Брой мнения : 12513 Age : 31 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
Заглавие: Doctor Who / Доктор Кой Сря Сеп 22, 2010 1:35 pm
„Доктор Кой“ (на английски: Doctor Who) е научно-фантастичен телевизионен сериал продуциран от BBC. Разказва за приключенията на мистериозен пътник във времето наречен "Доктора", който пътува с кораба си "ВИОИВК". Сериалът е записан в рекордите на Гинес като най-дълго излъчвания научно-фантастичен сериал в света[1]. Оригиналните серии са 26 сезона и се излъчват от 1963 до 1989 г. През 1996 е направен телевизионен филм, който е трябвало да бъде пилотен за нови епизоди, но те не са били произведени. "Доктор Кой" се връща на екран през 2005, продуциран от BBC. В началото на 2010 г. Десетият доктор Дейвид Тенант напуска сериала и е заменен от настоящия Единадесети доктор Мат Смит. Първият сезон на Смит (пети от новите серии) е излъчен през 2010 година. Шестият сезон на „Доктор Кой“, отново с участието на Смит като Доктора и Карън Гилън като неговата спътничка Ейми Понд, започва излъчване през пролетта на 2011 г.
Докторът е обвит в мистерия. Всичко, което се знае за него от началото на сериала е, че той е ексцентричен, извънземен пътешественик с невероятен интелект, който се бори с неправдите докато изследва времето и пространството с ненадеждната си, стара машина за пътуване във времето наречена "ВОИК" (съкратено от Времево И Относително Измерение В Космоса или на английски: TARDIS - Time And Relative Dimension(s) In Space). Нейната вътрешност е много по-голяма от това, което се вижда отвън, поради хронична неизправност, заклещила я във формата на полицейска телефонна кабина от 50-те години на миналия век в Англия. Той е един от Господарите на времето от планетата Галифрей. Като такъв има свойството да регенерира тялото си, когато е близо до смъртта. Досега този процес е изпълняван девет пъти (от общо 12 възможни) като си запазва спомените и опита от предишните си превъплъщения: Първият Доктор е изигран от Уилям Хартнел (1963–1966) Вторият Доктор е изигран от Патрик Троутън (1966–1969) Третият Доктор е изигран от Джон Пъртуий (1970–1974) Четвъртият Доктор е изигран от Том Бейкър (1974–1981) Петият Доктор е изигран от Питър Дейвисън (1981–1984) Шестият Доктор е изигран от Колин Бейкър (1984–1986) Седмият Доктор е изигран от Силвестър Маккой (1987–1989) Осмият Доктор е изигран от Пол Макган (1996) Деветият Доктор е изигран от Кристофър Екълстън (2005) Десетият Доктор е изигран от Дейвид Тенант (2005-2010) Единадесетия Доктор е изигран от Мат Смит (2010-...)
Жанр: Научна фантастика Създател(и): Сидни Нюман, Си И Уебър, Доналд Уилсън Страна: Обединено кралство Език: Английски Сезони: 31 Епизоди: 769 (към 26 юни 2010) Връзки: IMDB - сериите от 1963; IMDB - сериите от 2005
Download: Original series Season 1 Season 2 Season 3 Season 4 Season 5
Последната промяна е направена от *TARDIS* на Съб Апр 30, 2011 6:42 pm; мнението е било променяно общо 5 пъти
[Криси] Ruler of the world!
Брой мнения : 9199 Age : 33 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Пет Яну 14, 2011 11:00 am
aаре да си говорим за доктор ху. ама аз четох че въпреки че са казали че има право на 12 (или 13) регенерации, също така са казали и че е неограничен брой. така че ше видим. ако им върви сериала, сигурно ше има още
Бетутиту A person with power
Брой мнения : 3895 Age : 28 Location : Севлиево Job/hobbies : Прелестност Registration date : 01.03.2009
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Пет Яну 14, 2011 1:05 pm
ойййй имало тема за Доктора!
Много е якичък, ала преди да мога да се включа в разговора, Криси, ще изгледам поне един сезон, защото съм до никъде
*OneX* Ruler of the world!
Брой мнения : 12513 Age : 31 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Пет Яну 14, 2011 11:09 pm
Искам да ви поздравя с еидн от любимите си цитати от цялото същестуване на сеирала
Cyberman: Daleks, be warned; you have declared war upon the Cybermen. Dalek Sec: This is not war. This is pest control! Cyberman: We have five million Cybermen. How many are you? Dalek Sec: Four. Cyberman: You would destroy the Cybermen with four Daleks? Dalek Sec: We would destroy the Cybermen with one Dalek! You are superior in only one respect. Cyberman: What is that? Dalek Sec: You are better at dying!
АХАХаХАХХАХАХА УМИРАМ
Брой мнения : 9199 Age : 33 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Нед Яну 16, 2011 2:21 pm
давай бетути! тааааааааааааааа далеците и сайбърмен как се биха беше много яко екстърминейт, екстърминейт дилийт, дилийт!
мен много ме кефи доктора как е супер весел, дори и като му е много гадно, мисля да взема пример от него и ме кефи как гледа на хората като на някви неориентирани дечица, ама с потенциал
доктора и роуз бяха най яки, ама доктора и дона нааааааай забавни
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Нед Яну 16, 2011 3:03 pm
да съгласна съм ДОктора и Дона ми пълниха душата супер забавните бяха
Пък един интересен факт от началото на сериала от 2005 6 сезон ще е първия в който доктора и антуража му са едни и същи два сезона подред. Вчера се замислих и го открих .. итс лайк ай фаунд америка
Дейвид тенант беше създаден да играе Доктора, не трябваше да си отива :( Но не отричам, че и от Мат Смит излиза много добър Доктор, пълни ми душата като почне да си размахва ръцете докато мисли
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Нед Яну 16, 2011 10:48 pm
ами мат смит ми е ... някак си само забвен и детински, докато тенант и предишния имаха няква дълбочина и можеше да видиш че както са някви весели, също така и много страдат и ако се ядосат става лошо. пък мат е просто луд и забавен
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Нед Яну 16, 2011 11:22 pm
Аз обичам луди и забавни
Но както казах Тенант .. е тва е доктора .. истинския!
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Пон Яну 17, 2011 12:34 am
е да ама за 900 годишен пътешественик, преживял всичко това, трябва да има малко дълбочина
мат смиииит ми хареса в серията дето се правеше на човек и с ван гог иначе не ме впечатляваше много
тенант фор дъ уин!
ама сигурно ше свикна и с него де
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Пон Яну 17, 2011 4:54 pm
има яки маниери и жестове, те ме радват
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Пон Яну 17, 2011 5:29 pm
искам да ти изнасиля аватара. а това знаеш ли го
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Пон Яну 17, 2011 8:31 pm
хахаха да знам го съсипва ме
обаче ей тва ме закопа като го видях
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Пон Яну 17, 2011 8:42 pm
АХАХХАХАХАХАХХАХАХАХХА НЕ НЕ ТВА Е СУПЕР ЯКОООООО
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Пон Яну 17, 2011 9:12 pm
Има ебаси яките клипчета във ютъб
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Пон Яну 17, 2011 9:17 pm
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Пон Яну 17, 2011 9:53 pm
ахаххаха какъв е сладууур
хахаха скивай от 5:35 въпросите дето му задават
Брой мнения : 3895 Age : 28 Location : Севлиево Job/hobbies : Прелестност Registration date : 01.03.2009
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Нед Яну 30, 2011 10:12 pm
*TARDIS* написа:
Искам да ви поздравя с еидн от любимите си цитати от цялото същестуване на сеирала
Cyberman: Daleks, be warned; you have declared war upon the Cybermen. Dalek Sec: This is not war. This is pest control! Cyberman: We have five million Cybermen. How many are you? Dalek Sec: Four. Cyberman: You would destroy the Cybermen with four Daleks? Dalek Sec: We would destroy the Cybermen with one Dalek! You are superior in only one respect. Cyberman: What is that? Dalek Sec: You are better at dying!
АХАХаХАХХАХАХА УМИРАМ
Това, според мен, е една от най-добрите серии на Доктора, които съм гледала до сега(сега съм към края на 4ти сезон). Самата среща на двата вида беше суперско измислено.
[Криси] написа:
доктора и роуз бяха най яки, ама доктора и дона нааааааай забавни
И аз съм за това. роуз адски ми липсва. Беше ми така яка. Не мога да си спомня дали се разревах, когато тя се наложи да си тръгне в края на втория сезон, но мисля, че поне се насълзих. Изобщо не исках да си тръгва. С Тенант ми бяха големи сладури. А с Дона наистина си умирам от смях.
За момента няма да чета следващите коментари, защото искам дфа изгледам и петия сезон. Така де.... Луднах по този сериал!
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Пон Яну 31, 2011 3:30 pm
Ахах ами на дали ще ти спойлваме имайки предвид, че не говорим за Мат Смит но като пиключиш 4 сезон виж дали End of Time го има в торена ако го няма го изтегли и го гледай, защото е ключов спешъл в прехода между двата сезона!
Само на мен ли любимата ми спътница е Дона? Смисъл да Роуз беше тая най-такавата, абе .. половинката Марта също ме изкефи много, беш няква щура и ми стана жал за нея защото не спираха да я сравняват с Роуз, коеот беше тъпо. Но Дона ... съсипва ме Ейми пък май най-малко я харесвам
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Пон Яну 31, 2011 11:23 pm
да бе, и аз се кефя на дона
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Вто Фев 01, 2011 10:49 pm
ахахахах..добро! Изгледах и другите клипове.... Това с От местопрестъплението ме унищожи!!! Адското!!!!!
И също така, исках да споделя разочарованието си. Свърших четвърти сезон и изгледах за втори път първия епизод на пети сезон (гледам го за втори път, защото е дълга история) и там просто са промени всичко! Абсолютно всичко! Знам, че ще свикна с новата визия, ала НЕ МИ ХАРЕСВА! Дори звуковата отверка вече не е със синя светлина, а със зелена! Това е прекалено! Харесвах го както преди. И не исках Тенант да си ходи, свикнах с образа му! И Тардиса е твърде син! Така де..... ще свикна.... Имах нужда да измъркам.
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Вто Фев 01, 2011 11:31 pm
бетути напълно те подкрепям аз даже след целия пети сезон не го чувствах като доктор ху имаше и яки епизоди де, но все пак... тенант!
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Сря Фев 02, 2011 11:03 am
Ама нали изгледа спешъла, където се сменят? Колко ревах .... всеки път ... Те пък не стига че е тъжно, ама и го направили 15 минути тъжното, че д ане мога да спра да рева :|
Иначе съгласна съм с вас, Дейвид Е Доктора Мат е ... Мат ... но въпреки всичко мен си ме радва как играе Може да не е тоно Доктора, който аз познавма и обичам, но ми е адски сладък и забавен ^^
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Съб Фев 26, 2011 5:56 pm
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Пон Мар 07, 2011 2:51 pm
ахахахах...това също е добро
Аз искам да ви споделя каква чаша и какъв чай искам да имам, с която да си пия чая сутрин: Щракнете направо към минута 1:35:
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Пон Мар 07, 2011 3:08 pm