NerdfighteR Rebel
Брой мнения : 432 Age : 34 Registration date : 17.04.2011
| Заглавие: Metallica - 30 years anniversary at Fillmore!!! Вто Дек 06, 2011 10:01 am | |
| Хора, не знам някой дали следи, но днес (на 5ти декември) започна седмица, в която Металика ще свирят 4 вечери във легендарната зала Филмор в Сан Франциско. Първата вечер беше абсолютно уникална, чак не ми се мисли за останалите...за първи път на живо свириха Carpe Diem Baby от Reload, за първи път изобщо Hate train - неиздадена песен от Death Magnetic, започнаха сетлиста с The Call of Kthulu, освен това изсвириха Damage Inc и Harvester of sorrow с Джейсън Нюстед!!! След това на сцената излязоха Апокалиптика и двете групи изсвириха заедно No leaf clover, както и уникално изпълнение на One, в което само Апокалиптика свирят, а Джеймс пее
И това не е всичко..групата свири с Джон Маршъл, както и с Биф Бифорд от Saxon за Motorcycle man, както и Diamond Head за It's electric, The Prince, Helpless и Am I evil, а накрая всички групи и изпълнители за Seek and destroooooy
Не ми се мисли какво ще става нататък.. | |
|
NerdfighteR Rebel
Брой мнения : 432 Age : 34 Registration date : 17.04.2011
| Заглавие: Re: Metallica - 30 years anniversary at Fillmore!!! Вто Дек 06, 2011 12:11 pm | |
| | |
|