Брой мнения : 5038 Age : 23 Location : Пловдив Registration date : 25.04.2008
Заглавие: Re: поздрави ЛУЗЪР с песен :) Чет Апр 09, 2009 6:45 pm
тиии знаеш тая песен на тоя олигофрен колко я мразя
иначе мерсиии ^^
за тееб..Bullet For My Valentine-Hearts Burst Into Fire<3333
_________________ Пей слънце, както никога досега, пей слънце, нека чуе те и света Пей слънце, високо над града, пей пей слънце, пей слънце, аз казах... Грей слънце, и с моя поглед твоя слей, грей слънце, ти с лъчите си ме огрей. Грей слънце, и да спираш, моля те недей, грей така както гря вчера, грееш и today.
Брой мнения : 2910 Age : 27 Location : Движима Недвижимост (предните дворове на Невидимия Университет) Job/hobbies : to catch fish w/ hands :D Registration date : 11.11.2007
Заглавие: Re: поздрави ЛУЗЪР с песен :) Сря Апр 22, 2009 3:11 pm
Поздрав за Ки и Ро
_________________ Down on your face, ripping your veins out Your insides win and kill you from within
Брой мнения : 277 Age : 24 Location : On the murder scene. Registration date : 07.03.2009
Заглавие: Re: поздрави ЛУЗЪР с песен :) Съб Апр 25, 2009 10:11 am
Хмм.. поздравявам Диди с Kill Hannah - Under The Milky Way ... Наско с... Silverstein - Call It Karma ^^ ии всички други с Bullet For My Valentine - Room 409
Заглавие: Re: поздрави ЛУЗЪР с песен :) Съб Апр 25, 2009 10:43 am
оууу Дении.. *ДЪ поглед* мерсиии
аз пък теб те поздравявам с Escape The Fate-Something
ии всички други с Bullet For My Valentine-Forever and always
_________________ Пей слънце, както никога досега, пей слънце, нека чуе те и света Пей слънце, високо над града, пей пей слънце, пей слънце, аз казах... Грей слънце, и с моя поглед твоя слей, грей слънце, ти с лъчите си ме огрей. Грей слънце, и да спираш, моля те недей, грей така както гря вчера, грееш и today.
Заглавие: Re: поздрави ЛУЗЪР с песен :) Вто Апр 28, 2009 8:10 pm
Shotgun Sinner с: Bring me the horizon-RAWWR
пък за другите Breaking Benjamin-Breath