Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
Заглавие: Indevotion Сря Ное 09, 2011 12:53 pm
Хора, this is fucking important, so pay attention. Преди много години, вашата мила админка (аз) се подвизаваше в американския форум зa MCR защото беше голяма фенка и там си общувах с някакви хора. Включително с едно момиче от Швеция почнахме да си пишем дълги имейли и да си говорим, дълго след като и двете спряхме да пишем във форума. Миналата година, фейсбука ми реши да се прави на врачка и ми предложи това момиче за приятелка, въпреки че нямахме нито един общ приятел и не си бяхме писали от години вече, което малко ме фрийк аутна, ама сигурно е засекло, че съм пращала имейли някога на нейния адрес. Та, тогава с нея си разменихме още няколко дълги и наваксващи съобщения, тя каза, че си има група и нещата се развиват доста добре. Скоро излезе и първият им клип, който е прекрасен и песента е страхотна и мисля, че и на вас ще ви хареса, пък и за мен значи много, защото много се гордея с нея(: Така че, моля, веднага, го гледайте(:
Благодаря за вниманието
Бетутиту A person with power
Брой мнения : 3895 Age : 29 Location : Севлиево Job/hobbies : Прелестност Registration date : 01.03.2009
Заглавие: Re: Indevotion Чет Ное 10, 2011 6:45 pm
О, супер яктото! И правят някаква приятна музичка. Дано се развиватвсе към по-добро тя и бандичката ѝ