| The Rasmus | |
|
+19Gytha Ogg MuX^^ The Crimson. Gunslinger^^ Ки^^ Concrete Angel strave Crazy_Generation AxL' Curse Of Me Raggy Doll [Faith a.k.a Krems] lexi Tearstained [Fucking]Me - Drained fluffy terrorist *OneX* 23 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Бетутиту A person with power
Брой мнения : 3895 Age : 29 Location : Севлиево Job/hobbies : Прелестност Registration date : 01.03.2009
| Заглавие: Re: The Rasmus Вто Юни 16, 2009 4:46 pm | |
| | |
|
| |
- Livin in Sin
Брой мнения : 4065 Registration date : 12.12.2007
| Заглавие: Re: The Rasmus Вто Юни 16, 2009 5:13 pm | |
| OOooo аз направо щях да падна като го видях ххехехех,ама привикнах някак към новото му амплоа Иначе то и на Аки русото май избледнява вече хехех ....направо ме побъркват | |
|
| |
Брой мнения : 3895 Age : 29 Location : Севлиево Job/hobbies : Прелестност Registration date : 01.03.2009
| |
| |
The Crimson. Pretty Handsome Awkward
Брой мнения : 2162 Location : city of evil Job/hobbies : chasing shadows. Registration date : 03.08.2008
| |
| |
Raggy Doll Predictable
Брой мнения : 244 Age : 32 Location : In a field of paper flowers Registration date : 30.04.2008
| |
| |
- Livin in Sin
| Заглавие: Re: The Rasmus Сря Окт 07, 2009 8:33 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: The Rasmus Чет Яну 19, 2012 8:36 pm | |
| Окей, искам да си сложа мнението отново тук. The Rasmus... Оттам започнах "епичния" си рок-живот. Седми клас се сетих за тях и започнах да си ги слушам отново. Останало то е история. Осми клас мега яко бях забила на тях. Албума "Black Roses" ми беше хубава живителна сила <33 После ги позабравих, не знам защо. Може би за да се върна сега отнвоо на тях. Сега, когато минаха години, когато си мисля за пропуснатият им от мен концерт, когато толкова много спомени лъхат от нузиката им... Обичам ги тези четиримата! Това е бандата, която за мен значи много. Времето с когато си сменях посреднощ плакатите на стаята и слушах Chill. Или пък когато вървях по улицата под зелените пролетни дървета с оновя хубаво чувство на лекота и слушах Sail Away, а цигулкитъе ѝ ме отнасяха в друг свят. Или пък Bittersweet и гласовете на Лаури и Виле, при които стомаха ми се свиваше от удоволствие. Или как да забравя лицето, когато една от бившите ми учителки по англий разбра, че любмита ми група имат песен Funeral Song. Или пък когато затварях очи, докато слушах If You Ever... И всяка песен, вскяа една песен носи историята ми. Без да искам ги преоткрих и.... АЙХДГАДФАЙДГАХ... | |
|
| |
- Livin in Sin
| Заглавие: Re: The Rasmus Нед Апр 15, 2012 12:28 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: The Rasmus Нед Апр 15, 2012 12:47 pm | |
| Разочаровам се напоследък от The Rasmus... Губят рок звученето, сякаш твърде много се стремят да се впишат в класациите. Нямам нищо против да се развиват, ала не ми харесват така.
А соло лабума на Лаури дори не успях да го доизслушам... Сякаш, вече това не са The Rasmus, в които се влюбих. | |
|
| |
- Livin in Sin
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: The Rasmus | |
| |
|
| |
| The Rasmus | |