*OneX* Ruler of the world!
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Durarara!! Съб Май 07, 2011 8:29 pm | |
|
Заглавие: Durarara!! Синоними: Dhurarara!!, Drrr!!, Dulalala!!, Dullalala, Dullalala!!, Dyurarara!! Тип: Телевизионни серии Епизоди: 24 Година: 08.01.2010 до 25.06.2010 Категория: Action, Daily Life, Demons, High School, Seinen, Underworld, Violence Продуценти: Brains Base
Резюме: Анимето е създадено по новелите на Narita Ryougo (история) и Yasuda Suzuhito (арт).
Нашата странна (абсурдно изкривена !! x3) любовна история се развива в Ikebukuro, Токио, и включва няколко улични побойника, още няколко ученика, една жена-управител на радио, един мафиотски лекар, млад продавач и една безглава ирландска фея (обезглавена !??? или безглава О.О). Та тъй тези рандъм герои ги набутваме в една още по-странна история и...сега остава да видим какво ще стане xDD Едно голямо мазало при всички положения~
Името на Narita Ryougo най-вероятно ви е много по-познато като автор на новелите на Baccano!. Имена на епизодите: 1. First Words 2. Highly Unpredictable 3. Rampant 4. Loneliness 5. Selling Dog Meat as Lamb 6. Bustle 7. Strongest Man Alive 8. Transient Dream 9. Yearning and Loving 10. The First and Probably the Last 11. Sturm und Drang 12. Being and Non-Being Mutually Exist 13. Sudden Turn 14. Public Unrest 15. A Fool May Give Good Counsel 16. Mutual Love 17. Fleeting Shifts and Changes 18. Life and Death are the Dominion of Fate 19. The Blue Sky Perishes 20. The Yellow Sky Rises 21. At a Total Loss 22. Break-up Announcement 23. All Mixed Up 24. Selfless Devotion | |
|
Echelon Rebel
Брой мнения : 441 Age : 32 Registration date : 04.03.2011
| Заглавие: Re: Durarara!! Пон Май 09, 2011 9:35 pm | |
| уникално аниме! днес го започнах и много ми харесва (при положение ,че гледам само Наруто) | |
|
*OneX* Ruler of the world!
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Re: Durarara!! Пон Май 09, 2011 10:12 pm | |
| Ооо щом и от тебе имам позитивни отзиви, знаич не знам как ще издържа още един месец без да го изгледам.
| |
|