Заглавие: Почина Ейми Уайнхаус Съб Юли 23, 2011 5:15 pm
Световноизвестната певица Ейми Уайнхаус бе открита мъртва в апартамента й в Северен Лондон, предаде BBC.
27-годишната поп-звезда имаше сериозни проблеми с алкохола и наркотиците. До момента не е изяснена причината за смъртта й.
Миналия месец Уайнхаус отмени всичките си концерти, насрочени за лятото, след като в Сърбия я освиркаха, защото излезе пияна на сцената. Седмица по-рано тя бе изписана от клиника за лечение на зависимости.
Ейми Уайнхаус се бори с пороците си през цялата си кариера. Тя стана известна през 2006 г. с хита "Rehab" и спечели пет награди "Грами" през 2008 г., включително за най-добър дебютант и албум на годината ("Back to Black").
Black Sphere Enjoying the silence
Брой мнения : 72 Age : 27 Location : Gabrovo Job/hobbies : music, photography Registration date : 08.07.2011
Е ... за съжаление още един талант се изгуби. Поредният който ще добавим в 27 club. Какво е това? Май, вече в днешно време е трудно да доживееш 30 години. Но както казват " Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи."
To4ka Rebel
Брой мнения : 388 Age : 28 Location : Lake Bodom Job/hobbies : музика Registration date : 05.07.2011
Нека почива в мир! И аз се изненадах, независимо, че беше очаквано за нея. Жалко е. Поне хората ще я запомнят.
Mad Slav Zombie
Брой мнения : 1511 Age : 35 Location : София, България Job/hobbies : Психопат на свободна практика Registration date : 02.04.2011
Заглавие: Re: Почина Ейми Уайнхаус Нед Юли 24, 2011 12:08 am
можеше да направи толкова повече кофти иначе и аз се изненадах. въпреки всички проблеми
Mickey. Enjoying the silence
Брой мнения : 50 Age : 28 Location : Пловдив Registration date : 21.06.2011
Заглавие: Re: Почина Ейми Уайнхаус Нед Юли 24, 2011 9:16 am
Знаех я само по име, но реших да чуя няколко песни и наистина ми стана кофти, че още един талант си отиде.. и най вече, че сама се е провалила с наркотици и алкохол..
[Криси] Ruler of the world!
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
Заглавие: Re: Почина Ейми Уайнхаус Нед Юли 24, 2011 10:36 am
наистина можеше да направи още много
имаше си глас, имаше си стил, имаше си имидж, всичко си имаше...освен здраво тяло...
Бетутиту A person with power
Брой мнения : 3895 Age : 29 Location : Севлиево Job/hobbies : Прелестност Registration date : 01.03.2009
Чак когато се случи нещо лошо, повече хора започват да се интересуват от историята на звездата. Ето, Ейми вече не е жива, и чак сега започнах да я виждам. Преди изобщо не съм ѝ обръщала внимание... Колкото повече търся, толкова повече се убеждавам в нейната уникалност, талант и възможности.
Не съм й била фенка. Но мацката си беше един път. За съжаление си отиде един от най-ценните гласове в наши дни. Адски много съжалявам за това. Най-много ме дразни това как се спекулира сега навсякъде и всеки с нейното поведение и имидж. Ебахти инфантилните глупаци, тя преди всичко беше човек, който не го е кефела като певица, поне да прояви малко респект към нея като за човек, който си е заминал от тоя свят... Била наркоманка, била алкохоличка, била грозница, била пропаднала... да обаче такъв глас къвто имаше тя, половината певици дето са са актуални не могат да съберат в едно и то умножени по 2 пъти. Пичката си беше яка, живееше си както иска и не й дремеше за хорското мнение. А и не можеш просто да хулиш известните личности, защото никога не можеш да знаеш през кво минават те и защо постъпват така или онака... много глупав народ, направо от вчера не спрях да се нервя на такива неграмотници!!!!! Едно рест ин пийс би трябвало да може да се откъсне от ''обожественото'' сърце на всеки. Песните й бяха песни, гласът й беше глас, талантът й беше талант! Само тва е важно! Нека си остане икона на поп и соул музиката... Нормалните хора ще го оценят. Последствията нямат значение, когато си живял така, както душа ти е искала. Дано си пие уискито с Джанис Джоплин в момента!
Gunslinger^^ A person with power
Брой мнения : 5038 Age : 29 Location : Пловдив Registration date : 25.04.2008