| Мостът | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Разказвач Ruler of the world!
Брой мнения : 109 Registration date : 14.06.2008
| |
| |
Кобал Блек Loser
Брой мнения : 36 Registration date : 16.06.2008
| Заглавие: Re: Мостът Сря Юни 18, 2008 9:30 pm | |
| Кобал и Сая пристигнаха на мястото. По-точно Кобал пристигна, Сая просто го следваше. Без да обръща особено внимание Кобал се приближи до една къща до моста и почна да залага експлозиви. - Ъ ... може ... да .. се приготвиш .... да бягаш! - очевидно беше накаква сложна техника. След малко Кобал излезе от къщата и влачеше шнур след себе си. - Надявам се да си готова. - Преди момичето да може да отговори той подпали фитила и мигновенно се завря под мостта с толкова широка усмивка, че приличаше на клоун. | |
|
| |
Saya Loser
Брой мнения : 27 Registration date : 15.06.2008
| Заглавие: Re: Мостът Сря Юни 18, 2008 9:35 pm | |
| Сая успя да истича след него и се прикри точно секунди преди експлозива да гръмне.Усмивката на кобал и се стори доста налудничава,но тя я накара да се усмихне за първи път след толкова години.И изведнъж се чу силен гръм и се разхвърчаха всякакви дървений и жилеза. -Вече може да излезем.каза той. От къщата не бе останал и помен,а наоколо всичко бе в пушек и не се виждаше почти нищо. -А сега какво следва?попита го тя! | |
|
| |
Кобал Блек Loser
| Заглавие: Re: Мостът Сря Юни 18, 2008 9:40 pm | |
| - Сега? - той се замисли - сегааааааа - той се ухили злобно - Абе ти нали си вампирка, тъй де. Мое ли да ме заведеш при вампирите. Ще е забавно, ще има мноооооооого неприятности. И ще ядосам Роланд. Което после ще доведе до синини по задника, ама кво ме ... така де. Ще е мнооого яко. По пътя може да ти кажа квото искаш да знаеш за хората - най-скучните същества. | |
|
| |
Saya Loser
| Заглавие: Re: Мостът Сря Юни 18, 2008 9:58 pm | |
| -Хмммм щом искаш да рискуваш добре,но на твоя отговорност.засмя се тя.-Поне ще ги растърсим малко мисля ,че си заслужават.сая за миг осъзна че се бе узлобила твърде мн към вампирите,но какво пък и те не я оважаваха. -ами хайде да тръгваме най-сетне.каа той и двамата се запътиха към вампирите. -аз бих искала да те питам и още нещо.стори ми се че си насабрал срещу брат си ?раскажи ми за вас? | |
|
| |
Кобал Блек Loser
| |
| |
Saya Loser
| Заглавие: Re: Мостът Сря Юни 18, 2008 10:29 pm | |
| -Aми нас ни е водачка Ела,но покрай нейното водачество много са западнали старите нрави и всички я мразят.А сега и мен ще ме последва наказание ,но не мисля да и се дам. -хайде да побързаме,че не е много добре да попадаме на засади по пътя. Кобал я изгледа учудено,и се исмя.
| |
|
| |
Кобал Блек Loser
| Заглавие: Re: Мостът Чет Юни 19, 2008 3:54 am | |
| - Да ти кажа с тия клечки динамит в раницата, ще им е малко трудно да уцелеят при засата. Ама щом желаеш, Ок. Нека продължим разговора ... И двамата се отдалечиха. Тръгнаха към земята на вампирите. КАт през целия път Сая не спираше да задава въпроси, а Кобал си и даваше отговори. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Мостът | |
| |
|
| |
| Мостът | |
|