| Evanescence | |
|
+34Бетутиту veronika123 Ligeia Macabre baru Gunslinger^^ diditooo8_10 ~in death's embrace~ Green|Jelly|MonsteR [Faith a.k.a Krems] The_Slayer Nels Raggy Doll Concrete Angel mcr_addict Jade Ania_Massacre emko_lp sunshine's_gone AmyLee Dumper TsJX30 Tearstained kremitoo without you Vampire_Heart ana_molly Dr. P MetalKitten Drained fluffy terrorist Evanescence [Криси] INSTANT RAPER *OneX* 38 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
*OneX* Ruler of the world!
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Evanescence Сря Ное 07, 2007 9:31 pm | |
|
Evanescence или Еванесънс е рок група от Литъл Рок, щата Арканзас, САЩ.Групата е основана от Ейми Лий и главния китарист - Бен Мууди. Двамата се срещнали на лагер в Арканзас, където Мууди чул как Лий свири на пиано песента „I'd Do Anything for Love“ (But I Won't Do That) на Мийт Лоуф.
Двамата открили, че имат едни и същи интереси, и че споделят любовта си към Джими Хендрикс и Бьорк. Така те започнали да пишат заедно песни (първата е била "Solitude" (самота) написана от Ейми последвана от "Understanding"(Разбиране) от Бен Мууди, "Give Unto Me" на Ейми Лий, и четвъртата песен на написана заедно от тях е "My Immortal" (Моето Безсмъртие). Парчетата са били многократно променяни, както и текста и музиката към него, заради тази причина имената и на двамата са включени в надписите на албумите им.
Известно време те не успяват да открият други музиканти, които да работят заедно с тях и нямат достатъчно средства, за да наемат професионални музиканти, което е и причината в началото да не правят изпълнения на живо. Групата получава покана за платено участие благодарение на влизането на две свои песни в местните музикални класации. Преди да се спрат на името Evanescence Ейми Лий и Бен Мууди минават през още няколко имена, между които "Childish Intentions" и "Stricken".
Първият им цялостен албум - Origin излиза през 2000 г. остава почти неизвестен. Групата издава и две EP-та, но и те не се продават особено добре. Интересен факт е че Origin и EP-тата съдържат демоверсии на някои от песните от техния албум Fallen, който за първи път прави името на групата доста популярно в музикалните среди. | |
|
| |
INSTANT RAPER Living in the shadows
Брой мнения : 134 Age : 33 Registration date : 09.11.2007
| Заглавие: Re: Evanescence Пет Ное 09, 2007 9:34 pm | |
| Групата ми е една от любимите, албумът the open door ми харесва най много дори сега се подсетих и мисля да си пусна weight of the world | |
|
| |
[Криси] Ruler of the world!
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
| Заглавие: Re: Evanescence Пет Ное 09, 2007 9:55 pm | |
| аз пък им харесвам по старичките песни. а от новите напоследък се зарибих по good enough. много хубава песничка
а ейми лий има невероят глас и е МНОГО красива! | |
|
| |
Evanescence Loser
Брой мнения : 37 Age : 30 Location : Rousse :) Job/hobbies : Bitch :P Registration date : 10.11.2007
| Заглавие: Re: Evanescence Съб Ное 10, 2007 6:54 am | |
| Ууф,каза аааааз xD Както и да е Тъкам.. Това ми е любимата групичка,заедно с Грийн Дей Ама Еванесънс са ми по-любими :Р Слушам ги от около 3-4 години вече..Жалко,че си взимат почивка..Тоест няма да има нови песни цели 2 години :2sad: :2sad: :2sad: Харесвам повечето им песни,с много малко изключения Напоследък слушам Evan in Death и Understating :crybaby: Много ми хареса костюма й за хелоуин...Страхотна е като Мерилин Монро.. Други любими песничкии...ъм.. Hello,Taking over me,solitude,The last song I`m wasting on you,everybody`s fool,The only one,Lacrymosa ... Ooox,много са С 2 думи и една емотиконка Обужавам гии | |
|
| |
*OneX* Ruler of the world!
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Re: Evanescence Съб Ное 10, 2007 11:06 am | |
| Фиф сори, че постнах темата ... ама ти можеш да направиш отделно за Еми Лий =) за песничките и т.н. =) | |
|
| |
Evanescence Loser
Брой мнения : 37 Age : 30 Location : Rousse :) Job/hobbies : Bitch :P Registration date : 10.11.2007
| Заглавие: Re: Evanescence Съб Ное 10, 2007 12:29 pm | |
| Урей,Урей,Урей...заемам се :Р
Забравих да спомена официалният им бг сайт http://evanescence-bg.net | |
|
| |
fluffy terrorist Pretty Handsome Awkward
Брой мнения : 2387 Age : 35 Location : на пътя между лудостта и отчаянието...и някъде в Кьолн Job/hobbies : чанти и бъзици Registration date : 09.11.2007
| |
| |
Drained Ruler of the world!
Брой мнения : 3600 Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Re: Evanescence Пет Ное 23, 2007 4:53 am | |
| от тяхната ли група един мръссссник ги беше зарязал по време на турне а...не го я срам!!! | |
|
| |
Evanescence Loser
| |
| |
MetalKitten Living in the shadows
Брой мнения : 108 Age : 31 Location : Pet Shop of Horrors Registration date : 04.12.2007
| Заглавие: Re: Evanescence Вто Дек 04, 2007 12:31 pm | |
| А аз тоя мръсник пък много го харесвам като музикант >.> Но групата трупа успехи без него, така че не тъжа^^ The Open Door е разкошен. Бях малко скептично настроена към него, като чух Call Me When You're Sober, но бързо си промених мнението от Lacrymosa и All That Im Living For.
EVANESCENCE IS LOVE ^^ | |
|
| |
Dr. P Enjoying the silence
Брой мнения : 55 Age : 35 Registration date : 02.12.2007
| Заглавие: Re: Evanescence Пон Дек 17, 2007 7:29 pm | |
| тук имам да кажа само едно нещо: LACRIMOSA FOREVER | |
|
| |
ana_molly Loser
Брой мнения : 34 Registration date : 12.11.2007
| |
| |
Vampire_Heart Loser
Брой мнения : 5 Age : 115 Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: Re: Evanescence Нед Яну 13, 2008 6:39 pm | |
| Едни от най-добрите (: Страхотни са | |
|
| |
without you Predictable
Брой мнения : 249 Age : 32 Location : под масата Job/hobbies : anime/manga, to be idiot Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: Re: Evanescence Нед Яну 13, 2008 8:44 pm | |
| наистина много добра група | |
|
| |
kremitoo Enjoying the silence
Брой мнения : 77 Age : 33 Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: Re: Evanescence Нед Яну 13, 2008 9:14 pm | |
| Страхотна група, но първият албум беше с хилядолетия по-добър от втория. Все пак още си рулират. | |
|
| |
fluffy terrorist Pretty Handsome Awkward
Брой мнения : 2387 Age : 35 Location : на пътя между лудостта и отчаянието...и някъде в Кьолн Job/hobbies : чанти и бъзици Registration date : 09.11.2007
| |
| |
Tearstained Waking the demon
Брой мнения : 821 Age : 30 Registration date : 13.01.2008
| |
| |
TsJX30 Loser
Брой мнения : 39 Age : 33 Registration date : 14.01.2008
| Заглавие: Re: Evanescence Пон Яну 14, 2008 7:20 pm | |
| Страхотна група,наистина супер добри са ,но няма как да не се съглася,че първият албум беше много ,МНОГО по-добър от втория.И въпреки всичко,това не променя факта ,че правят наистина страхотна музика и е една от първите групи която ме завладя до толкова че съм въртяла 1 единствен албум милиарди пъти без да ми омръзне и все още го слушам и си ми е кеф!ЕВАЛА! | |
|
| |
Dumper Loser
Брой мнения : 2 Age : 29 Registration date : 19.01.2008
| Заглавие: Re: Evanescence Съб Яну 19, 2008 4:28 pm | |
| Миналата година слушах едва ли не само тях.Много добра музика правят.Сега,обаче малко ъм ги позабравил.Проблемът е в това,че винаги търся по нещо ново.Повечето групи бързо ми омръзват. Мноу помна обаче. | |
|
| |
AmyLee Rebel
Брой мнения : 265 Age : 34 Registration date : 21.01.2008
| Заглавие: Re: Evanescence Пон Яну 21, 2008 7:33 pm | |
| Еванесънс са любимата ми група Слушкам ги от... Незнам Няколко годинки, може ни 2-3. Всичко ми харесва-песни, звучене, стил, всички албуми и пр. | |
|
| |
sunshine's_gone Enjoying the silence
Брой мнения : 68 Age : 31 Registration date : 24.01.2008
| Заглавие: Re: Evanescence Чет Яну 24, 2008 7:54 am | |
| ЛЮБИМАТА ми група!!!!!мн ги тия хора....особено amy lee.... | |
|
| |
emko_lp Loser
Брой мнения : 13 Location : Sandanski Job/hobbies : Music Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: xoxoxo Пет Фев 08, 2008 10:17 pm | |
| Слушам "Еванеска" от можеби година-две след Linkin Park .Личи си че Ейми има хубав глас,секси е и музиката като общо е на много добро ниво.Хубаво замислени клипове .Едно не харесвам...твърде много балади.Oh Come on! Трябва разнообразие де !Иначе групата като цяло 5/6 получава. | |
|
| |
Ania_Massacre Loser
Брой мнения : 26 Age : 31 Location : Your nightmare.. Job/hobbies : Zombie/ Kill people Registration date : 29.02.2008
| Заглавие: Re: Evanescence Пет Фев 29, 2008 9:35 am | |
| Божее,, това е най-великата група на света!!! Всичките им песни са невероятни, а гласът на Ейми.. на живо пее прекрасно. Страшно много искам да ида на техен концерт ^^ | |
|
| |
Jade Enjoying the silence
Брой мнения : 75 Age : 31 Registration date : 14.02.2008
| Заглавие: Re: Evanescence Пет Фев 29, 2008 7:00 pm | |
| не ги харесвам . | |
|
| |
mcr_addict Enjoying the silence
Брой мнения : 50 Age : 31 Registration date : 29.02.2008
| Заглавие: Re: Evanescence Съб Мар 08, 2008 11:29 am | |
| Много ги харесвам :fgjfj: .Страхотни балади правят! Goodenough не мога да спра да я слушам | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Evanescence | |
| |
|
| |
| Evanescence | |
|