Everlasting Madness Loser
Брой мнения : 26 Age : 31 Location : Into the mouth of hell.. Registration date : 04.09.2009
| Заглавие: Re: Papa Roach Пет Сеп 04, 2009 11:14 am | |
| ААаааах! Другите ми любимци! Много ме радват тея хора,бе..адски много! Песни,текстове,звучене..самите пичове са някви супер яки,имат супер готините парчета,със супер яки текстове и музика.. абе думите са излишни.. | |
|
Necrolust Loser
Брой мнения : 9 Age : 58 Registration date : 06.09.2009
| |
Umi_Hanami Loser
Брой мнения : 13 Age : 29 Location : ...at home! :D Job/hobbies : to drawing, to watch anime, read manga, listen music... Registration date : 21.01.2010
| Заглавие: Re: Papa Roach Пон Фев 08, 2010 7:20 pm | |
| Емота, емота, ама пък супер готини емота! Една от групите, които истински обожавам, и която всеки път ме зарежда с огромна доза енергия. Интересно как нито една песен не ме дразни , обикновено има поне по една, но този път нещо... Едно доказателство, че ги харесвам доста. Ми кво да ви кажа, Джакоби е голям сладур, направо ще го изпапкам. Клипове - има някои, които наистина ме вдъхновяват. | |
|
Rock-et.Mercury Loser
Брой мнения : 19 Age : 31 Job/hobbies : blades, anime, kissing & all Registration date : 13.10.2010
| Заглавие: Re: Papa Roach Пет Окт 29, 2010 5:46 pm | |
| кефят. слушала съм само няколко песнички, но от тези които съм, всички ми харесват. особено "hollywood whore". | |
|
BleedinG FreaK Loser
Брой мнения : 41 Age : 29 Registration date : 26.03.2011
| Заглавие: Re: Papa Roach Съб Мар 26, 2011 8:14 pm | |
| Страшно много ме кефят и музиката им е страхотна! <3 А Джейкъби е страшен пич xD | |
|