| TAKN | |
|
+5Бетутиту *OneX* Mad Slav [Криси] takn 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Mad Slav Zombie
Брой мнения : 1511 Age : 35 Location : София, България Job/hobbies : Психопат на свободна практика Registration date : 02.04.2011
| |
| |
*OneX* Ruler of the world!
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Re: TAKN Пон Юли 04, 2011 9:26 pm | |
| Кои са другите? Аз имам хора, които често са там ^^
Иначе иска ми се, ама не мога, защото просто няма да съм във физическото състояние (а и не знам дали ще съм се прибрала, ама сигурно ще съм). Пожелавам ви успех, обаче ^^
| |
|
| |
Mad Slav Zombie
Брой мнения : 1511 Age : 35 Location : София, България Job/hobbies : Психопат на свободна практика Registration date : 02.04.2011
| |
| |
To4ka Rebel
Брой мнения : 388 Age : 28 Location : Lake Bodom Job/hobbies : музика Registration date : 05.07.2011
| Заглавие: Re: TAKN Пет Юли 08, 2011 9:57 am | |
| Еее, браво Чак сега забелязах темата и песните много ми харесват. | |
|
| |
takn Loser
Брой мнения : 12 Age : 36 Registration date : 19.05.2011
| Заглавие: Re: TAKN Пон Сеп 19, 2011 3:49 pm | |
| ЛОНГ ТАЙМ НОУ СИЙ! Все пак не е редно да спамя, при положение, че лятото не се е случило нищо интересно... ...с изключение може би на това, че се опитах да си зашия един чорап, обаче прихванах и срещуположната страна и после не можах да си го обуя, което доведе до неконфортност в областта на петата и 3 пропиляни на вятъра минути. Иначе с две думи сезона на тресня започна и ще започвам да спамя отново, с дати за куфеене и с нова продукция, която е редно да звучи по-добре. Също така е редно да каже, че ЗАБРАВИХ да кажа за участията тоя месец на сцената на борисовата градина и южния парк, за което заслужавам , НО една млада групичка ни помоли да свирим с тях на първото им участие в клуб ДЪ БОКС (THE BOX) (der Box) (кутијата) (la casella di) (a doboz) (ボックスに) (благодаря ти "Гугъл преводач", че ми помагаш да бъда толкова забавен и очарователен в тези мрачни септемврийски вечери).
ДАТАТА Е 23.09.2011, Клуб ТHE B... няма пак да 'почвам. ..час емииииииии незнам 6 - 7. Входа е 4 лева, Хора пак няма да има тъй като и на двете места (борисовата и южния) където имаше хора забравихме да си обявиме датата в клуба... ОБАААААЧЕ ще има нещо интересно ХА! Айде аз се връщам към заниманието си, а именно да беля домат.
Иблагодаря на То4ка за благото слово, ако дойдеш в петък лично ще те черпя сокче ЧАО за сега и до скоро... Ааааа ако има някой от Кърджали - на 7 октомври сме там в някво клубче СИ Ю | |
|
| |
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Re: TAKN Пон Сеп 19, 2011 4:03 pm | |
| | |
|
| |
Бетутиту A person with power
Брой мнения : 3895 Age : 29 Location : Севлиево Job/hobbies : Прелестност Registration date : 01.03.2009
| Заглавие: Re: TAKN Пон Сеп 19, 2011 6:13 pm | |
| | |
|
| |
Mad Slav Zombie
| |
| |
To4ka Rebel
Брой мнения : 388 Age : 28 Location : Lake Bodom Job/hobbies : музика Registration date : 05.07.2011
| Заглавие: Re: TAKN Сря Сеп 21, 2011 11:05 am | |
| Много ми се ще да дойда на 23, ама не мога - не съм от София То мене даже ме поканиха на събитието във ФБ и гледам, TAKN и се сетих, ама... Sorry | |
|
| |
takn Loser
| |
| |
Sashocaster Loser
Брой мнения : 1 Age : 35 Registration date : 19.10.2011
| Заглавие: Re: TAKN Сря Окт 19, 2011 9:51 pm | |
| Ей! Аз бях там,успях да дойда и да ви гледам пичове.Много скъп вход обаче,цели 2 лева.И после очаквате да дойдат хора... както и да е, аз имам няколко конструктивни забележки спрямо групата,които мисля да споделя с вас ако някой път случайно ви дойда на репетиция.Всъщност споменах ли че аз съм басиста на групата? Ако не съм няма и да го направя.Случайно видях темата и успях да се провокирам да напиша пост (щях да напиша тост,ама не от оня с колбас и 2 салати,но да не намесваме северно-корейски организации на слонове анорексици в темата) Радвам се че има добри отзиви за нас като група,макар че имаме много още да се ошлайфваме като такава.От нас основно си зависи докаде ще го докараме но най-големия фактор сте вие/ние феновете.Без вас двамата би ни било много трудно Благодаря ви пичове за подкрепата и очаквайте нови авторски кавъри. LONG LIVE ROCК'N'ROLL !!!!!!!!!!!! | |
|
| |
takn Loser
| Заглавие: Re: TAKN Нед Ное 13, 2011 4:12 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: TAKN Нед Ное 13, 2011 11:23 pm | |
| Хаха очавкаме скоро целия състав на групата с рег във форума. Ой песничката е яка <3 Аз по принцип си падам по по-лирични парчета, ама смятам, че ви се е получило стрхаотно. Човека вокал има моя позитивен вот за техниката на пеене =] И естествено не мога да пропусна да похваля китарите .. прекрасни. :3 Споменах ли, че и текста ми харесва? =] | |
|
| |
Mad Slav Zombie
| |
| |
To4ka Rebel
| Заглавие: Re: TAKN Сря Ное 16, 2011 3:27 pm | |
| Аз Песента | |
|
| |
Freeride Predictable
Брой мнения : 242 Age : 49 Location : София Job/hobbies : Видеообработка / мотори Registration date : 23.10.2011
| Заглавие: Re: TAKN Вто Ное 22, 2011 11:57 am | |
| Явно сте срамежлива група та затова ще пиша аз. TAKN участват в гласуването коя група ще открие феста в Тънка червена линия, така че който иска може да им кликне малко подкрепа | |
|
| |
| |
| |
Freeride Predictable
Брой мнения : 242 Age : 49 Location : София Job/hobbies : Видеообработка / мотори Registration date : 23.10.2011
| Заглавие: Re: TAKN Вто Ное 22, 2011 3:52 pm | |
| - *Will* написа:
- Еми ако някой линкне ще помогна, ама не ми се намира под ръка въпросната анкета
Мчи то кат ме е хванала склерозата така става http://www.musicspace.bg/rock/izberi_koy_da_otkrie_thin_red_rock_week_i_specheli_3dnevna_dvoyna_pokana | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: TAKN | |
| |
|
| |
| TAKN | |
|