Concrete Angel Just another star
Брой мнения : 5001 Age : 29 Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: Dethklok! Вто Май 18, 2010 7:07 pm | |
| Dethklok е както виртуална банда, която играе главна роля в анимираната продукция на Adult Swim - Metalocalypse, така и реална банда, създадена за да свири мелодик дет метъл по гигове. Групата е създадена от Brandon Small и Tommy Blacha. Dethklok биват понякога определени като пример от "комедиен рок" еднакво с банди като GWAR и Spinal Trap.
Dethklok - Bloodlines Dethklok - Face Fisted Dethklok - Murmaider Dethklok - Fansong __________________ моето лично мнение е, че ... официално ги ОБОЖАВАМ музиката им ме изпълва с енергия и адски много рейдж вокалите са толкова гърлени, че чак ми иде да си изтръгна гръкляна китарите и барабаните са толкова бързи, че чак мозъка ми подскача из главата на всички възможни страни не съм съгласна, че съм мелодик дет метъл, а по-скоро дет метъл, м тва са подробности в подробностите оу, забравих да кажа колко уникални са им текстовете ;0 FACE FISTED ! | |
|
Perfection. Living in the shadows
Брой мнения : 114 Age : 30 Location : The invisible strawberry field. Job/hobbies : Biting people. Registration date : 10.01.2010
| Заглавие: Re: Dethklok! Пон Юни 14, 2010 7:03 am | |
| Бива си ги песните, бяха ми ги пратили преди доста време и май още си ми стоят^^ | |
|
Dessy Waking the demon
Брой мнения : 819 Age : 28 Location : Gabrovo Registration date : 20.05.2009
| Заглавие: Re: Dethklok! Вто Юни 15, 2010 3:23 pm | |
| хъ, много са яки Повечето им песни ме кефят ^.^ | |
|
Бетутиту A person with power
Брой мнения : 3895 Age : 29 Location : Севлиево Job/hobbies : Прелестност Registration date : 01.03.2009
| |