| My Chemical Romance | |
|
+25vali_echelon_killjoy Mad Slav Awake. fangtasia. OptX///mOE^_~ ~Amber_Girl~ Gunslinger^^ strave Gytha Ogg SaMo TrEvAtA OpRaVq Ne6tA Геф =] mcr_addict black_rose mass convulsion Helena'sBlackParade kremitoo Dreamer Bai Conko Drained fluffy terrorist punk_fenka Curse Of Me Evanescence [Криси] *OneX* 29 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Curse Of Me A person with power
Брой мнения : 2910 Age : 33 Location : Движима Недвижимост (предните дворове на Невидимия Университет) Job/hobbies : to catch fish w/ hands :D Registration date : 11.11.2007
| |
| |
Gunslinger^^ A person with power
Брой мнения : 5038 Age : 29 Location : Пловдив Registration date : 25.04.2008
| Заглавие: Re: My Chemical Romance Пон Дек 01, 2008 6:51 pm | |
| | |
|
| |
Брой мнения : 2910 Age : 33 Location : Движима Недвижимост (предните дворове на Невидимия Университет) Job/hobbies : to catch fish w/ hands :D Registration date : 11.11.2007
| |
| |
| Заглавие: Re: My Chemical Romance Пон Дек 01, 2008 6:55 pm | |
| Група My Chemical Romance изрази своите съболез- нования на семейството на Хана Бонд, която сложи край на живота си в началото на май. Полицейското разследване установи, че 13-годишното момиче е било последовател на самоубийствен Емо-култ и голям фен на американската банда. На официалния си сайт членовете на My Chemical Romance поднесоха съболезнования на близките на Хана Бонд и се обявиха срещу опитите за самоубийство. "My Chemical Romance винаги са били против насилието и самоубийствата. Като група ние винаги сме смятали, че една от главните ни мисии е да осигурим комфорт, подкрепа и спокойствие за нашите фенове. Темата на албума ни "Black Parade" е свързана с надеждата и смелостта. Текстовете ни призовават да намериш сили да живееш в моменти на болка и тъга", заявяват членовете на групата. Според полицейското разследване 13-годишното момиче от Англия е сложило край на живота си, за да е част от Емо-култа, носещ името на албума на My Chemical Romance - "Black Parade". Почитателите на групата организират на 31 май в Лондон протестен митинг срещу "замесването на името на My Chemical Romance в случая" от страна на медиите. Изявлението на бандата идва седмица преди провеждането на протестното шествие. заповядай да се посмееш.. само съжалявам че намесват и Май кем в тва | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: My Chemical Romance Пон Дек 01, 2008 7:08 pm | |
| ами и на мен в началото ми стана някво жално..ама след тва..немога да разбера мамка му..тва е аааадски тъпо..кво всеки си има проблеми..ама не сме тръгнали да се самоубиваме нали просто..а родителите са си търсели причина кого да обвинят че не са си отгледали детето като хората абее според мен е много тъпа работа няма да развивам теории че.. | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: My Chemical Romance Пон Дек 01, 2008 7:13 pm | |
| ммм да..просто немога да разбера за да е част от Емо-култа, носещ името на албума на My Chemical Romance - "Black Parade". ето това мамка му..вече просто и имо ги изкараха батии.. накъде отива тоя свят.. | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: My Chemical Romance Пон Дек 01, 2008 7:19 pm | |
| ммм..явно да..не аз просто вече наистина съм се отказала на тая тема МКР-Имо да говоря просто защото..толкова мн хора съм псувала и съм се карала и още кво ли не заради тва нещо..и дето вика един фр човек като си е роден тъп,ти неможеш да го нарпавиш по умен та така...те като са тъпи и необразовани музикално ние неможем да ги променим... | |
|
| |
| Заглавие: Re: My Chemical Romance Пон Дек 01, 2008 7:44 pm | |
| Ти от колко време слушаш MCR? | |
|
| |
| Заглавие: Re: My Chemical Romance Пон Дек 01, 2008 7:49 pm | |
| Година и половина някъде..което си е доста малко.. | |
|
| |
| Заглавие: Re: My Chemical Romance Пон Дек 01, 2008 7:56 pm | |
| значи си научила за тях около Welcome to the black parade ? | |
|
| |
| Заглавие: Re: My Chemical Romance Пон Дек 01, 2008 8:00 pm | |
| Амии не.. една фр ми каза за тях..смисъл тя им е голяма фенка и така случайно я питах имаше нещо на профила за тях..и ми прати разни песни аз тогава изобщо нз коя от кой албум е та не бях мн наясно..смисъл бях ги чувала и нищо повече..и мисля чe Teenagers първа чух и мн ги харесах и след тва малко след тва на наградите ЕМА ги гелдах и така почна зарибяването..ся като смятам е по малко от година и половина даже.. | |
|
| |
| |
| |
| Заглавие: Re: My Chemical Romance Пон Дек 01, 2008 8:10 pm | |
| мхм... | |
|
| |
[Криси] Ruler of the world!
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
| |
| |
~Amber_Girl~ Loser
Брой мнения : 7 Age : 37 Location : ~rocking the stages with TR~ Job/hobbies : the rasmus,singing,brek dance,sk8,art,movies... Registration date : 03.03.2009
| Заглавие: Re: My Chemical Romance Сря Мар 04, 2009 12:15 am | |
| дразнят ме! :rolleye0012: | |
|
| |
OptX///mOE^_~ Living in the shadows
Брой мнения : 123 Age : 28 Location : Където мога! In the ..'^Earth^_~ Registration date : 07.02.2009
| |
| |
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
| Заглавие: Re: My Chemical Romance Чет Мар 05, 2009 11:55 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: My Chemical Romance Чет Мар 05, 2009 3:56 pm | |
| аха аха that's right :GC: MCR ROCK MY WORLD :stol: | |
|
| |
fangtasia. Rebel
Брой мнения : 277 Age : 30 Location : On the murder scene. Registration date : 07.03.2009
| Заглавие: Re: My Chemical Romance Съб Мар 07, 2009 9:40 pm | |
| хмм..обичам Май Кем. Обичам музиката,текстовете и клиповете им. Определено са една от групите които промениха живота ми.Може да се кажа,че без тях сега щях да съм едно нищо. хмм бтв.. "If for one minute you think you're better than a sixteen-year-old girl in a Green Day t-shirt, you are sorely mistaken. Remember the first time you went to a show and saw your favorite band. You wore their shirt, and sang every word. You didn't know anything about scene politics, haircuts, or what was cool. All you knew was that this music made you feel different from anyone you shared a locker with. Someone finally understood you. This is what music is about"- Gerard Way <333 | |
|
| |
| Заглавие: Re: My Chemical Romance Пон Апр 06, 2009 11:32 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: My Chemical Romance Пон Апр 06, 2009 11:33 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: My Chemical Romance | |
| |
|
| |
| My Chemical Romance | |
|