| Оплаквания | |
|
+4[Криси] INSTANT RAPER Drained *OneX* 8 posters |
Автор | Съобщение |
---|
*OneX* Ruler of the world!
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Оплаквания Сря Ное 07, 2007 9:44 pm | |
| Ако имате някакви оплаквания споделети ги тук, ние ще се опитаме да направим каквото можем =) | |
|
| |
Drained Ruler of the world!
Брой мнения : 3600 Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Re: Оплаквания Нед Ное 11, 2007 8:44 am | |
| Деси аз имам оплакване...КАК МОЖЕ ДА СЪМ ПОКАНИЛА 60 ДУШИ , А ДА СА СЕ РЕГНАЛИ САМО 5-МА !!! :angry2: ама всъщност мен не ме боли дупето ко ше се регва...просто всеки се прави на фен...нека дойде и покаже колко е фен... аз съм огОрчена и разочарована!!!Ако тоя форум просъществува 5 години сигурна на петата годишнина ще има 20 потребитела!!! РЕГНИ СЕ ИЛИ УМРИ!!!!!!! :evilgrin0025: ...Ох ... не е хубаво форум със черноглед админ...и бесен на всичкото отгоре...ще взема да в банна сичките и после да банна себе си...хахах...няма бе... :fighting0040: ако бяхме напраили един убав чалга форум ,са да имаме 400 потребитела и 30 гости ахаха! :fighting0050: защооо защоооооо...чуйте отчаяният ми вик...абе всичко е въпрос на време(упокоява ме другото ми "аз" ) е кво... ужас :fighting0061: | |
|
| |
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Re: Оплаквания Нед Ное 11, 2007 9:41 am | |
| НЯма да им се ядосваш ей =) Зарежи ги тия..толко са и фенове..на бас че само 1/5 от тях в действителност е слушала почти всички тяхни песни и знаят нещо повече за групата и момчетата, повечето просто са чули една песен (i just wanna live) да речеме и край от там вече са великите фенове....
изчезна ми емотиконкатаааааааааааааа :crybaby: онази :lol: мн яко се хилеше :crybaby: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Оплаквания Пон Ное 12, 2007 4:39 pm | |
| как може да съм админ и днес по необясними причини да ми изчезнат няколко мнения???? някой си прави пишки с мене :fighting0029: | |
|
| |
INSTANT RAPER Living in the shadows
Брой мнения : 134 Age : 33 Registration date : 09.11.2007
| Заглавие: Re: Оплаквания Пон Ное 12, 2007 5:18 pm | |
| в тоя форум цари непоклатима монархия, еднолично управление (админката и дворът и), диктатура, тирания, феминизъм, абе като в концлагер съм си..... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Оплаквания Пон Ное 12, 2007 5:40 pm | |
| - shut^your^mouth написа:
- как може да съм админ и днес по необясними причини да ми изчезнат няколко мнения???? някой си прави пишки с мене :fighting0029:
Ааа ако са били флууд, може аз да съм ги изтрила, изтрих излишния флууд в една тема, а другата я отделих в Кошчето =) | |
|
| |
INSTANT RAPER Living in the shadows
Брой мнения : 134 Age : 33 Registration date : 09.11.2007
| Заглавие: Re: Оплаквания Пон Ное 12, 2007 5:56 pm | |
| хммм значи логическото продължение на мисълта ми е , че аз съм някъв бунтар, съзаклятник, жиродийски бонапартист и предател (; | |
|
| |
[Криси] Ruler of the world!
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
| Заглавие: Re: Оплаквания Пон Ное 12, 2007 6:00 pm | |
| хахахахах
о моят бунтовник с гореща кръв :rolleye0012:
ХВЪРЛЕТЕ ГО В ТЪМНИЦАТА!
(за лично ползване :rolleye0012: )
иначе аз оплаквания към форума нямам, все пак като имама ВЛАСТ, какво друго ми трябва :rolleye0012: | |
|
| |
| Заглавие: Re: Оплаквания Пон Ное 12, 2007 6:48 pm | |
| хахахахаахахахахах!!! ше ме съсипеш с тая власт....ШАТ...НА ПАТКАТА ГЛАВААТААА!!! :fighting0040: | |
|
| |
ludata94 Predictable
Брой мнения : 192 Age : 30 Job/hobbies : Killer Registration date : 04.06.2008
| |
| |
[Криси] Ruler of the world!
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
| Заглавие: Re: Оплаквания Чет Юли 10, 2008 10:51 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Оплаквания Съб Юли 12, 2008 4:06 pm | |
| кои теми? и бтв според мене не може да се пише нон-стоп във темите във най-развитите форуми има доста теми в които се пише от дъжд на вятър, ам асе пише | |
|
| |
Raggy Doll Predictable
Брой мнения : 244 Age : 32 Location : In a field of paper flowers Registration date : 30.04.2008
| Заглавие: Re: Оплаквания Сря Юли 23, 2008 1:05 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: Оплаквания Пон Окт 20, 2008 3:36 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
Aries Wild Child Rebel
Брой мнения : 349 Age : 35 Location : Underneath the Cyanide Sun Registration date : 18.02.2009
| Заглавие: Re: Оплаквания Нед Апр 19, 2009 2:09 am | |
| Съжалявам,че повдигам въпроса,ама се налага.Ще помоля Rot For Me да не ме взима на прицел защото съм изразила различно мнение от нейното по въпроса с бездомните кучета,от където и почна всичко.
Не съм се заяждала и не съм искала да обидя никой,ама да се изтриват мои мнения под предлог,че са заядливи,или спам,а това си е чиста лъжа,мисля,че не е редно.Във форума има много по- злобарски изказвания и мисля,че никой не им обръща внимание и това си е част от лафа - никой не се е засягал прекалено на каквато и да била тема.
Да си модератор значи да следиш за реда във форума и да поддържаш добрия тон,а не да стъпкваш всеки,който не се съгласи с теб,не съм ли права?Аз също имам форум и знам къде свободата граничи с безредието. Благодаря на ВЛАСТТА че ме изслуша,моля,отчетете забележката ми - не съм превишила правата си и не съм нарушила тези на другите по никакъв начин. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Оплаквания Нед Апр 19, 2009 6:17 am | |
| ВЛАСТТА изслуша и както във всеки спор и в този има две страни. Не знам коя е започнала първа, но и двете се хапехте взаймно. Както казах прекратете спора, че да не ви налагам бан. Защото ако прочетете т.4 и т.5 от Правиалта, ще видите, че ги нарушавате. И не знам за трити мнения, ако има такива кажи къде и кои са, и кои ги е изтрил, ще се заема със въпроса =] Още веднъж: помирете се! | |
|
| |
Curse Of Me A person with power
Брой мнения : 2910 Age : 33 Location : Движима Недвижимост (предните дворове на Невидимия Университет) Job/hobbies : to catch fish w/ hands :D Registration date : 11.11.2007
| Заглавие: Re: Оплаквания Нед Апр 19, 2009 9:32 am | |
| Изтритото мнение е това, което беше в "Анкети", "С кого бихте спали(за момичета)" и както виждам сега и следващото ти мнение спада към предупреждението ми. Но мнението ти беше критикувано не само от мен, но и от администратор. Заядливият ми отговор в темата "Уличните кучета" беше провокиран пак от твой коментар, който беше не на място. Няколко пъти казах само да го откриеш, но явно това няма да се случи докато не го покажа аз:
- Aries Wild Child написа:
- Първо викам да се научиш да пишеш,и после да се пениш - не се пише пумяр,а помияр.
Според мен това не прилича на отговор, след които може да се продължи да се води нормален спор. Причината да пиша заядливо не е, защото имам нещо лично към теб, а защото сама ме предизвика. Ако искаш някой да се отнася добре с теб преди това помисли ти как говориш. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Оплаквания Нед Апр 19, 2009 1:00 pm | |
| Бо стига. Мисля, че всички разбрахме позициите ви. Помолих ви да спрете 2 пъти, трети няма да има. Не ме карайте, моля ви, да взимам крайни мерки. Има лични съобщения, там ако искате да си кажете нещо си казвайте! Закривам темата. | |
|
| |
Aries Wild Child Rebel
Брой мнения : 349 Age : 35 Location : Underneath the Cyanide Sun Registration date : 18.02.2009
| Заглавие: Re: Оплаквания Вто Май 05, 2009 3:16 pm | |
| Благодаря,че ми обърнахте внимание. Съжалявам,ако съм обидила Rot For Me,но това далеч не беше цялото ми мнение.Просто отчетох нейна грешка.Както и да е,извиних се,надявам се спора да е приключил. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Оплаквания | |
| |
|
| |
| Оплаквания | |
|