eddy Loser
Брой мнения : 30 Age : 30 Registration date : 10.09.2008
| Заглавие: Бранник Сря Сеп 10, 2008 8:57 pm | |
| Аз лично ги харесвам..имат доста смислени текстове от време на време.. но пък доста са и тези които не са им големи фенове..
P.S-Ако някой успее да намери тяхни текстове на БГ ще съм му много благодарен! | |
|
Concrete Angel Just another star
Брой мнения : 5001 Age : 29 Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: Re: Бранник Чет Юни 17, 2010 12:04 pm | |
| АААААААА бранник много ги слушах едно време, кога ме беше хванала националистическата
и са отвреме навреме си пускам някоя песен много, много са яки и адски много ги уважавам, че правят такава музика и такива текстове
Воините на Тангра В гъза Дълг и чест<3 Истинско щастие
ЗА ИСТИНСКО ЩАААСТИЕ ТРЯБВА НИ САААМО ЕДНОООО ЗДРАВО ПРИЯТЕЛСКО РАААМО
ей, много са яки
БРАННИК - Дълг и чест
Аз съм Бранник и мойто сърце принадлежи на царя на българите и на моя народ обречен съм да бъда страж на Родината, борец за нейния живот и да я браня всякога и от всеки, който пречи на нейния възход! Заклех се!
Какво живота дава ти и остава, какво ти днес можеш да направиш, как да се бориш за тази държава, духът си български да запазиш?
Знам не можеш да понасяш помията, която ни залива и не искаш да пригласяш на безумници и пропагандата лъжлива
Припев: Дълг и чест (х8)
Затова на улицата си сега от цялата система озлобен и бориш се за България с юмруци и ритници всеки ден!
Припев:
Върхът на всичко е дълга, който имаш към своята Родина! Обичаш своята страна, със чест се бориш да я има!
Припев:
БРАННИК - Истинско щастие
Можем без еврейска бюрокрация, можем и без турци във ВЛАСТТА. За какво ни е тази демокрация, щом я няма справедливостта.
Не се нуждаем ний от НАТО, нито от съюза европейски, не ни трябват купища злато, нито милиардите еврейски.
За истинско щастие трябва ни само, едно здраво приятелско рамо, да свириме ние български песни, да казваме гордо - ние сме десни.
Комунистите ни малтретират, а ченгета обискират и слухтят, тез боклуци днес напират, душите ни свободни да сломят.
Стига вече цигански терор, стига толерантно поведение, за България сте вий позор, да сложим край на това падение. | |
|