Съмнявам се че има човек, който не е чувал за Еминем, все пак той е най-успешния бял рапър. Не знам какво мислите за него и музиката му, но аз съм му голям фен. Не знам дали сте се заслушвали в текстовете на песните му, но ако сте го направили, няма как да пропуснете огромното значение и чуствата, които е вложил в тях...естествено това не важи за всички негови песни, все пак песни като My name is, Shake that ass и т.н все още си ги има и ще си ги има и занапред. Дори в току-що споменатите песни да няма никакъв смисъл все пак си го има уникалния бийт, който те кара да си тананикаш въпросните мелодийки с часове....Но не това е нещото, което харесвам на неговите песни, не тези песни са ми любими...Песни като When I'm gone, Stan и др. ме правят фен на Еминем. Чувствата вложени в текста на песента, и в частност When I'm gone, която веднага можете да познете, че е моя любима, ме карат да ги слушам отново и отново...и така аз малко се увлякох и се съмнявам, че ще има много хора, който ще прочетат този уникално дълъг пост, така че направо да кажа:
Какво мислите за Еминем и неговата музика?