Брой мнения : 5038 Age : 29 Location : Пловдив Registration date : 25.04.2008
Заглавие: Re: "Danger Days: True Lives of the Fabulous Killjoys" Пет Ное 19, 2010 4:55 pm
Това не са Май Кем, които обичам и обожавам... -.- Т'ва са нек'ви техни клонинги. Разбирам, че имат нужда от промяна, ама разликата между този и старите албуми е от разликата до небето... Има общо 3-4 песни дето ме радват, но сякаш предишните излезли са най-яки..имам нужда от още поне 2-3 слушания на целия албум, че да кажа стойностно мнение, но за сега нещо не ме впечатлява...
[Криси] Ruler of the world!
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
Заглавие: Re: "Danger Days: True Lives of the Fabulous Killjoys" Пет Ное 19, 2010 6:02 pm
хм, на мен пък ми харесват. точно мисля, че се връщат към дните преди дъ блек парейд, а мен пък точно той не ми харесва особено
Gunslinger^^ A person with power
Заглавие: Re: "Danger Days: True Lives of the Fabulous Killjoys" Пет Ное 19, 2010 6:21 pm
Не мисля, че имат тези мпесни нещо общо с песните преди дъ блак пърейд...но..въпрос на мнение..
*OneX* Ruler of the world!
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
Заглавие: Re: "Danger Days: True Lives of the Fabulous Killjoys" Съб Ное 20, 2010 8:15 am
Аз съм с Криси относно новия албум Само дето мен и дъ блек парейд си ме радваше
[Криси] Ruler of the world!
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
Заглавие: Re: "Danger Days: True Lives of the Fabulous Killjoys" Съб Ное 20, 2010 9:21 am
абе не че не ми харесваше, някак си не успя да ме ентусиазира като предишните им неща. за този толкова се ентусиазирах че си сложих на мср уоупейпър на десктопа, а отдавна не съм имала уоупейпър с хора
xfabulous.killjoy Loser
Брой мнения : 3 Age : 28 Location : somewhere in between... Job/hobbies : ролплей, книги, музика, да ръся глупости не на място ;дд Registration date : 02.01.2011
Заглавие: Re: "Danger Days: True Lives of the Fabulous Killjoys" Нед Яну 02, 2011 4:47 pm
А аз съм пристрастена. (и не ми личи, не не не) Толкова е шарено, и прекрасно, и и супер супер различно. (и умрях от кеф, като четох рецензиите в ПРОрок, толкова беше яко). И си имам причини, разбира се.
1. Песните са запомнящи се. (особено "на на на", хах) Което е хипер важно за една група в днешно време, колкото и да не ни се иска. 2. Мега яките текстове < 3 (личен фаворит - Bulletproof heart) 3. Новата коса на Майки (който по принцип е повече от прекрасен, но сега - особено много, много < 3. ) 4. По дяволите. Историята много ме грабна. (и започнах да си я доизмислям, така че в момента за мен има обем на книга, състояща се от десет глави с пове пет страници на глава. но аз правя така с всичко, нах) 5. Музиката. 6. Това са Май Кем, по дяволите {сърчице}
А че не са същите, не са. Но предвиждам, че това ще е вторият албум, който ще науча наизуст.
Някой да знае дали мога да си го купя легално, по възможност от Пловдив?
Gunslinger^^ A person with power
Заглавие: Re: "Danger Days: True Lives of the Fabulous Killjoys" Нед Яну 02, 2011 6:04 pm
xfabulous.killjoy написа:
Някой да знае дали мога да си го купя легално, по възможност от Пловдив?
Амии...отиди и питай в книжарницата в мола, аз оттам си купих на авендж 3 албума, отделно, че на Отец Пайсий в музикалния магазин, ако го знаеш...и в рок шопа можеш да го поръчаш Аз само чакам да се снабдя с финанси и и аз ще го търся
Sponsored content
Заглавие: Re: "Danger Days: True Lives of the Fabulous Killjoys"
"Danger Days: True Lives of the Fabulous Killjoys"