| Дрън Мрън | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Drained Ruler of the world!
Брой мнения : 3600 Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Дрън Мрън Сря Сеп 21, 2011 9:26 pm | |
| Ох нещо ми е супер скучно... и вие сте супер скучни!!! Разкарайте е от този лафинг, дайте да направим нещо ЯКО! Идва края на годината... (вярваме или не..) Ей го останаха 2 месеца до декември...Коледа...празници, а у... В този момент мога да ви засипя с предложения, въпроса е поне едно едничко да може да се осъществи спрямо вашата добра воля. Първо, ужасно, ама УЖАСНО много ми се ходи на среща, защото за разлика от някой от вас, аз не съм виждала никой от форума от поне 2 години... Обаче ако ще правим някаква среща и ако вие сте съгласни, искам всеки от вас да направи по един компромис, малък или голям или среден в зависимост от обстоятелствата, за да можем да се съберем повече хора от активните в момента у форума... Или направо за 4 годишнината на форума да се съберем някъде и да се напием...аз вече съм пас и ми е все тая КЪДЕ точно тва да се случи, щото...ми е ясно, че вече у Радомир не мога да ви докарам... Не сме се събирали ключовите фигури от много ОТДАВНА, та нарочно пускам тая тема 2 месеца по-рано, че да не настане суматоха с ''ама аз не мога, аз идните 2 седмици съм на луната, нз си кво...'' Имаме цели 2 месеца да обсъдим и да се уговорим ако ше организираме нещо...да го направим докато Криси не се прибере в България отново.
Второто ми предложение е, пак за 4 годишнината и тъкмо за Коледа ако искате да хванеме си сложиме един нов скин... не е нужно да е нещо радикално различно, с Деси вече говорихме по въпроса... пак ще е черно при всички положения. Тва разбира се е само идея... Знаете колко съм богата на идеи
П.П. Сигурна съм, че изгаряте от желание да ме видите на живо!!! DON'T BE SHY!!! | |
|
| |
Mad Slav Zombie
Брой мнения : 1511 Age : 35 Location : София, България Job/hobbies : Психопат на свободна практика Registration date : 02.04.2011
| |
| |
| |
| |
Mad Slav Zombie
Брой мнения : 1511 Age : 35 Location : София, България Job/hobbies : Психопат на свободна практика Registration date : 02.04.2011
| Заглавие: Re: Дрън Мрън Сря Сеп 21, 2011 10:02 pm | |
| Ми хвърляш ме в много далечни води. мойте планове се правят за най - много седмица и половина напред нататък нищо не е сигурно . Но принципно каквото и да става тогава около декември ще съм си в София и ако ще камъни да падат, заебавам всичко и идвам Като място става доста сложно, като имаме впредвид че имаме значително население и в Софийско-пернишкия район и в Пловдив и Габрово-севлиевския район (и малко от Варна и Бургас) Ако се освободи място за купон при мене - например наемателката на 1-ви етаж се изнесе или нещо такова ще, казвам (макар че поне тая половина от годината едва ли ще стане нещо такова) Може пак на борисова, София, на поляната с по биричка, ма тогава пък не знам пловдивчани дали ще искат да идват, пък Севлиово и Габрово съвсем се съмнявам че ще могат да дойдат, да не говорим за крайморските. Изобщо това да съберем повечко хора от активните във форума си е доста сложно, освен ако не направим например 2, 3 форумни в различни градове Логичния вариант е може би да наемем един автобус, да залепим на него Rock my world forum, да наемем шофьор пък другите да си купонясват отзад и да правим с него нещо като турне из България и ще качваме хора от различни градове Иначе за скина съм съгласен | |
|
| |
Char Rebel
Брой мнения : 394 Age : 32 Job/hobbies : да крада време Registration date : 29.05.2011
| |
| |
[Криси] Ruler of the world!
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
| Заглавие: Re: Дрън Мрън Чет Сеп 22, 2011 8:39 am | |
| криси я няма, освен около коледа | |
|
| |
| Заглавие: Re: Дрън Мрън Чет Сеп 22, 2011 8:44 am | |
| Ми аз за около коледа говоря | |
|
| |
[Криси] Ruler of the world!
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
| Заглавие: Re: Дрън Мрън Чет Сеп 22, 2011 8:46 am | |
| ромино, не пиши с тъмно синьо на черен фон бре е тогава може и да присъствам | |
|
| |
| |
| |
Concrete Angel Just another star
Брой мнения : 5001 Age : 29 Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: Re: Дрън Мрън Чет Сеп 22, 2011 10:30 am | |
| аз имам ходене към софия просто не знам кога е | |
|
| |
Mad Slav Zombie
| |
| |
| Заглавие: Re: Дрън Мрън Чет Сеп 22, 2011 4:49 pm | |
| Идеално. Дано да стане Като наближат празниците ше измислиме една дата, която да е удобна ако не на всички, то поне на повечето | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Дрън Мрън | |
| |
|
| |
| Дрън Мрън | |
|