Dr. P Enjoying the silence
Брой мнения : 55 Age : 35 Registration date : 02.12.2007
| Заглавие: Porcelain and The Tramps Пон Юни 29, 2009 9:37 am | |
| PORCELAIN AND THE TRAMPSСтил: Идустриъл Рок Вокал: Alaina Beaton Официален Myspace: http://www.myspace.com/rockcitynosebleed Алейна Б. е родена на 1-ви октомври 1985 година в Детройд, Мичиган. От раждането си до деветата си годишнина е израснала по улиците на Осмата Миля, Уорън, после се мести в Стърлиг Хайтс МИ, а после в Рочестър МИ. Когато навършва осемнайсет вече има таланта да пее, рапира и танцува.Но разбира се след като е бяла жена със руса коса и зелени очи, никой не я взел на сериозно. Поставяйки способностите й пред изпитание, Алейна била помолена да изпълни фрийстайл и без да се колебае тя изпълнила 4 минутна песен за тове, че не я взимат населиозно, за живота в Детройд и за бившото й гадже. Открита е в "The W hotel" в Ню Йорк от мениджъра си Марвин Хоуел и тогава се мести в Лос Анджелис, един месец по-късно когато подписва с Върджин Рекордс. Музиката й можете да чуетe в MySpace акаунта й. | |
|
Raggy Doll Predictable
Брой мнения : 244 Age : 32 Location : In a field of paper flowers Registration date : 30.04.2008
| |
Carnage Loser
Брой мнения : 38 Age : 31 Location : Някъде там, където съществуващото не е реално и пътят винаги води към нищото. Registration date : 15.06.2010
| Заглавие: Re: Porcelain and The Tramps Съб Юли 17, 2010 6:28 pm | |
| Съжелявам, че пиша в стара тема, но да си кажа, че наскоро ги бях намерил и ми хареса 3-4 песни. Две от които са Fuck Lika A Star и King of The World. Биват групата. | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Porcelain and The Tramps | |
| |
|