| Red Hot Chili Peppers | |
|
+37Yassen Mickey. To4ka Char The Dead Clown Rock-et.Mercury SleepingSickness SuRrEaL... SveDrums Inn Almighty Insomniac Крем(: Aries Wild Child AxL' Ninsey [Faith a.k.a Krems] The_Slayer lexi AthaCliath FIFS Shushi Maggie CookieMaster Dumper kalsi_ MCavalera Sum41 ana_molly - Sugar [Криси] Ico Drained fluffy terrorist Evanescence INSTANT RAPER *OneX* 41 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Gabrielle Enjoying the silence
Брой мнения : 50 Age : 28 Registration date : 30.07.2011
| Заглавие: Re: Red Hot Chili Peppers Съб Юли 30, 2011 10:10 am | |
| The Adventures of Rain Dance Maggie Това пуснаха Чушлетата. Чуйте я, ако сте любопитни какво ни готвят. Супер свежо е, на мен ми звучи много обнадеждаващо, при все че бях с разбито сърце, като разбрах, че Джони отново не е с тях. Както и да е, очаква се с нетърпение новата тава ! | |
|
| |
NerdfighteR Rebel
Брой мнения : 432 Age : 34 Registration date : 17.04.2011
| Заглавие: Re: Red Hot Chili Peppers Пон Авг 22, 2011 7:56 pm | |
| I'm With You <3
Многоооо радва албумът ^__^ Слушаайте!!! | |
|
| |
Shallowhead Predictable
Брой мнения : 222 Age : 104 Registration date : 21.08.2011
| Заглавие: Re: Red Hot Chili Peppers Вто Авг 23, 2011 6:36 am | |
| - Yassen написа:
- Char написа:
- А разбрахте ли, че те ще са на следващия Сонисфиър?
заедно със ФУУ ФАЙТЪРС? мхм?? МАЙ ЩЕ СЕ ХОДИ ДОГОДИНАА. Аз лично не вярвам фестивалът да мине и през България с хедлайнери Foo Fighters и RHCP. Просто те трудно биха напълнили цял стадион, а от организаторска гледна точка едва ли ще е изгодно да се провежда в някоя зала. ти луд ли си, стадион няма да стигне за желаещите за ред хот иначе са ми от любимите групи, супер много им харесвам почти сичко | |
|
| |
Char Rebel
Брой мнения : 394 Age : 32 Job/hobbies : да крада време Registration date : 29.05.2011
| Заглавие: Re: Red Hot Chili Peppers Пет Авг 26, 2011 8:04 pm | |
| Да, и аз тъй мисля О.о защо да не напълнят цял стадион? имат гигантска тълпа от фенове. Време е за нещо по-свежичко на Сонисфиър. Отделно от това, и Фуу Файтърс имат не-малък брой фенове. иначе някой каза, че имало слухове и за Пърл Джем, не знам.
аз лично ще се напикая от кеф, ако всичко това излезе вярно <3
искам да чуя
Hard to concentrate Dosed Parallel universe Higher ground Cant stop Around the world
и всичко. Иначе, да, жалко за Джони : / | |
|
| |
Shallowhead Predictable
| Заглавие: Re: Red Hot Chili Peppers Пет Авг 26, 2011 8:27 pm | |
| - Char написа:
- Да, и аз тъй мисля О.о
защо да не напълнят цял стадион? имат гигантска тълпа от фенове. Време е за нещо по-свежичко на Сонисфиър. Отделно от това, и Фуу Файтърс имат не-малък брой фенове. иначе някой каза, че имало слухове и за Пърл Джем, не знам.
аз лично ще се напикая от кеф, ако всичко това излезе вярно <3
искам да чуя
Hard to concentrate Dosed Parallel universe Higher ground Cant stop Around the world
и всичко. Иначе, да, жалко за Джони : / аз искам супер много от blood sugar sex magik (if you have to AASK, you'll never KNOOOOOOOOOOOW) и от mother's milk и някои от първите а от другите много работи стават, ще се примиря с 1-2 песни дето не харесвам | |
|
| |
Char Rebel
Брой мнения : 394 Age : 32 Job/hobbies : да крада време Registration date : 29.05.2011
| Заглавие: Re: Red Hot Chili Peppers Съб Авг 27, 2011 8:09 am | |
| Аз искам повечето от Stadium Arcadium, иначе е ясно, че ще има една-две-три- песни, които няма да са ни любими, но от добра група това лесно се понася. след като изпуснах Спирит ъф Бургас, заслужавам да получа това
| |
|
| |
Shallowhead Predictable
| Заглавие: Re: Red Hot Chili Peppers Съб Авг 27, 2011 10:04 am | |
| пффф както го каза излезе "след като ми откраднаха сребърната лъжица заслужавам ПОНЕ едно кило злато" ако ме разбиращ :Д | |
|
| |
Char Rebel
| Заглавие: Re: Red Hot Chili Peppers Съб Авг 27, 2011 1:45 pm | |
| Е, тва е според твоя мерник, за мене лъжицата си е златна :Д освен това ми я измъкнаха под носа и да, настоявам за обезщетение. | |
|
| |
Shallowhead Predictable
| Заглавие: Re: Red Hot Chili Peppers Съб Авг 27, 2011 7:18 pm | |
| е, кофти за спирита наистина | |
|
| |
Gunslinger^^ A person with power
Брой мнения : 5038 Age : 29 Location : Пловдив Registration date : 25.04.2008
| Заглавие: Re: Red Hot Chili Peppers Сря Юни 20, 2012 9:31 pm | |
| | |