Брой мнения : 3895 Age : 29 Location : Севлиево Job/hobbies : Прелестност Registration date : 01.03.2009
Заглавие: In Mourning Нед Мар 27, 2011 8:38 pm
In Mourning e шведска прогресив/мелодик дет банда, формирана през 2000 година. Групата е активна от тогава. След като издава няколко демота, групата подписва с норвежкия лейбъл Aftermath-Music и издава първия си албум ‘Shrouded Divine’. В него групата е повлияна от основите на дет метъла, но и включва дуум метъл вифове, взривяващи барабани и дълбоко ръмжене. През 2010 издават втория си албум ‘Monolith’. Тази тава запазва звука от първия албум, но в ‘Monolith’ музикалните структури и елементи се подобряват, а техниката се въздига на ново ниво.
Настоящите членове са: Tobias Netzell – Вокал/Китара Bjцrn Pettersson - Китара Tim Nedergеrd - Китара Pierre Stam – Бас Christian Netzell – Барабани
Последната промяна е направена от Бетути на Нед Юни 26, 2011 4:10 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Dessy Waking the demon
Брой мнения : 819 Age : 28 Location : Gabrovo Registration date : 20.05.2009
Заглавие: Re: In Mourning Пон Мар 28, 2011 11:54 am
Чух няколко песни, зверски са ^,^..утре ще си изтегля албумите да чуя и другите.Изглеждат обещаващи Бай дъ уей, тази и The Black Lodgе са страхотни <3
Бетутиту A person with power
Брой мнения : 3895 Age : 29 Location : Севлиево Job/hobbies : Прелестност Registration date : 01.03.2009
Заглавие: Re: In Mourning Пон Мар 28, 2011 7:31 pm
О, те са едно от яките ми открития Звукът им, текстовете, мелодията.... ВСИЧКО! Обичам!!! Почти няма тяхна песен, която да не ми е слабост <3 <3 Обожавам средата на The Final Solution - втората, която съм постнала, там където е дъжда...... слабост, брат, слабост! И In The Falling Hour.... супер добрата! Заслужава си, изтегли ги
О, да, и тази песен...
Mad Slav Zombie
Брой мнения : 1511 Age : 35 Location : София, България Job/hobbies : Психопат на свободна практика Registration date : 02.04.2011
Заглавие: Re: In Mourning Нед Апр 03, 2011 3:41 pm
Мерси че ми ги показа - много ми харесаха. Как съм ги пропуснал...