Брой мнения : 5001 Age : 29 Registration date : 13.01.2008
Заглавие: Damien Rice Пон Окт 15, 2012 6:28 pm
не съм особено сигурна дали го слагам в правилната редица от стилове ама е някво мно леко (и депресарско) рокче, така че го слагам тук, пък ако неш не е както тря, има си ВЛАСТи
тка... деймиън райс е много, много, много як музикант/композитор/продуцент, който може да свири на много неща (като например китара, пиано, перкусии, кларинет) родом от ирландия никой не е чувал за него (освен феновете на 'истинска кръв', които следят какви песни се пускат из сериите... да, като мен например хехе), и този факт като че ли ме радва до една голяяяяяяма степен ка да е, аз лично гледам да избягвам да го слушам, защото изпадам в някви незнайни емоционални дупки, от които излизане НЯМА обаче е невероятен и последните дни не мога да спра да го слушам, което респективно значи, че прави незнайни неща със съзнанието ми и психическото ми състояние под един негов клип в youtube изрових един много точен коментар за музиката на деймиън: 'Don't listen to Damien unless you wanna die.' така че имайте едно наум ако евентуално някой реши да го преслуша... it takes just one song, so be careful та нека споделя моята мъка с whoever и да ви пусна 2-3 песнички, пък каквото сабя покаже :>
тази песен точно има няколко версии, тази ми е любимата, затова нея пускам. оригинала е мнооого по-различен и пее с няква мацка
тази ми е най-любима и най-много искам да си надяна вЪжето като я слушам ^^
и кавър, ама прекрасния му глас<3.
[Криси] Ruler of the world!
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007