Между другото мисля, че точно тая тема е идеалната , за да напиша какво масово и от страшно много време ми прави впечатление. И впечатлението е лошо. Ще си призная без бой, че от тоя албум чух само пилотното парче. Хареса ми. Макар че никога не съм била фенка на групата, но пък Ейми ме кефи като гласови данни като присъствие като музикант.
Хауевър.
Направи ми впечатление, че доста са измърдали от обичайния си стил и звучене. Еми окей, аз пък не виждам нищо лошо в това. Обаче както тук, така и извън форума видях и чух доста негативни мнения относно това, че си били сменили стилът. Получава се нещо като с Гуано Ейпс. Вижте, техния албум го чух целия и макар и той да няма нищо общо със старите им неща, пак е добър.
Да, вярно, станали са малко по-лъскави, малко по-комерсиални, както и Евънесънс ще направят с този албум. Еми не виждам нищо лошо в това мамка му.
Откакто съм меломан...а то това е откак се помня, винаги са се изсипвали тонове критики и обиди по адрес на еди коя си група или изпълнител, щото си били сменили звученето и станали ''комерс''. Станали по-леки или по-тежки.
Според мен това е спряла история. И според мен трябва и ти да си спрял, за да очакваш една такава група, която е в бранша от толкова много години да продължава винаги да прави една и съща музика, то това на практика..е невъзможно.
Всяка една промяна в стилът на даден музикант аз я намирам за прогрес или желание на самия музикант за някакво развитие и разнообразие.
Никой не е длъжен да харесва тази промяна, но пък и не е нужно да бъде хулен тоя артист, задето му е писнало да върви по даден път и иска малко разнообразие.
Всъщност само наистина добрите музиканти не ги е страх да експериментират.
Е, хайде ще кажете сега, че си противореча, защото в темата за Гуд Шарлот излях възмущението си от новоти им ''амплоа''. Еми да, ама тия пичове са го ударили на кич, суета и някакъв педалски поп, а попът в днешно време е пълна помия. Пък и плюс това те от самото начало си клоняха към поп, само дето сега направо го забиха на чалга... и откъм визия и откъм клипове, а пък за песните да не говорим... грандоманията ги смачка.
Но като цяло идеята ми е , че трябва да сме малко по-толерантни и либерални. Наистина не може тези ...истинските групи, които са на сцената откакто ме проходили в даден стил да останат същите.
Смятам да си дръпна албума и да го чуя, съмнявам се, че ще бъде много зле шокирана, защото не всяка промяна значи провал.
Предпочитам да слушам старите затвърдени групи дори и след като си сменят стилът, отколкото да се кефя на еднодневки.