Drained Ruler of the world!
Брой мнения : 3600 Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Стила на Гуд Шарлот Пет Ное 09, 2007 4:05 pm | |
| Споделяте ли мнението , че стила на Гуд Шарлот е сериозно "размит" във последният им албум "Good Morning Revival" и в момента се оприличава по-скоро на поп? | |
|
rumispp Loser
Брой мнения : 2 Age : 31 Registration date : 09.11.2007
| Заглавие: Re: Стила на Гуд Шарлот Пет Ное 16, 2007 5:38 pm | |
| Да, някои песни наистина отиват повече към поп-а, други пък си остават в техния стил! Както и да се определя стила им, на мен лично ми харесва последния им албум! | |
|
*OneX* Ruler of the world!
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
| |
Drained Ruler of the world!
Брой мнения : 3600 Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Re: Стила на Гуд Шарлот Пет Ное 23, 2007 4:29 am | |
| ми кво да ти кажа Good Morning Revival аз имам 30 секунди от тая песен, и така като гледам то тва не е песен а някакъв начален семпъл... Misery е нещо като поп пънк, но тя си бие повече на рок...малко по-трърда е...има китарки ала бала-харашо! :cool0044: The River си е типичен рок само дето вокалите са му много странни на Джоел и за тва не можеме да дадем точна оценка!Dance Floor Anthem си е някакъв чист денс - поп....но ми харесва!Текста е много як!Keep Your Hands Of My Girl Самия Джоел в едно интервю не можа да определи кво точно се води :happy0168: Victims Of Love е истината!пънк... :happy0195: where would we be now е готина балада!Кефи си ме! :happy0144: Break apart her heart си е чист поп с китари мене ако питате,ALL BLACK - RULZ!!!beautifull place - rullz!something else-rullz!всъщност както споменах по-горе и както каза един приятел - те са просто поп с китари :love0055: | |
|
Redline Loser
Брой мнения : 8 Age : 34 Location : Варна Registration date : 24.01.2008
| Заглавие: Re: Стила на Гуд Шарлот Чет Яну 24, 2008 11:22 am | |
| Моля ви, не наричайте някоя от тези групички пънк, защото доста ще се изложите. | |
|
BuZaNkKa^^ Loser
Брой мнения : 39 Age : 31 Location : По света и у вас xD Registration date : 09.03.2008
| Заглавие: Re: Стила на Гуд Шарлот Нед Мар 09, 2008 10:55 am | |
| а бе Гуд Шарлот са си Гуд Шарлот ! както и да се определя стила им те са си върха :plezene: вярно е че нещо последния албум няма същото звучене , но тва няма значение поне за мен ! | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Стила на Гуд Шарлот | |
| |
|