Tearstained Waking the demon
Брой мнения : 821 Age : 30 Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: MTV EMAs 2008 Пет Ное 07, 2008 8:13 am | |
| Наградите бяха снощи и ги гледах онлайн в моята стая, защото в хола нямаше кой да ме изтърпи да крещя като 30STM взимаха наградите или да се хиля като луда на гениалния хумор на Джаред Шоуто беше наистина много добро. 30 Seconds to Mars и Katy Perry бяха хостове, но по-скоро бих казала, че се хостваше от Джаред и Кейти, защото Шанън и Томо не обелваха и думичка. Повечето изпълнители които пяха никак не ги биваше или просто бяха ужасно скучни и от време навреме натисках mute.Добре, че бяха рекламите за безопасен секс да ми оправят настроението Към края на наградите на сцената се появи Боно от U2, а след него и Пол Макартни. Ето и списъка с наградите и наградените: Most Addictive Track: P!nk ‘So What’ Video Star: 30 Seconds To Mars ‘A Beautiful Lie’ Headliner: Tokio Hotel Ultimate Urban: Kanye West Rock Out: 30 Seconds To Mars Artists Choice: Lil Wayne Act of 2008: Britney Spears Ultimate Legend: Sir Paul McCartney Album of the Year: Britney Spears Blackout Europe’s Favourite Act: Emre Aydin (Turkey) New Act: Katy Perry Best Act Ever: Rick Astley
Тук ви оставям вече вие да коментирате, а аз само мога да кажа че съм безкрайно щастлива, че любимата ми група не само взеха 2 награди, а и биха Metallica и Linkin Park, което наистина означава много :pich: | |
|
[Криси] Ruler of the world!
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
| |
Concrete Angel Just another star
Брой мнения : 5001 Age : 29 Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: Re: MTV EMAs 2008 Пет Ное 07, 2008 4:55 pm | |
| Можеше на мястото на Тоалетни Хартии и Бръкни с Пръст да са Металика...мамка им и на Бритни, и на ТХ :mad0217: Как може Токио Хотел и Бритни да спечелят, а Металика да останат без нищо...тия, които са успешна група вече 25 години...егаси му си... :mad0211: | |
|
Gunslinger^^ A person with power
Брой мнения : 5038 Age : 29 Location : Пловдив Registration date : 25.04.2008
| Заглавие: Re: MTV EMAs 2008 Съб Ное 15, 2008 9:31 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: MTV EMAs 2008 | |
| |
|