Брой мнения : 5001 Age : 29 Registration date : 13.01.2008
Заглавие: VAST Пет Май 20, 2011 2:13 pm
VAST е американска индъстриал рок банда, реализирана в Остин, Тексас. Акронимът VAST идва от Visual Audio Sensory Theater, и е идея на вокалист/композитор и multi-instrumentalist - Jon Crosby. Бандата има договор с 2blossoms - независим лейбъл, създаден от самия Crosby.
Звученето на VAST се определя като атмосферен електро-рок с индъстриал и акустични нотки, обикновено изсвирени от Crosby и неговата традиционна акустична китара, електронни инструменти и процесори, drum-driven tracks и тежък бас. В последни години, обаче, звученето на VAST се определя повече като акустичен рок след албумите April и Me and You.
джон доста често използва български мотиви в песните си, което ме кара да го харесвам още повече. и да ... общо взето ... ОБОЖАВАМ
*OneX* Ruler of the world!
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
Заглавие: Re: VAST Пет Май 20, 2011 2:27 pm
touched <3 обожавам touched
[Криси] Ruler of the world!
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
Заглавие: Re: VAST Пет Май 20, 2011 3:06 pm
обожавам
touched candle you pretty when you cry FLAMES free thrown away winter in my heart
мислех преди време за тема за тях, ама явно не съм го измислила
бе страшни са, определено
NerdfighteR Rebel
Брой мнения : 432 Age : 34 Registration date : 17.04.2011
Заглавие: Re: VAST Пет Май 20, 2011 4:15 pm
Мда, определено са супер яки (: И знаете ли как ги открих - от едно момиче, което харесвах. Цаката е, че те винаги супер много ме тормозят (момичетата), но винаги откривам някаква нова музика (; И с VAST, и с Placebo така стана (:
Иначе любимите ми песни.. определено My TV and you <3 Доста е подценявана, ама ме кефи супер много, също Falling from the sky, touched, Tattoo of her name, Sunday I''ll be gone и т.н (: Естествено и Winter in my heart, която мисля, че е най-сдухващата песен в плейлистата ми (: Даже в конкурса за снимки, така съм кръстил една снимка xD
Mad Slav Zombie
Брой мнения : 1511 Age : 35 Location : София, България Job/hobbies : Психопат на свободна практика Registration date : 02.04.2011
Заглавие: Re: VAST Съб Май 21, 2011 9:33 am
ОООО да - Vast - Touched Гледай хората от америка как правят страхотни песни с български мотиви пък истинските българи тука мързелуваме по тоя въпрос.
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
Заглавие: Re: VAST Съб Май 21, 2011 2:15 pm
ха, VAST и аз ги открих покрай едно момче, което харесвах и много мразя така. мразя музиката да ми напомня на някой, искам да си е само моя. и напомнянето обикновено е гадно
Заглавие: Re: VAST Вто Май 24, 2011 2:17 pm
клипа на тая песен ( а и самата песен) са много яки
Drained Ruler of the world!
Брой мнения : 3600 Registration date : 06.11.2007
Заглавие: Re: VAST Съб Май 28, 2011 1:58 am
[Криси] написа:
клипа на тая песен ( а и самата песен) са много яки
Песента не е лоша, а клипа е супер сайкоууу...кефи!
Бетутиту A person with power
Брой мнения : 3895 Age : 29 Location : Севлиево Job/hobbies : Прелестност Registration date : 01.03.2009
Заглавие: Re: VAST Чет Яну 19, 2012 8:24 pm
От известно време все като седна на компютъра съм на тях. Красиви мелодии! Не мога да кажа любимите си песни, защото почти всеки ден откривам някоя нова. Просто... Красиви са!
Concrete Angel Just another star
Брой мнения : 5001 Age : 29 Registration date : 13.01.2008
Заглавие: Re: VAST Нед Мар 04, 2012 2:26 pm
последните дни те са моето спасение потъвам адски много в песните им и тва по някъв начин ме спира да потъвам емоционално още по-дълбоко верно, че се поддържам с winter in my heart, ама кво пък, мега красива песен
жалко, че няма много такива групи... винаги най-хубавите групи са най-подценявани...