| Sex Pistols ^^ | |
|
+7Nienore Ninielle MetalKitten FIFS Curse Of Me Jade Drained The End Of An Era 11 posters |
Автор | Съобщение |
---|
The End Of An Era Loser
Брой мнения : 9 Age : 29 Location : Лондон Registration date : 24.02.2008
| Заглавие: Sex Pistols ^^ Нед Фев 24, 2008 10:45 pm | |
| Понеже във началото на раздела пише "пънк рок групи" видях,че няма нито една такава и реших да пусна тема за една таква истинска пънкрок група!Много си ги обичам!
Информация за Секс Пистълс: Секс Пистълс са една от емблематичните групи на британския пънк рок, а и на пънка изобщо. Макар и записали само 1 официален студиен албум ('Never Mind The Bollocks. Here's the Sex Pistols.'1977) те оставят трайна следа в музиката. Групата има и много концертни и сборни албуми. Младежите са подтикнати да свирят от Малкълм Макларън, който става техен импресарио и гради имиджа им. Първоначалният състав на групата е Джон Лайдън (артистичен псевдоним Джони Ротън)- вокали, Стив Джоунс-китара, Глен Матлък-бас и Пoл Кук-барабани. Впоследствие Матлък е заменен с емблематичния басист Сид Вишъс, тъй като групата се е заела със създаването на ново движение-пънк културата, а старият басист "им напомнял за „Бийтълс“. Впоследстиве Матлък свири с тях на реюниъните им. Култовите песни на групата са God Save The Queen (станала Но.1 в английския чарт), Anarchy In The U.K., I Wanna Be Me и др. Те въвеждат нов стил на обличане, свирене и живот. Възходът на групата продължава само 3 години (1975–1978) поради смъртта на Сид Вишъс. Независимо от това те стават задължителна група за всеки пънкар.
Ето още за тях: http://en.wikipedia.org/wiki/Sex_Pistols | |
|
| |
Drained Ruler of the world!
Брой мнения : 3600 Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Re: Sex Pistols ^^ Нед Фев 24, 2008 11:25 pm | |
| единственото , коеот знам за тях е че са легендарни, и че са правили пънк рок | |
|
| |
Jade Enjoying the silence
Брой мнения : 75 Age : 31 Registration date : 14.02.2008
| Заглавие: Re: Sex Pistols ^^ Пон Фев 25, 2008 11:48 am | |
| любимата ми група. най-любимата. | |
|
| |
Curse Of Me A person with power
Брой мнения : 2910 Age : 33 Location : Движима Недвижимост (предните дворове на Невидимия Университет) Job/hobbies : to catch fish w/ hands :D Registration date : 11.11.2007
| |
| |
FIFS Living in the shadows
Брой мнения : 122 Age : 30 Registration date : 05.04.2008
| Заглавие: Re: Sex Pistols ^^ Пон Апр 07, 2008 4:49 pm | |
| ЖЕСТО КИ СААА тфа ми е любимата групаа пеят мн яко имат супер диви песнички | |
|
| |
MetalKitten Living in the shadows
Брой мнения : 108 Age : 31 Location : Pet Shop of Horrors Registration date : 04.12.2007
| Заглавие: Re: Sex Pistols ^^ Чет Май 01, 2008 1:30 pm | |
| Sex Pistols <333 *откачена фенка блъска главата си в монитора* ОБОЖАВАМ! ОБОЖАВАМ! ОБОЖАВАМ! ОБОЖАВАМ! Снощи бях на God Save The Queen и танцувах по пижама с овце, показващи средни пръсти. Олеле, жестоки сааа <33333333 | |
|
| |
Nienore Ninielle Loser
Брой мнения : 7 Age : 30 Location : I exist within a world of imaginary numbers Job/hobbies : stalking ppl Registration date : 27.01.2009
| Заглавие: Re: Sex Pistols ^^ Вто Яну 27, 2009 9:03 pm | |
| Такаам... Както се вижда от аватара ми Пистълс са ми възможно най-най-най-най-най-най-ама НАЙ-любимата група ЕВЪР. ♥ Адекватно мнение за моите любимци не мога да кажа. Песни: Belsen was a gas, Something Else, Cmon Everybody, Bodies, God Save The Queen, Pretty Vacant, Prostitute, Satelite, EMI, New York ... не всъщност те слабо парче нямат^^ Концерти: Безспорен фаворит ми е San Francisco, Winterland, 1978 година. Дори и да е фаталния концерт, боготворя го. Ever get the feeling you're being cheated? Макар че и този в Dallas доста му съперничи^^ Документални филми: Харесвам Filth And The Fury...доста е ... информативен^^И даже имаше момент в който ми се искаше да се разплача. Но най си обичам Blood on the turntables. Просто ... велик. И да, The great rock n roll swindle, макар и да е лигня на Малкълм Макларън е велик и го гледах само заради Сид(ни)^^ Любим член на групата: Въпреки че се колебая между Джон(и) и Сид(ни) ще си кажа Сид^^^^^ Най-нелицеприятен ми член на групата : Глен Матлък. Оценявам всичко, което е направил но ... не. За Сид: Мога с часове да говоря за него, все пак ми е нещо като role model...да, въпреки и да не е бил от най-големите гении на музиката е бил икона. Любимия ми негов цитат е "I don't care if you think I'm weird" За Джон: В неделя малкото момче става на 53 ... oh yeah^^ Определено най-емблематичния глас в пънка (а аз само такова слушам ). А откачения му поглед рулз. Въпреки и да е остатък от недотолкова приятния менингит. Знам че се олях, трябва да спра. Обичам Пистълс ;d | |
|
| |
Spinning Loser
Брой мнения : 10 Age : 30 Registration date : 22.02.2009
| Заглавие: Re: Sex Pistols ^^ Пон Фев 23, 2009 8:37 am | |
| Невероятни най-малкото. А Сид е невероятен. С невероятно сценично присъствие и ала бала. НО няма никакъв вкус за жени. Ама никакъв. Нанси ми прилича на травестит и двамата са ми странни заедно. Любима песен ми е Something Else xD | |
|
| |
PunksNOTdeaD Loser
Брой мнения : 13 Age : 38 Registration date : 24.03.2009
| Заглавие: Re: Sex Pistols ^^ Чет Мар 26, 2009 1:39 pm | |
| Бих ви препоръчал филмите за Sex Pistols - The Filth And The Fury и Sid & Nancy Втория особено ще ви хареса, а и го има на български. | |
|
| |
Геф =] Rebel
Брой мнения : 378 Age : 28 Location : wtf? Job/hobbies : omg ?! Registration date : 18.02.2008
| Заглавие: Re: Sex Pistols ^^ Сря Апр 22, 2009 3:49 am | |
| | |
|
| |
Drained Ruler of the world!
Брой мнения : 3600 Registration date : 06.11.2007
| |
| |
Hairspray Queen Loser
Брой мнения : 10 Age : 29 Location : грСофия Registration date : 29.06.2011
| |
| |