Drained Ruler of the world!
Брой мнения : 3600 Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Банери Вто Окт 19, 2010 12:47 am | |
| Понеже успоредно с Гюнтер, за тия няколко години съм направила и закрила поне 10 форума... (ха-ха.......) мисля да посподеля тук какво научих за този БИЗНЕС! Моите ненадминати умения ... и моето вещо участие в тия работи са незаменими. Хора. Разбрах със СИГУРНОСТ едно нещо. Реклама не се прави със спамене във вибокс! Нито със безцелно разпращане на даден линк! Нито с ''кажи на тоя, да каже на оня, а оня...ако има и той приятели ДА ВИКНЕ!'' Така...тия вариянти определено вършат работа. Ама има едно нещо, което по принцип всички нормални форуми правят. Т.Е. размяна на банери. Вярвате или не, това върши чудеса. Е...тук не върши чудеса, защото имаме 3 банера, от които 2 са на празни форуми Като направих форума на Нирвана, се захванах сериозно по въпроса с банерите и ... не видиш ли... пожънах голям успех. За 2 седмици събрах 70 потребителя. В последствие станаха 112. И си спомних как тук.. в началото около няколко месеца стояхме 20 човека Това е защото не сме били просветлени. Но сега аз ще ви просветля! Вярвате или не, от официалния сайт на списание Про-Рок се съгласиха да сложат рекламен банер на моя форум на Нирвана. Обаче тъй като на мен НАИСТИНА нямаше тогава кой да ми направи нормален банер... (защото за такъв сайт като този ми трябваше качествен хубав банер) така и не размених с тях. Но се съгласиха. Това е важното. ( И аз един вид ги минах...) Също така осъзнах още едно нещо с направата на BG-nirvana. И то бе, че в България в момента...има поне 50 сайта за рок музика. Оттях... поне 30-40 форума. Така че ВЕЧЕ въобще не се учудвам, че когато направя форум - той не потръгва. Гюнтер има обаче едно предимство - и то е, че е форум на доста години. И вече има много ... ама много материял. Тоест богат си е на теми, на съдържание, а и на потребители... Та идеята ми е. Желаете ли да се съвржеме с повечето такива сайтове, имам им координатите на повечето, в нирваната съм сложила поне 10 банера, има посещаемост, гости, ала бала... нищо няма да навредят малко повечко банери... Давам идея просто... щото вече съм много далеч от идеята, че със спамене и покани нещо става... | |
|
*OneX* Ruler of the world!
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Re: Банери Вто Окт 19, 2010 9:22 am | |
| Ами аз съм за, до колкото си спомням вече сме обменяли банери с няколко форума. Не знам дали при тях още седят нашите банери, но тяхните си седят.
| |
|
Бетутиту A person with power
Брой мнения : 3895 Age : 29 Location : Севлиево Job/hobbies : Прелестност Registration date : 01.03.2009
| Заглавие: Re: Банери Вто Окт 19, 2010 12:21 pm | |
| Звучи като добра идея. И аз съм за =] | |
|
{Suicide Skater} Waking the demon
Брой мнения : 723 Age : 30 Location : У нас Registration date : 29.05.2010
| Заглавие: Re: Банери Вто Окт 19, 2010 2:07 pm | |
| | |
|
Drained Ruler of the world!
Брой мнения : 3600 Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Re: Банери Вто Окт 19, 2010 2:08 pm | |
| Вие направете някакъв що годе приличен банер , пък аз ще говоря с админите на другите сайтове. | |
|
{Suicide Skater} Waking the demon
Брой мнения : 723 Age : 30 Location : У нас Registration date : 29.05.2010
| Заглавие: Re: Банери Вто Окт 19, 2010 2:13 pm | |
| Ох, добре... следмалко ще измъдря нещо... | |
|