| Incubus | |
|
+10Лия AthaCliath KriSsChA Dr. P kremitoo fluffy terrorist Curse Of Me [Криси] ana_molly *OneX* 14 posters |
Автор | Съобщение |
---|
*OneX* Ruler of the world!
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Incubus Пон Ное 12, 2007 8:26 pm | |
| Incubus е петчленна алтернативна рок-банда, създадена в Калабасас, Калифорния. Нейни членове са Brandon Boyd (вокали и перкусии), Mike Einziger (китара), Ben Kenney (бас), Jose Pasillas (барабани) и DJ Kilmore (грамофонен пулт за миксове). Сред бившите членове на бандата са DJ Lyfe (грамофони) и Alex Katunich, известен още като Dirk Lance (бас).
Историята за избора на името на групата е любопитна - то трябвало да бъде измислено часове преди първата сценична изява. След няколко неуспешни опита Mike, на случаен принцип, избрал от речника думата инкубус. Той твърди, че се спрели на това име, защото звучало глупаво. Brandon отстоява позицията, че са го избрали, защото по това време били тийнейджъри, а дефиницията съдържала думата „секс”. Incubus са се опитвали да прикрият значението на името на бандата, като заявяват, че са взаимствали името си от името на растение от Южна Америка, което съдържа въздействащи на съзнанието химикали. Но растение с име Incubus не съществува.
Албумът A Crow Left of the Murder е издаден през 2004г., и бележи нов момент в развитието на бандата. В него са комбинирани експериментални заемания от S.C.I.E.N.C.E. и Fungus Amongus, с по-наситен рок от Make Yourself и Morning View. Вторият им сингъл е Talk Shows on Mute, придружен от видео, вдъхновено от романа на Джордж Оруел „1984”. Incubus поемат напред, и както демонстрират Talk Shows on Mute, и по-ранният им сингъл Megalomaniac, новият им албум е с много сериозна политическа ориентация. Той отразява възгледите на бандата - стряскаща критическа мисъл, призив за медийна независимост и борба срещу насилието.
Incubus правят световно турне през 2004г., заедно с банди като Ben Kweller, The Vines, The Music, Hundred Reasons, Brand New и Sparta и представят новия си албум. Отпадналият от този албум 27-минутен инструментал The Odyssey по-късно е включен в саундтрака на Halo 2.
През ноември 2004г. бандата издава DVD Alive at Red Rocks, заснето в Colorado по време на световното турне на A Crow Left of the Murder. Заедно с DVD-то, върви и бонус CD, съдържащо студийната версия на Pantomime, част от The Odyssey наречен Follow, и Monuments and Melodies.
През пролетта на 2005г. бандата отново влиза в студио. Три нови песни са издадени през юли 2005г., като част от от саундтрака на Stealth (в саундтрака влизат и по-старата Aqueous Transmission). Парчето Make a Move попада в алтернативните радио-класациите от май 2005г. Феновете не го посрещат добре, но другите две нови песни Admiration и Neither of Us Can See стават много популярни.
Последната промяна е направена от *A Hat Full Of Sky* на Вто Юни 15, 2010 9:25 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
|
| |
ana_molly Loser
Брой мнения : 34 Registration date : 12.11.2007
| Заглавие: Re: Incubus Пон Ное 12, 2007 8:41 pm | |
| охааа Инкубус :2happy: толко са яки ебаси :flower: най най добрите :dance: а Брандан къв е як само леле леле :lofka: | |
|
| |
[Криси] Ruler of the world!
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
| Заглавие: Re: Incubus Пон Ное 12, 2007 9:12 pm | |
| хаха тая тема съм я пропуснала.
еми аз знам само две песни - лов хъртс, и драйв, но ми харесват, лекички са :) | |
|
| |
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Re: Incubus Пон Ное 12, 2007 9:36 pm | |
| | |
|
| |
ana_molly Loser
| Заглавие: Re: Incubus Вто Ное 13, 2007 7:08 pm | |
| Anna molly им е най яката песен няма човек дет да не я знае :plez: | |
|
| |
Curse Of Me A person with power
Брой мнения : 2910 Age : 33 Location : Движима Недвижимост (предните дворове на Невидимия Университет) Job/hobbies : to catch fish w/ hands :D Registration date : 11.11.2007
| Заглавие: Re: Incubus Вто Ное 13, 2007 7:08 pm | |
| хахах мене ме кефи само Paper Shoes колкото и да се мъча да ми харесат не мога колкото и да искам ама ....... ъкъ позвилявам на Аna_ Molly да ме убие :scared0012: хахах | |
|
| |
ana_molly Loser
| Заглавие: Re: Incubus Вто Ное 13, 2007 8:01 pm | |
| ахахаха абе БО как може така нечовешко..пфу :2sad: | |
|
| |
| |
| |
Curse Of Me A person with power
Брой мнения : 2910 Age : 33 Location : Движима Недвижимост (предните дворове на Невидимия Университет) Job/hobbies : to catch fish w/ hands :D Registration date : 11.11.2007
| Заглавие: Re: Incubus Сря Ное 14, 2007 8:57 am | |
| e са няма да се насилвам да харесвам нещо я? кефат ме яка група са ама.... нещо прекалено монотонни сорка ако засягм някой ма тва ми е мнението | |
|
| |
ana_molly Loser
| Заглавие: Re: Incubus Сря Ное 14, 2007 7:33 pm | |
| абе БО как може така :what: | |
|
| |
fluffy terrorist Pretty Handsome Awkward
Брой мнения : 2387 Age : 35 Location : на пътя между лудостта и отчаянието...и някъде в Кьолн Job/hobbies : чанти и бъзици Registration date : 09.11.2007
| |
| |
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
| Заглавие: Re: Incubus Чет Ное 15, 2007 9:38 pm | |
| ахахахаххаха няма да казвам на това караоке колко беше зле, защото си спомних аз на i'm not ok как крещях :happy0194: :happy0195:
беше ебаси якото де. | |
|
| |
kremitoo Enjoying the silence
Брой мнения : 77 Age : 33 Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: Re: Incubus Нед Яну 13, 2008 9:10 pm | |
| Епа, те са си класика ве Даже едни мадами дето завършват танцово изкуство в софия танцуваха на Nice to know you, адски яко нещо представляваше... Някой ден ще кача клипчето във вибокса. | |
|
| |
ana_molly Loser
| Заглавие: Re: Incubus Сря Яну 16, 2008 10:49 am | |
| айде пишете малко за Incubus де | |
|
| |
Dr. P Enjoying the silence
Брой мнения : 55 Age : 35 Registration date : 02.12.2007
| Заглавие: Re: Incubus Съб Апр 12, 2008 9:29 am | |
| За групата : INCUBUS - алтернативно рок група създадена в Калабас, Калифорния. Сред най - успешните сингли на групата са : "Drive", "Wish you were here", "Megalomaniac", "Dig", "Anna Molly" и "Pardon Me". Групата достига мулти- платинени продажби с албуми като "Make Yourself", "Morning View" и "A Crow Left of The Murder". Incubus пуснаха най - новия си албум,"Light Grenades", през ноември 2006г. Също така са написали и изпълнили 4 от ритмите за първата част на оригиналния саундтрак на Halo 2. Групата се състои от вокалиста Брандън Бойд, главния китарист Майкъл Ейнзигер, басиста Бен Кени (бивш член на The Roots), DJ Kilmore, и барабаниста Джос Антонио Пасилас II. Бивши членове са басиста Алекс Катунич (още познат като Дирк Ланс - "Dirk Lance") и Гавин Копел ( "DJ Lyfe" ) Brandon Boyd - http://en.wikipedia.org/wiki/Brandon_Boyd Mike Einziger - http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Einziger Ben Kenney - http://en.wikipedia.org/wiki/Ben_Kenney Chris Kilmore - http://en.wikipedia.org/wiki/Chris_Kilmore José Pasillas - http://en.wikipedia.org/wiki/Jose_Pasillas Alex Katunich - http://en.wikipedia.org/wiki/Alex_Katunich Gavin Koppel - http://en.wikipedia.org/wiki/Gavin_Koppell За повече инфо... do wiki - http://en.wikipedia.org/wiki/Incubus_(band) Малко митология.... Incubus - в превод "инкуб" Инкуб от Уикипедия, свободната енциклопедия Инкуб (“Incubus” от латински incubare за лежащ отгоре) е вид мъжки демон, противоположното на женския, сукуб. Инкубите са мъжките демони в еврейската и християнска митологии. Счита се, че се хранят с енергията на спящите жени, с които се съвкупяват нощем. Когато Инкуб преспи с жена, тя не си спомня това, а ѝ се струва, че е сънувала. При християнството, нощните греховни сънища често се обясняват с посещението на Инкуб. Така жената не трябва да се чувства отговорна за извършения грях, тъй като е жертва на свръхестествена сила. През Средновековието обаче, жени са били набеждавани като извършили съзнателно полов акт с Дявола и приели по този начин да му се подчиняват. Дяволът приемал при тези случаи формата на Инкуб. Една от широко разпространените теории гласи, че Инкубът като демон е безполов. Така, той приема първо формата на Сукуб, който преспива с мъж, поема семето му в себе си, после се превръща в Инкуб и опложда с това семе жената. | |
|
| |
KriSsChA Loser
Брой мнения : 18 Age : 30 Location : where U'll never find me out! ;]] =P Job/hobbies : Music,blading and some other nice,FISHED things! =DD Registration date : 30.03.2008
| Заглавие: Re: Incubus Пон Апр 14, 2008 8:35 pm | |
| Incubus са супер е...Имат яки песни със странен саунд...Добро е! | |
|
| |
AthaCliath Loser
Брой мнения : 14 Age : 33 Registration date : 02.07.2008
| Заглавие: Re: Incubus Сря Юли 02, 2008 6:15 am | |
| учудващо е,че няма отделен раздел за Incubus.И все пак добре е,че има тема...таа доста добра група.Лично аз пъро чух Nice To Know You и от нея се запалих по тях.В момента им имам цялата дискография На тези,които не са се ориентирали още препоръчвам следните песни: Megalomaniac,Stellar,The Warmth,Previlege,Consequences,Dig...започнете с това | |
|
| |
Лия Loser
Брой мнения : 19 Age : 32 Location : here in my room Registration date : 06.03.2009
| Заглавие: Re: Incubus Пет Мар 06, 2009 7:08 pm | |
| Обожавам.. Ако трябва да имам любима група - те ще са. Обичам всичко тяхно (с изключение на S. C. I. E. N. C. E. , единственият албум, който някак не мога да харесам) . Любима песен: 11am. Мислех да се въздържа от коментар за мистър Бойд, но само ще спомена, че е просто Идеал.. =)) | |
|
| |
хачо. Rebel
Брой мнения : 430 Age : 31 Location : - Job/hobbies : дразнител. Registration date : 25.05.2009
| |
| |
Cappie Dee. Enjoying the silence
Брой мнения : 72 Age : 30 Location : A Town Called Hypocrisy Registration date : 08.03.2009
| Заглавие: Re: Incubus Пет Юни 26, 2009 5:56 pm | |
| Инкюбъс са просто прекрасни.Помня преди как буквално по цял ден слушах Love Hurts.Тия дни си изтеглих и дискографията им.А Брендън... :love0055: | |
|
| |
strave Predictable
Брой мнения : 158 Age : 34 Registration date : 15.09.2008
| |
| |
Drained Ruler of the world!
Брой мнения : 3600 Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Re: Incubus Пет Май 20, 2011 1:05 pm | |
| | |
|
| |
Drained Ruler of the world!
Брой мнения : 3600 Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Re: Incubus Пет Сеп 16, 2011 12:09 pm | |
| Последния албум от 2011-та съква....добре, че е Adolescent...нито една друга от албума не ме грабна, което е възмутително. По принцип са ми голяма любов... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Incubus Пет Сеп 23, 2011 7:55 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Incubus | |
| |
|
| |
| Incubus | |
|