| Любима музикална ТВ | |
|
+30Sisi Inn Almighty Insomniac Concrete Angel Awake. Gunslinger^^ Sabbath diditooo8_10 Dessy Cappie Dee. Bobislava Крем(: - AxL' The_Slayer Morella [Fetish] lexi Miss Shinoda Ligeia Macabre Bai Conko mcr_addict Shushi Dreamer CookieMaster So Predictable Curse Of Me Drained *OneX* [Криси] fluffy terrorist 34 posters |
|
Коя ви е любимата музикална ТВ? | City | | 5% | [ 3 ] | The Voice | | 9% | [ 6 ] | MTV | | 28% | [ 18 ] | MM | | 23% | [ 15 ] | Mad | | 9% | [ 6 ] | VIVA | | 2% | [ 1 ] | VH1 | | 23% | [ 15 ] |
| Общо гласове : 64 | | |
|
Автор | Съобщение |
---|
fluffy terrorist Pretty Handsome Awkward
Брой мнения : 2387 Age : 35 Location : на пътя между лудостта и отчаянието...и някъде в Кьолн Job/hobbies : чанти и бъзици Registration date : 09.11.2007
| |
| |
[Криси] Ruler of the world!
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
| Заглавие: Re: Любима музикална ТВ Нед Дек 16, 2007 7:59 pm | |
| ай лайк мтв защо.....еми не знам защо :lough: | |
|
| |
Брой мнения : 2387 Age : 35 Location : на пътя между лудостта и отчаянието...и някъде в Кьолн Job/hobbies : чанти и бъзици Registration date : 09.11.2007
| Заглавие: Re: Любима музикална ТВ Нед Дек 16, 2007 9:19 pm | |
| | |
|
| |
*OneX* Ruler of the world!
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
| |
| |
Drained Ruler of the world!
Брой мнения : 3600 Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Re: Любима музикална ТВ Нед Дек 16, 2007 9:46 pm | |
| | |
|
| |
Curse Of Me A person with power
Брой мнения : 2910 Age : 33 Location : Движима Недвижимост (предните дворове на Невидимия Университет) Job/hobbies : to catch fish w/ hands :D Registration date : 11.11.2007
| Заглавие: Re: Любима музикална ТВ Пон Дек 17, 2007 10:18 am | |
| ми МТВ мноо ясно ма ме дразни че всичко което пуснат там става комерсиално .... ма за сметкана тва има супер яките шоута BAM'S UNFOLY UNION или само VIVA LA BAM, FIST OF ZEN, CELEBRITY DEATH MATCH или или чартовете там поне пускат понякога само и единствено рок THE ROCK CHART SUPEROCK некой яk WISHLIST абе мтв си е яко стига не е беше толкова комерсиално е за тва аз харесвам fuse tv mtv2 само дето ги нямам за жалост а тоооооолкова много искам да ги имам | |
|
| |
| Заглавие: Re: Любима музикална ТВ Сря Дек 19, 2007 3:27 pm | |
| Тая тема ми е интересна! напоследък се навъдиха кви ли не музикални телевозий! но за жалост всички са прекалено комерсиялни! направо по някога гледам vh1..като пускат нещо ретро ала-бала! МАД го слушам щото пускат по-разнообразна музика, иначе и те са си комерсиялни! МТВ преди беше една от малкото музикални телевизй и за това всъщност ве води толкова престижна!но поне преди пускаха МУЗИКА,а сега някакви глупави предаваня и реклами БОЛ! Много се бях зарибила по оня канал дето се чатеше eTV , там поне сама си избирах песен, като пратя 3 смс-а с нейния код на даден номер! за чалгарските няма да говоря! дъ войс и сити в момента май са най-разпространените! | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Любима музикална ТВ Сря Дек 19, 2007 4:26 pm | |
| еми колкото да се каже че гледат МТВ | |
|
| |
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Любима музикална ТВ Чет Дек 20, 2007 10:13 am | |
| Въобще нито една не гледам!!! Като нещЪЪът да пускат TRANCE нямаааа!!!!! :sign0080: |
|
| |
| |
| |
So Predictable Living in the shadows
Брой мнения : 108 Age : 31 Location : Broken Hearts Parade Job/hobbies : Wondering... Registration date : 12.11.2007
| Заглавие: Re: Любима музикална ТВ Пон Дек 24, 2007 9:05 pm | |
| the voice си е най-зарибенкото! mtv я гледаx заради шоутата viva la bam,jackass,wild boys,punk'd,pimp my ride. наскоро ме накефи едно където го водеше един следур,и ако ти искаш да признаеш нещо на някой се научаваш да правиш нещо,с което да му го съобщиш.например гледах една серия,в която едно момиче тряяше да научи един танц,да може и да пее докат танцува и правейки го да съобщи на майка си ,че е обратна.може да изглежда тъпо,ама е готино.аз го гледах главно заради водещия | |
|
| |
Брой мнения : 2910 Age : 33 Location : Движима Недвижимост (предните дворове на Невидимия Университет) Job/hobbies : to catch fish w/ hands :D Registration date : 11.11.2007
| Заглавие: Re: Любима музикална ТВ Сря Дек 26, 2007 4:53 pm | |
| хахах ебаси якото и аз принчипно гледам МТВ заради шоутат чат пат пускат някоя яка песен ама това е веднъж на сто години, но има големи изроди и мн готини предавания.... но мразя The Hills то въобще за кво се разправя в него .... за некви американски лигави пачи, за кво ми е да ги гледам същите като нашите любими члгарки... :sick0020: | |
|
| |
Брой мнения : 108 Age : 31 Location : Broken Hearts Parade Job/hobbies : Wondering... Registration date : 12.11.2007
| Заглавие: Re: Любима музикална ТВ Съб Яну 05, 2008 8:04 pm | |
| ТОЧНО!Тва The Hills не мога да го понасям!То и с тия курви наистина не е за гледане :fighting0092: Пък и самата идея за филма е адски тъпа | |
|
| |
| Заглавие: Re: Любима музикална ТВ Съб Яну 05, 2008 8:12 pm | |
| хаха то ква е идеята да гледаме как некви тъпи американски крави се излагат на акъл и да им завиждаме :lough: :lough: :lough: хахах yeah right :mad0249: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Любима музикална ТВ Нед Яну 06, 2008 12:13 pm | |
| :happy0194: :happy0194: :happy0194: ВЕРНО СИ Е! Аз се бях помъчила да гледам и ''Laguna Beach'',но и него не го изтраях.Сега нама нито jackass,нито viva la bam,нито wild boys,а за другите дето гледам в повечето случаи са стари серии,които съм гледала вече и по бг телевизии. Другото дето много ме дразни е ''My Super Sweet 16'' :sick0020: там някакви надменни богатажки,които винаги получават квото искат,се правят на големите примадони с големи партита,които в повечето случаи са супер тъпо направени. ''Момичетата на тати'' или ще са грозни или дебели.Накрая получавват някоя готина кола,отпрашват с нея и зарязват гостите | |
|
| |
| Заглавие: Re: Любима музикална ТВ Чет Яну 10, 2008 7:40 pm | |
| хахаха то Laguna Beach е все същото с дргата пумия хахах то верно са почна да изпростяват даже и на предавания хахах гледай Fist of Zen хахаха това ме разбива мисля че беше в сряда в 22 и пеък в 00 хаха даа толкова беше хаха тва 00 се едно че го дават в кенефа хаахха нвм а и другото което остава е Bam's Unholy Union с оная закачалка MIssy лелел тая жена колко е слаба хаха и кво още Celebrity Death match май така се пише хаха не ми се проверява ..... хаха тва е :bag: | |
|
| |
CookieMaster Living in the shadows
Брой мнения : 100 Age : 30 Location : on top of the world Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: Re: Любима музикална ТВ Вто Яну 15, 2008 7:32 pm | |
| ПЛАНЕТА :hahahaa: планета 4 евър :happy0195: бъзикам се бе...аз препочитам да си слушам музика на РС-то и не гледам много музикални програми щот' и без тва не пускат нещо дето може да ми се хареса ^____^ | |
|
| |
Dreamer Enjoying the silence
Брой мнения : 66 Age : 32 Location : Sofia Job/hobbies : music,films,books =) Registration date : 17.12.2007
| |
| |
Shushi Loser
Брой мнения : 37 Age : 32 Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: Re: Любима музикална ТВ Съб Фев 09, 2008 12:54 pm | |
| Телевизия вече почти не гледам, но все пак Vh1 определено! MM преди 2 години много ми харесваше, последно време все тъпи неща чувам, като я включа. По МАД има супер скапани песни, и има и супер яки..не знам как го правят, та като засека нещо хубаво го оставям. | |
|
| |
mcr_addict Enjoying the silence
Брой мнения : 50 Age : 31 Registration date : 29.02.2008
| Заглавие: Re: Любима музикална ТВ Съб Мар 15, 2008 10:58 am | |
| Определено Mtv ,но по-скоро заради класациите като Rock chart ,а и там за първи път слушах песен на MCR Харесвах и Wishlist ама го махнаха Иначе вече рядко пускат нещо свястно и аз си слушкам от компютъра | |
|
| |
| Заглавие: Re: Любима музикална ТВ Съб Мар 15, 2008 12:23 pm | |
| в wish list-а като пуснеха Гуд Шарлот откачах от кеф | |
|
| |
Bai Conko Living in the shadows
Брой мнения : 132 Age : 31 Registration date : 19.12.2007
| Заглавие: Re: Любима музикална ТВ Нед Мар 23, 2008 5:52 pm | |
| MTV ама когато по ММ е времето май между 12 и 16:00 не съм сиг има едно дето пращаш смс с коя песен искаш и тогава учудващо пускат мн хубави песни | |
|
| |
Ligeia Macabre Smooth Criminal
Брой мнения : 3157 Age : 31 Location : On the passion's killing floor Job/hobbies : Heartkiller Registration date : 20.03.2008
| Заглавие: Re: Любима музикална ТВ Пет Юли 18, 2008 9:00 am | |
| ми аз не гледам мн телевизия като искам музика имам си комп и си пускам тфа което ми се слуша...за къф да се тормозя да чакам да пуснат някоя яка песничка...с компа си е чиста работа | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Любима музикална ТВ | |
| |
|
| |
| Любима музикална ТВ | |
|