| Avenged Sevenfold | |
|
+17Awake. baru MuX^^ diditooo8_10 The Crimson. Gunslinger^^ my_dark_desires gosh Morella [Fetish] Ico KriSsChA echeggot Drained [Криси] rain_of_blood Curse Of Me *OneX* 21 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
*OneX* Ruler of the world!
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Avenged Sevenfold Сря Ное 07, 2007 9:36 pm | |
| Avenged Sevenfold, понякога наричани A7X, са банда от Huntington Beach, California, състояща се от членовете Matthew Charles Sanders (с прякор M. Shadows), Zachary Jonathan Baker (с прякор Zacky Vengeance), Brian Elwin Haner Jr. (с прякор Synyster Gates), Johnathan Seward (с прякор Johnny Christ) и James Owen Sullivan (с прякор The Reverend Tholomew Plague). Техният пръв албум озаглавен Sounding the Seventh Trumpet е бил записан когато членовете на бандата са на едва осемнадесет години. Следващият им албум, Waking the Fallen, получава положителен рейтинг от списание Rolling Stone. City of Evil, пуснат в продажба на 7 Юни 2005, кръстосва стиловете хардкор и метълкор, и добавя повече метъл звучене с очевидни влияния вариращи от Iron Maiden, Pantera и Metallica до Misfits и Guns N’ Roses. Въпреки, че бандата била обявена метъл, метълкор и хард рок в много публикации, самата банда твърдят, че са метъл група и нямат музикални прилики с метълкора по никакъв начин. По време на записването на City of Evil, оформленията на вокала M. Shadows са се фокусирали повече върху мелодично пеене отколкото върху хардкор крещене, заради желанието на бандата за смяна на насоката в тяхната музика. Shadows претърпява операция на гърлото през 2004, но това не засяга тяхното решение за промяна на жанровете. Името на бандата е предполагаема референция към началото на Библията и историята за Каин и Авел, където Каин е наказан да живее в изгнание, сам и нещастен. Всеки който освободи Каин от неговата съдба, като го убие, ще бъде “отмъстен за седемнократно” или ще бъде наказан по начин, който е седем пъти по-лош отколкото наказанието на Каин. Заглавието на песента на Avenged Sevenfold “Chapter Four” цитира Четвъртото Евангелие, главата от библията, където се намира историята на Каин и Авел.Темата на песента изглежда също да е тази история. “Beast and the Harlot”, друга песен явно вдъхновена от Библията, идва от книгата за откровенията и ни отправя към наказанието на Вавилон и унищожението на езичните народи. Въпреки, че името на бандата и прякорите на членовете правят очевидна референция към религията, Shadows каза в скорошно интервю, че те не са въобще религиозни. Тяхната песен “Blinded in Chains” е използвана в саундрака на видео играта Need For Speed: Most Wanted. Друга песен, “Bat Country”, е използвана в саундтрака на SSX On Tour, NHL 06 и Madden 06, последвана от стъпките на “Chapter Four”, която също е била в саундтрака на NHL 2004 и Madden 2004. Песента “Beast and the Harlot” е била в саундтрака на Burnout Revenge. Всички изброени игри са неслучайно продуцирани от различни отдели на Electronic Arts.
Avenged Sevenfold са (отляво надясно): - Johnny Christ: Бас - Zacky Vengeance: Ритъм/Водеща Китара, Бек Вокали - M. Shadows: вокали - The Rev: Барабани - Synyster Gates: Водеща/Ритъм Китара, Бек Вокали
| |
|
| |
Curse Of Me A person with power
Брой мнения : 2910 Age : 33 Location : Движима Недвижимост (предните дворове на Невидимия Университет) Job/hobbies : to catch fish w/ hands :D Registration date : 11.11.2007
| |
| |
rain_of_blood Loser
Брой мнения : 25 Age : 33 Registration date : 11.11.2007
| |
| |
[Криси] Ruler of the world!
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
| Заглавие: Re: Avenged Sevenfold Пон Ное 26, 2007 11:59 pm | |
| о харесват ми:) вокала радва, има си як глас :) | |
|
| |
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
| |
| |
Брой мнения : 2910 Age : 33 Location : Движима Недвижимост (предните дворове на Невидимия Университет) Job/hobbies : to catch fish w/ hands :D Registration date : 11.11.2007
| Заглавие: Re: Avenged Sevenfold Пон Дек 10, 2007 8:30 pm | |
| А ЧЕСТИТО ЗА НОВИЯ АЛБУМ :gfjhfjg: :gfjhfjg: :gfjhfjg:
А И ДА УТРЕ (11. 12. 2007) ЗАААААКИ СТАВА НА 26 :xfytfytry: :sign0072: :sign0072: А ДА МУ Е ЧЕССТИТО И ВСЕ ТАКА ДА НИ РАДВА :lovely: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Avenged Sevenfold Съб Дек 15, 2007 7:03 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Avenged Sevenfold Съб Дек 15, 2007 7:25 pm | |
| хихи Деси преокти Америка естествено че е як .... Коя тяхне песен не е ?!?!?! | |
|
| |
| Заглавие: Re: Avenged Sevenfold Съб Дек 15, 2007 7:33 pm | |
| абе тихо сега тамън ги пофалих! :lough: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Avenged Sevenfold Нед Дек 16, 2007 1:54 pm | |
| е те за кво са - за хвалба | |
|
| |
Drained Ruler of the world!
Брой мнения : 3600 Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Re: Avenged Sevenfold Нед Дек 16, 2007 2:33 pm | |
| в последния брой на Хай който си купих имаше техен плакат, и тия от моя клас питаха "кои са тия бре"? ... кво да кажа! | |
|
| |
| |
| |
echeggot Loser
Брой мнения : 4 Age : 33 Registration date : 13.01.2008
| |
| |
| |
| |
echeggot Loser
Брой мнения : 4 Age : 33 Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: Re: Avenged Sevenfold Пон Яну 14, 2008 11:20 am | |
| Новия клип на a7x от новия албум на песента A Little Piece of Heaven излезна на 7 януари които не го е гледал задължително да го гледа | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Avenged Sevenfold Нед Мар 02, 2008 6:50 pm | |
| Уоооооохуууу а да ни е честит и още един нов клип, който вече не е много нов ... но все смея да твърдя че е на най- яката песен от албума
и на вашото внимание AFTERLIFE http://zazz.bg/play:3d7a39c3 | |
|
| |
KriSsChA Loser
Брой мнения : 18 Age : 30 Location : where U'll never find me out! ;]] =P Job/hobbies : Music,blading and some other nice,FISHED things! =DD Registration date : 30.03.2008
| Заглавие: Re: Avenged Sevenfold Нед Апр 13, 2008 2:16 pm | |
| | |
|
| |
Ico Rebel
Брой мнения : 481 Age : 30 Location : АЕЦ Job/hobbies : Боза дринкер Registration date : 27.11.2007
| Заглавие: Re: Avenged Sevenfold Сря Апр 16, 2008 10:02 am | |
| Велики п.п. ако някой зн от къде да дръпна дискографията (без замунда щот не ми я отвара) - Л.С. п.п. много мерси на Уил (: Уил: Хехе пак заповядай ^^ | |
|
| |
Morella [Fetish] Hello Again
Брой мнения : 2621 Age : 30 Location : Dead angels town Registration date : 07.06.2008
| Заглавие: Re: Avenged Sevenfold Сря Юни 11, 2008 6:00 pm | |
| Много ме кефят!Супер диви са им песните.Пък Синистър ми е любимееец ;D | |
|
| |
Joker Гост
| Заглавие: Re: Avenged Sevenfold Нед Юли 27, 2008 9:52 am | |
| когато почнах да ги слушам не подозирах, че ще станат толкова известни (: и те станаха, всъщност. гордея се с тях ^^ аз си ги считам занещо като мои дечица, you know xD в смисъл, открих си ги, когато едва ли повече от 10 човека в България знаеха, че въобще съществуват xD и буквално изградиха музикалната си кариера пред очите ми не, че съм особено стара, де xDD просто ги открих като мъъничка. и, така. влюбена съм в Синистър Гейтс от момента, в който го видях xD и Мат.. о, Мат <3 иначе - перфетна музика, имам чувството, че я пишат специално за мен xD така ми се лепва на сърцето (: п.п. извинете, че не съм регистрирана, по - късно може и да го направя, но просто засега не смятам, че е нужно да посещавам още един форум ^^ ако някога се регистрира човек с ник Joker, да знаете, че съм аз ^^ |
|
| |
| Заглавие: Re: Avenged Sevenfold Пон Авг 18, 2008 8:57 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Avenged Sevenfold Пон Авг 18, 2008 1:04 pm | |
| | |
|
| |
gosh Loser
Брой мнения : 39 Age : 34 Registration date : 19.08.2008
| Заглавие: Re: Avenged Sevenfold Вто Авг 19, 2008 8:59 am | |
| Супер са А7Х, любимата ми банда Слушам ги от 2005-та, случайно хванах клипа на Seize The Day по MTV докато щраках по каналите (никога след това не съм виждал клипа по която и да е телевизия faith? :P ) | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Avenged Sevenfold | |
| |
|
| |
| Avenged Sevenfold | |
|