Заглавие: Re: Новостите във Форума Нед Май 11, 2008 11:57 pm
всъщност нали имаше някви рекламки на гугъл отгоре бе...къде изчезнаха?! може да не ви се нравят , но тва е полезно за форума, щото налазват потребители пък и гугъл...то си е чест напрао къде са?!
*OneX* Ruler of the world!
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
Заглавие: Re: Новостите във Форума Пон Май 12, 2008 12:03 pm
dunno ще се върнат дайте да им сложим стръв
извинявам се за оф-топика
ами не знам къде са изчезнали :? бтв някой да ми каже как е онова с клипчетата youtube
[Криси] Ruler of the world!
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
Заглавие: Re: Новостите във Форума Пон Май 12, 2008 3:54 pm
за какво са ви обявите от гуугъл, те за нищо не служат освен да са досадни
иначе с ютуба мисля че като отидеш на самото клипче отстрани има ХТМЛ код който като го копираш тука и се получава
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
Заглавие: Re: Новостите във Форума Чет Сеп 04, 2008 1:34 pm
така слушайте сега след като 15 пъти от сървъра променяха как да се слага клипче аз най-накрая разбрах значи копирате HTML кода (във вбокс, при всяко клипче има сложи във твоя сайт, натискате там) и го пействате между [youtube] [/youtube] (дори и да е от вбокс, пак излиза
Заглавие: Re: Новостите във Форума Нед Сеп 28, 2008 7:49 am
не знам за кой път се повтарям тоя път вече се дразна писах ви да слагате [yotube][/youtube] ама така и не го правите (някои, други вече го правят) няма да се занимавам аз всеки пост да редактирам