| Cradle of Filth | |
|
+15Perfection. skinned_alive Necrolust хачо. Dessy Morella [Fetish] Gunslinger^^ Gytha Ogg AxL' [Криси] Геф =] - Ligeia Macabre AmyLee Drained 19 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Necrolust Loser
Брой мнения : 9 Age : 58 Registration date : 06.09.2009
| Заглавие: Re: Cradle of Filth Пон Сеп 07, 2009 4:39 pm | |
| Просто невероятни. Радвам се, че имах честта да ги слушам на живо. Каквото и да говорят хората, винаги ще ги уважавам ужасно много. | |
|
| |
skinned_alive Loser
Брой мнения : 4 Age : 29 Registration date : 15.10.2009
| Заглавие: Re: Cradle of Filth Чет Окт 15, 2009 12:58 pm | |
| Супер супер мн супер група | |
|
| |
Perfection. Living in the shadows
Брой мнения : 114 Age : 30 Location : The invisible strawberry field. Job/hobbies : Biting people. Registration date : 10.01.2010
| Заглавие: Re: Cradle of Filth Нед Яну 10, 2010 4:25 pm | |
| Да, Кредъл са добра група а Дани си го обичам. Не мисля, че Nymphetamine и Temptation са йм от най-добрите песни. Аз лично смятам, че са пълна боза точно тия двете. Друго си е Scorched Earth Erotica, The Principle Of Evil Made Flesh, Swansong For A Raven, Haunted Shores и т.н. Доколкото концерта йм тук (аз не можах да ида) ми казаха, че доста са се били изложили. Но сигурно пък ще заподскачам от радост ако ми кажат, че ще идват пак ^^ | |
|
| |
Mad Slav Zombie
Брой мнения : 1511 Age : 35 Location : София, България Job/hobbies : Психопат на свободна практика Registration date : 02.04.2011
| Заглавие: Re: Cradle of Filth Чет Юли 21, 2011 3:20 pm | |
| Страхотни и продължават да надобряват. Darkly, Darkly, Venus Aversa ме разби, особенно песни като Lilith Immaculate, Forgive Me Father (I Have Sinned), Beyond Eleventh Hour. нещо интересно което намерих наскоро: http://www.guardian.co.uk/music/2011/jan/05/suffolk-icon-poll-cradle-of-filth | |
|
| |
To4ka Rebel
Брой мнения : 388 Age : 28 Location : Lake Bodom Job/hobbies : музика Registration date : 05.07.2011
| Заглавие: Re: Cradle of Filth Нед Авг 21, 2011 6:58 pm | |
| Скоро се зарибих по тях. Харесват ми и сега съм заразена с Babalon AD (So Glad For The Madness) и не мога да си я изкарам от главата | |
|
| |
Concrete Angel Just another star
Брой мнения : 5001 Age : 29 Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: Re: Cradle of Filth Нед Авг 21, 2011 10:59 pm | |
| имам чувството, че съм единствения човек на тая планета, който не ги харесва и не се разтапя при вида на дани филт .. (?!)
| |
|
| |
Mad Slav Zombie
Брой мнения : 1511 Age : 35 Location : София, България Job/hobbies : Психопат на свободна практика Registration date : 02.04.2011
| Заглавие: Re: Cradle of Filth Нед Авг 21, 2011 11:36 pm | |
| | |
|
| |
Shallowhead Predictable
Брой мнения : 222 Age : 104 Registration date : 21.08.2011
| Заглавие: Re: Cradle of Filth Пон Авг 22, 2011 9:37 am | |
| филма е абсолютно малоумен, за нищо не става не каза дали ти е харесал или не? | |
|
| |
Mad Slav Zombie
| Заглавие: Re: Cradle of Filth Съб Сеп 03, 2011 9:31 pm | |
| Миии имам си настроения в които мога да се изкефя на изключително психопатски неща. И когато бях в съответното настроение горе - долу му се зарадвах. Беше ми забавно - на места все едно гледам пародия на филм на ужасите. Наистина не е нещо особенно смислено. психопатщина в името на психопатщината. На места ми доскучаваше. На места ми харесваше в психопатския смисъл на думата. Изкефи ме образа на героя на самия Дани Филт във филма. Макар че реално много малко се появяваше. | |
|
| |
Shallowhead Predictable
| Заглавие: Re: Cradle of Filth Съб Сеп 03, 2011 9:37 pm | |
| много повтаряш думата психопатски а точно тя, според мен, въобще не се отнася за филма. кървав грозен и насилствен да но по тъп и наивен начин, поне за мене | |
|
| |
Mad Slav Zombie
| Заглавие: Re: Cradle of Filth Съб Сеп 03, 2011 9:45 pm | |
| Е, наивен е защото е абсолютно аматьорско кино. Не може да се каже че е добър филм. Но в тоя точно жанр съм попадал на много по - скучни, и безсмислено кървави филми при това с доста повече бюджет, та не са се справили чак толкова лошо хората. В сюжета има хляб, макар че не са го доизмислили както трябва | |
|
| |
Shallowhead Predictable
| Заглавие: Re: Cradle of Filth Съб Сеп 03, 2011 9:53 pm | |
| ее човече, надявам се да говориш наизуст, сюжета доколкото помня беше толкова тъп :Д но всеки с мнението си, между другото когато гледах филма бях адски голям фен на бандата, обаче освен кървищата, на които и аз се радвах по един доста тъп начин, музиката и тва че дани филт играе нищо не ме е карало да си пусна тоя филм отново - нито сюжет, нито нищо | |
|
| |
Mad Slav Zombie
| Заглавие: Re: Cradle of Filth Съб Сеп 03, 2011 10:07 pm | |
| В смисъл от тая идея - с отмъстителя, който го връща тъпкано на своите колеги психопати, както и последната случка с оня с интернет стаята е можело да излезне нещо доста интересно ако го бяха доизмислили. Но в края на краищата са я поизбозили идеята. Това имам предвид под има хляб | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Cradle of Filth | |
| |
|
| |
| Cradle of Filth | |
|