*OneX* Ruler of the world!
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Б.Т.Р. - Хвани Живота си в Ръце Съб Ное 22, 2008 11:01 am | |
|
Родих се аз в едно градче, израснах като добро момче, китарата ми бе приятел първи, а песните ми много мъдри. Твърдо на земята аз съм стъпил, към новото сам се запътил, че аз не съм дошъл случайно, и мисията си не ще открия тайно.
Припев: Хей, Хей, Слушай ме, хвани живота си в ръце, защото аз и ти ще решим, съдбата си да променим. (х2)
Не станах музикант известен, или пък поет неуместен, но станах аз човек на място, и лошите поставям ги на тясно. а песните ми много мъдри. Твърдо на земята аз съм стъпил, към новото сам се запътил, че аз не съм дошъл случайно, и мисията си не ще открия тайно.
Припев: Хей, Хей, Слушай ме, хвани живота си в ръце, защото аз и ти ще решим, съдбата си да променим. (х2)
| |
|
Curse Of Me A person with power
Брой мнения : 2910 Age : 33 Location : Движима Недвижимост (предните дворове на Невидимия Университет) Job/hobbies : to catch fish w/ hands :D Registration date : 11.11.2007
| Заглавие: Re: Б.Т.Р. - Хвани Живота си в Ръце Нед Дек 07, 2008 1:48 pm | |
| Днеска ми е тръгнало така.... нека похйетвам малко и за БТР въпреки че ми е любима група. Този клип изключително много ме дразни. Всикчи знаем, че БТР не се возят в лимозини (то кой се вози сега освен мутрите) а и не съм видяла чак толкова преуспели български рок банди, които също да го правят.... Е айде искали са да покажат нещо, да направят различен клип хаха ама малко на мен ми е чалгарски... лимозина, момичета....алкохол. Това найстина прилича повече на "лошите рок бандяги" отколкото на мазните, свинести чалга-мангали, но Уви в така България живеем, че това стана тяхна емблема, отколкото на тъмните сили, които за сметка на това имат имидж на добряги, спокоини и кротки хора, които искат просто да свирят, защото това им е живота и за тях парите са нищо, както си личи........ за съжаление | |
|