Tearstained Waking the demon
Брой мнения : 821 Age : 30 Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: За разделянето на музиката на стилове Пон Апр 13, 2009 6:17 pm | |
| Не знам за вас, но на мен лично ми е омръзнало непрекъснатото разделение на музиката на стилове, подстилове и дори подподстилове.Не толкова самото разделяне, което е от части нужно, колкото лепкането на етикети от разни "разбирачи".Не че ми пука за такива ограничени хора, но самата аз се занимавам с музика и ми е тежко да гледам как изкуство, създадено с цел да обединява хората се превръща в средство те да се делят на враждуващи помежду си групи.Някога не е било така, но на кой му пука.. На кой му пука и за това, че музиката която се е правила тогава е била с пъти по-стойностна от помиите, с които ни заливат в днешно време.Музиката за мен винаги ще се дели на хубава и не струваща, без значение на кои стилове наблягам, защото аз не се подчинявам на никой стил.Който мисли, че е нещо повече, като слуша само 1 стил музика и отрича всичко друго, проблема си е негов.Аман от коне с капаци... | |
|
Awake. One X
Брой мнения : 1142 Age : 33 Registration date : 20.02.2009
| Заглавие: Re: За разделянето на музиката на стилове Вто Апр 14, 2009 6:11 pm | |
| много си права тука... и аз съм на т'ва мнение... | |
|
fangtasia. Rebel
Брой мнения : 277 Age : 30 Location : On the murder scene. Registration date : 07.03.2009
| Заглавие: Re: За разделянето на музиката на стилове Съб Май 09, 2009 5:23 pm | |
| I hope they realize that music is music, and that music is not a scene, not a style. Music is a beautiful fucking thing to listen to. It is not a thing to fucking preach to others about, it's not a fucking cause. It is what it is—and that's a beautiful artform. - Synyster Gates Амин | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: За разделянето на музиката на стилове | |
| |
|