Брой мнения : 2910 Age : 33 Location : Движима Недвижимост (предните дворове на Невидимия Университет) Job/hobbies : to catch fish w/ hands :D Registration date : 11.11.2007
Търся една песен,ако сте гледали одеве "Отечествен Фронт" на Мартин Карбовски,там я пускаха... пееше се нещо "напиши ми как си ти,как прекарваш дните си"... нещо такова! Много ми харесва,ако някой знае как се казва да каже или да даде линк!
*OneX* Ruler of the world!
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
Аз ви питам от коя песен е текста: "Защо, защо миришат ми краката? Защо, защо си тръгва тя горката?"
Curse Of Me A person with power
Брой мнения : 2910 Age : 33 Location : Движима Недвижимост (предните дворове на Невидимия Университет) Job/hobbies : to catch fish w/ hands :D Registration date : 11.11.2007
Търся една песен,ако сте гледали одеве "Отечествен Фронт" на Мартин Карбовски,там я пускаха... пееше се нещо "напиши ми как си ти,как прекарваш дните си"... нещо такова! Много ми харесва,ако някой знае как се казва да каже или да даде линк!
и аз я заслушаш, готина е, но е кавър на White Dove и ме подразни... но иначе нз как се казва
Evergreen Enjoying the silence
Брой мнения : 85 Age : 32 Registration date : 18.12.2008
Ако на някой му трябва W.A.S.P. да ми пише. Имам дискографии и за малко не отидох на концерта но няма значение. Ай промис ноу мор спам
Curse Of Me A person with power