| Ново ъ..правило | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Gunslinger^^ A person with power
Брой мнения : 5038 Age : 29 Location : Пловдив Registration date : 25.04.2008
| Заглавие: Ново ъ..правило Чет Сеп 23, 2010 8:03 pm | |
| Така...след като ми беше дадено позволение ще си позволя да добавя нещо като правило, което обаче не е задължително, просто препоръчително.. Значи..от много време ме дразни факта как повечето от вас не внимават особено много в писането си, а пишат едва ли не както си и говорят, та..имам една молба към вас, моля ви старайте се да пишете малко по-вярно и възможно най-безгрешно, аз от своя страна ще се заема да поправям всяко едно мнение, в което видя, че има грешка, като разбира се го поправям без да си личи, освен ако няма наистина много грешки, тогава вече ще е с друг цвят...мисля че ще помогне на доста от нас да си подобрим правописа :]
P.S. Искам ви мнението по въпроса.. | |
|
| |
[Криси] Ruler of the world!
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
| Заглавие: Re: Ново ъ..правило Чет Сеп 23, 2010 11:14 pm | |
| съгласна съм! само че самата аз не ползвам главни букви, не слагам винаги запетайки и пиша ше вместо ще ама това не е чак толкова зле, нали :? ама какво имаш предвид, правописни грешки или някви такива неща като 'някви' вместо 'някакви'? | |
|
| |
| Заглавие: Re: Ново ъ..правило Пет Сеп 24, 2010 3:23 am | |
| ама какво имаш предвид, правописни грешки или някви такива неща като 'някви' вместо 'някакви'? Това е жаргон, а не правописна грешка, там сложиш ли апостроф си е напълно вярно. Иначе аз имам основно предвид някакви адски големи грешки, които са ,просто недопустими. Не е, но все пак е хубаво да пишеш поне главни букви... | |
|
| |
nevermind ! Enjoying the silence
Брой мнения : 71 Age : 28 Registration date : 21.05.2010
| Заглавие: Re: Ново ъ..правило Нед Окт 17, 2010 8:58 pm | |
| Амии първо да кажа , че съжалявам , че не съм редовна , но нещо ми се прецаква нета ии не мога да влизам в гугъл .. извинете ме..сега по темата..еми браво , че има хора които се сещат и за това..много добра идея..браво | |
|
| |
Drained Ruler of the world!
Брой мнения : 3600 Registration date : 06.11.2007
| |
| |
| |
| |
[Криси] Ruler of the world!
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
| Заглавие: Re: Ново ъ..правило Вто Окт 19, 2010 9:16 am | |
| хаха, ди, ти си оправила някой от постовете в тая тема нали браво! | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Ново ъ..правило | |
| |
|