[Криси] Ruler of the world!
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
| Заглавие: Началото Нед Фев 03, 2008 5:48 pm | |
| такам. за тези които не знаят за какво става дума избира се един човек от форума в ей тая тема сега, да кажем до вторник или сряда(няма какво толкова да му мислим) и после се прави една тема в този раздел в която в продължение на една седмица всеки може да зададе какъвто и да е въпрос към интервюирания, а после той(отговарящият на въпросите, след изтичането на седмицата) трябва да каже кой ще е следващият, с който ще се случи това удоволствие. ако другите админки имат забележки да казват
аз бих предпочела да не съм аз тази седмица, смятам да се посветя на ученето, предлагам уил или ро да започнат Edit \\ Synaesthesia : Предлагам този, на който се задават въпроси да се слага в понеделник чрез гласуване (анкета) ! Да се слагат по трима и да се гласува докато в момента си има човек за разпитване!След като бъде избран дадения "избран" всеки да може да му задава по 3 въпроса на ден!!!!!! съгласни?! едит(аз): хм, за гласуването добре, ама другото с трите въпроса...не мисля че някой чак така ще се улее с въпросите, че да слагаме и ограничения. ама нека деси каже кво мисли | |
|