ROCK my world! Гюнтер |
|
| магазинът на Бруно | |
| | Автор | Съобщение |
---|
Разказвач Ruler of the world!
Брой мнения : 109 Registration date : 14.06.2008
| | | | Роланд Блек Loser
Брой мнения : 22 Registration date : 16.06.2008
| Заглавие: Re: магазинът на Бруно Сря Юни 18, 2008 7:04 pm | |
| роланд застана пред прашната врата на магазина и си пое дълбоко въздух. от това което се случеше сега, зависеше едва ли не съдбата на хората. роланд бутна вратата и се озова в мрачно пространство с много рафтове, с най-различни неща. някой от тях дори шаваха. той се огледа за продавача и след малко той се появи из под тезгяха. -добър ден, ссс какво мога да помогна. - мазния му глас накара роланд да изтръпне, а съскането му му напомни на змия. -искам да купя нещо от вас-роланд пристъпи смело към него и извади от джоба на палтото си голяма кесия със злато. продавача го погледна изпод вежда. -какво искашшш, момче -чух че при вас има магически животни -има, има. имаме еднорозззи, имаме дракони, хипорфифи, невидими мишки, в момента 10 от тях търчат по пода...какво се оглеждаш бе, даже и да играят полка под носа ти, пак няма да ги забележишшш. имаме кръвопийни прилепи, имаме грифффони, малкия ссскрабъл ей там - той посочи към странното животно, което сякаш беше закърпено от останки от всякакви животни. роланд го прекъсна - да, да..но на мен не ми трябват просто магически животни, трябва ми.. Рейнтри ...нали се сещате, еднорогът. чух че е при вас. бруно вдигна лявата си вежда толкова високо, че на роланд му се стори че всеки момент тя ще се отлепи от лицето му и ще отлети -прибери си парите, момче. за Рейнтри не се плаща с пари. ще иссскам усслуга.
това не е на добре, помисли си роланд
-чух че се движиш сс една елфка...тихо сссега, ссамо сслушай. в царството на елфите има едно дърво. голямо дърво, ссстаро дърво. вссезнаещото дърво му викат. в клоните му има птички, глупави същества. но една от тях..една е вълшебна, тя е зззлатна...донессси ми таззи птичка... и ще ти дам еднорогът.
роланд излезе от магазина..колкото и да му беше неприятно трябваше да използва зай...за да спаси расата си... | |
| | | Белмонт Loser
Брой мнения : 19 Registration date : 15.06.2008
| Заглавие: Re: магазинът на Бруно Чет Юни 19, 2008 7:19 pm | |
| Белмонт се размина с някакъв тип, от човешката раса беше определено, защото усети как вените му пулсират. Виктор беше с качулка и дълго наметало и изглеждаше много подозрително, но и респектиращо. Той се приближи до тезгяха и направи жест на Бруно да дойде към него.
Последната промяна е направена от Белмонт на Чет Юни 19, 2008 7:42 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| | | Разказвач Ruler of the world!
| Заглавие: Re: магазинът на Бруно Чет Юни 19, 2008 7:35 pm | |
| бруно изгледа новодошлия с мазния си поглед и се приближи | |
| | | Белмонт Loser
| Заглавие: Re: магазинът на Бруно Чет Юни 19, 2008 7:43 pm | |
| Приятно ми е да те видя отново, приятелю- каза Блемонт сваляки качулката си. Желая да си поговорим по една много деликатна тема. Но е хубаво и желателно да си остане само между нас.- Белмонт се вгледа втренчено в Бруно и сам се увери, че той няма да каже нищо- Искам твоя съвет. Бруно се заинтересува от молбата на Белмонт и се приближи към него, надвесвайки се над тезгяха и смачквайки няколко движещи се ..... неща - Ще ..... ходя на лов.... и ми трябва специално оръжие, за по- голяма и различна плячка. Сегашния дивеч е много хитър и ми трябва нещо специално, което ще помогне на мен и на моите.... приятели да се справим с .... жертвите си.Ще е нещо голямо, така че оръжието трябва да бъде удобно и същевременно универсално. Бруно поклати разбиращо глава и попита: | |
| Заглавие: Re: магазинът на Бруно Чет Юни 19, 2008 8:19 pm | |
| -ще платишшш ссс пари, или ще платиш ссс услуга? имам няколко неща които трябва да сссе сссвършат...хм... и мисссля че имам точно каквото ти трябва, но вече е обещано на друг клиент, закъсссня, както сссе казззва. но и то може да сссе победи ... мога да ти продам нещо друго, сссъщо добро...голямо...как ти зззвучи дракон? | |
| | | Белмонт Loser
| Заглавие: Re: магазинът на Бруно Пет Юни 20, 2008 6:24 am | |
| Белмонт много хареса идеята на Бруно- дракон, това беше наистина идеино, на Ела щеше да й хареса и да го остави намира. Но се намръщи на старите спомени, които му напомняха колко мъчително беше правенето на услуга на Бруно. Последния път, когато беше на една от неговите "мисии" се върна с онези дървени неща забито на сантимерти от сърцето му, беше пробождам многобройно с мечове и сабии, добре че поне те не му вредяха, стигаше му свещенната вода, от която имаше останали още няколко белега. Изпуфтя и каза с изморен, но ясен глас: - Ще направя каквото пожелаеш. Макар че и пари имам! | |
| Заглавие: Re: магазинът на Бруно Пет Юни 20, 2008 9:48 am | |
| Бруно го погледна изпитателно и каза: - Неееее, такъв сссилен и малад човек като теб ще ссссе ссссправи ссс ззадачата ми. Белмонт се отчая "Не отново. През какво още трябва да мина, за да огодя на оная"Бруно продължи: - В момента правя едни изследвания, мои си експерименти и ми трябва едно нещо. Искам го от теб, защото знам, че ще съумееш да ми го донесеш... Белмонт вече изпадаше в паника и тръпки го побиваха. Очакваше със затаен дъх следващото изречение на Бруно, все едно очакваше да чуе смъртната си присъда. - Трябва ми...... кичур от косата на жена вампир. След като чу това Виктор се изсмя с цяло гърло. Тежст му падна от раменете, а и след като обмилси какво му каза Бруно злобна и ехидна усмивка се появи на лицето му: - Знам точно от кой ще го взема... | |
| | | Белмонт Loser
| Заглавие: Re: магазинът на Бруно Пет Юни 20, 2008 10:13 am | |
| Блемонт излезе от магасина на Бруно с една лукава усмивка и се запъти към замъка на Ела.... за да я запознае какво се е случило до сега... | |
| | | Triahna Loser
Брой мнения : 2 Registration date : 24.06.2008
| Заглавие: Re: магазинът на Бруно Чет Юли 03, 2008 5:07 pm | |
| Triahna влезе в магазина на Бруно като се надяваше да намери това което търси. - Какво искаш? - попита я собственикът - Търся отвара от жабешки вътрешности и тигрови нокти. Случайно да ви се намира? - Хммм, може и да е останало някое друго шише. Ще ида да потърся... Триана го изгледа подозрително но реши да изчака докато той се върне. - Ето намерих едно - каза Бруно - но цената му е твърде висока... - Имам пари. - отсече магьосницата - Не става въпрос за пари. - прекъсна я той - Искам услуга... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: магазинът на Бруно | |
| |
| | | | магазинът на Бруно | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|