Тома (НЕ Е!) "Герой" a.k.a. Thornley - So Far, So Good 12.11.2008
Миналата сряда чух за първи път "новата песен на Тома". Всъщност пропуснах промото по Z-Rock и хванах парчето при второто му пускане. Но само като чух началото и се изприщих! Това беше песен, която съм чувал и преди! Deja vu има само в Матрицата! Сигурен бях, че съм чувал тези рефрени и преди! Помолих всеки, който може да записва Z-Rock денонощно и да рипне парчето, за да мога да го слушам и слушам, и да ми изникне спомен за името на групата и истинската песен. Някои дори ме анатемосаха и ми казаха, че си внушавам Ядец за тях!
Иначе се начетохме на какви ли не изцепки и суперлативи, но мира не ми даваше да изнамеря оригинала!
"Какво казва ТОМА за първия си сингъл:
Задължително е да слушате новото ми парче! ... Парчето 'Герой' стана супер яко и е много мое, моето си парче! Ако и вие го харесате, това ще е най-голямата ми победа!"
Ебаси наглостта!
Та, от миналата сряда до сега почти денонощно слушах любимите си щатски онлайн радиа и... ха-ха!
BUSTED!
Оставям коментарите на вас. Само ще добавя, че НЕ искам чалга методи в рока! Какво имам предвид ли? Ами, кой копира музика от Турция, Сърбия, Гърция и други наши съседки, пише им текстове и прави "български" хитове?! НЕ! Това не го искам в .BG!
Ето Ви оригинала, защото Вие го заслужавате!
*OneX* Ruler of the world!
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
Знам правата са откупени Не четете ли списания а.к.а. Браво? Пък и от Тома звучи по-яко
Много професионално направен кавър и текса и клипа просто уникум.
Curse Of Me A person with power
Брой мнения : 2910 Age : 33 Location : Движима Недвижимост (предните дворове на Невидимия Университет) Job/hobbies : to catch fish w/ hands :D Registration date : 11.11.2007
пффф макар че е станало доста добра песен, защо трябваше Музикалният Идол На Бълагария да направи кавър на нечия друга песен... Ебаси толкова хора се въртат около него и не успяха да измислят една песен да пусне за сингъл....
Agony and Ecstasy Loser
Брой мнения : 5 Age : 32 Location : Headbanger's Ballroom Registration date : 09.11.2008
Заглавие: Re: Тома - Герой !? Нед Яну 04, 2009 12:07 am
Честно казано съм разочарован. Но пък целият този фарс около него не трябва да е изненада. Нима някой е очаквал "музикалният идол на България", който е "заклет рокер", да започне да пише музика сам. Ха! Напълно ясно е, че Вирджиния няма как да позволят той САМ да издаде албум, да свормира своя група и да прави музика, каквато той иска. Музикалният пазар и без това копае дъното. Олд скул рок албум далеч не е най-търсеното нещо в момента. Но пък албум с имената на известни български изпълнители ще се продава... малко или много. Общо взето Тома го прецакаха... Жалко, че не се оказа толкова готин, че да стисне зъби и да запише поне една изцяло авторска песен в албума. А и прекалено бързо се опияни от славата... Майко, какви неща говори по интервюта. :huh: Дано нещата се оправят и след време изкара нещо по-хубаво.
*OneX* Ruler of the world!
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
Заглавие: Re: Тома - Герой !? Нед Яну 04, 2009 9:58 am
Бо имаха много малко време, явно за това са я взели тая песен, знам ли ... ама песента е яка =) (и Пластмаса също!)
Хрисо той има една негова песен Ама знам само за текста, че е негов, тая "Леден пулс"
Curse Of Me A person with power
Брой мнения : 2910 Age : 33 Location : Движима Недвижимост (предните дворове на Невидимия Университет) Job/hobbies : to catch fish w/ hands :D Registration date : 11.11.2007
Абе малко време... супер известната българска рок група Hype пише авторски песни за отрицателно време , а той не може... Е явно е успял, но го критикувам за това, че е изкарал от всичките си песни в албума сингъл от точно кавъра!
ludata94 Predictable
Брой мнения : 192 Age : 30 Job/hobbies : Killer Registration date : 04.06.2008
Заглавие: Re: Тома - Герой !? Сря Мар 25, 2009 12:03 pm
Разачарована съм.... песните не ми харесват, а и за мен това не е рок.... След издаването на албума си май нещо зе да се има за повече.... абе разачарована съм.....
Aries Wild Child Rebel
Брой мнения : 349 Age : 35 Location : Underneath the Cyanide Sun Registration date : 18.02.2009
Заглавие: Re: Тома - Герой !? Пон Мар 30, 2009 1:24 am
Тома може да не е герой,ама е талантлив и е сладък.И което е най- важното за един метъл - държи си на метълщината и като го накараха да пее песен на онова нещо Азис излезе и накара всички да зяпнат.
Естествено,че ще му дадат да пробие с кавър - в България сме все пак.Но си купих албума и останах с много добри впечатления.Една - две песни не са ми по вкуса,но не знаи,че не са добре изпяти.
Като оставим на страна Герой - Нямам време, Inconsolable, Сега си една, Няма място в теб, Леден пулс и Мога са просто невероятни.Ми аз май изредих целия албум.Колкото до Every 1 is a winner, Лош, и Дентълмени - хубави са,но не са моите песни.Единствено имам забележки към Пластмаса,и то не по отношение на изпълнението - просто се опитва да изкара всичката метълщина,и е дошло малко в повече.
Във всеки случай Тома е талантлив и заслужава да успее.Заслужи си и първото място - той беше уникален и придаваше на песните различно звучене,това е факт.А,и е сладък.