Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
Заглавие: Stereophonics Нед Май 29, 2011 12:33 pm
Stereophonics са уелска рок група, съществуваща от 1992.
ласт.фм
[Криси] Ruler of the world!
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
Заглавие: Re: Stereophonics Пон Май 30, 2011 10:20 pm
напоследък се запалих по тях имат доста добри песни
mr. writer the bartender and the thief rainbows and pots of gold just looking is yesterday, tomorrow, today dakota
бееее.... много
и гласа на вокалиста много ме кефи
и...веждите му са двама отделни човека
Drained Ruler of the world!
Брой мнения : 3600 Registration date : 06.11.2007
Заглавие: Re: Stereophonics Пон Май 30, 2011 10:56 pm
Тия имат едно просто жестоко парче... миналото лято се зарибих по него.... казва се i'm alright и е една от най-сдуханите песни дето съм чувала, но пък за сметка на това има невероятно влияние и направео неповтроимо добър текст. Момчетата са добри имам тука приятели, дето са им фенове.
Гост Гост
Заглавие: Re: Stereophonics Чет Юни 02, 2011 4:39 pm
аз, аз, аз! аз съм фен.. от скоро имат много яки парчета..преди месец не можех да спра Дакота..пфф
ПП: Много ми харесва името, което са си избрали (:
Perfection. Living in the shadows
Брой мнения : 114 Age : 30 Location : The invisible strawberry field. Job/hobbies : Biting people. Registration date : 10.01.2010
Заглавие: Re: Stereophonics Чет Яну 26, 2012 4:58 pm
Мен ми действат депресиращо, пък и right in two ме беше зарибила. Щом някой ме зариби по нещо, после свързвам групата до живот с човека. Иначе определено са добри.
Concrete Angel Just another star
Брой мнения : 5001 Age : 29 Registration date : 13.01.2008
адски много ги харесвам едно лято бях забила на maybe tomorrow и реших, че трябва да чуя нещо повече тяхно та разбира се, отново сестра ми - моето главно вдъхновение за хубава и качествена музика, ми препоръча няколко песни, две от които dakota и i'm alright и аз пак месеци подред само стереофоникс... адски добри са момчетата... а гласа на вокалиста е секс отвсякъде
[Криси] Ruler of the world!