| кога и как се зарбихте по стила, който слушате? | |
|
+33Insomniac Awake. Necrolust Everlasting Madness Бетутиту Rainbow in the Dark Gunslinger^^ Sabbath lexi Miss Shinoda Nels Raggy Doll ludata94 TsJX30 kremitoo Д-р АЛУ Ligeia Macabre FIFS Jade Concrete Angel Bai Conko sunshine's_gone without you *OneX* emko_lp CookieMaster So Predictable [Криси] - Sugar fluffy terrorist Curse Of Me Drained 37 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Drained Ruler of the world!
Брой мнения : 3600 Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: кога и как се зарбихте по стила, който слушате? Сря Дек 19, 2007 8:16 am | |
| ...се зарибихте по стила , който слушате сега?
Последната промяна е направена от на Сря Яну 23, 2008 6:30 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Curse Of Me A person with power
Брой мнения : 2910 Age : 33 Location : Движима Недвижимост (предните дворове на Невидимия Университет) Job/hobbies : to catch fish w/ hands :D Registration date : 11.11.2007
| Заглавие: Re: кога и как се зарбихте по стила, който слушате? Сря Дек 19, 2007 10:19 am | |
| принципно аз от малко слушам рок всичко идва от майка ми и нейни от времето й рок и хард рок групи а иначе сега тези по нови състави от няколко години . До преди две години слушах само ретро и стария класически рок... | |
|
| |
fluffy terrorist Pretty Handsome Awkward
Брой мнения : 2387 Age : 35 Location : на пътя между лудостта и отчаянието...и някъде в Кьолн Job/hobbies : чанти и бъзици Registration date : 09.11.2007
| |
| |
Drained Ruler of the world!
Брой мнения : 3600 Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Re: кога и как се зарбихте по стила, който слушате? Сря Дек 19, 2007 3:21 pm | |
| не знам как да си отговоря на въпроса тъй като слушам много стилове | |
|
| |
Sugar Rebel
Брой мнения : 302 Age : 35 Location : City of Nowhere Job/hobbies : teasing others Registration date : 07.11.2007
| Заглавие: Re: кога и как се зарбихте по стила, който слушате? Сря Дек 19, 2007 3:37 pm | |
| Ами ЛП си ги слушам мнооого отдавна, но иначе като цяло стила ме привлече преди около 2 години | |
|
| |
- Livin in Sin
Брой мнения : 4065 Registration date : 12.12.2007
| Заглавие: Re: кога и как се зарбихте по стила, който слушате? Чет Дек 20, 2007 12:12 pm | |
| Ами аз от малка си слушам рок и метъл Имаше и един кратък период в който не слушах А иначе от 5 години пак съм в играта | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
[Криси] Ruler of the world!
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
| Заглавие: Re: кога и как се зарбихте по стила, който слушате? Чет Дек 20, 2007 8:49 pm | |
| 10ти клас се влюбих в мср и от там тръгна всичко | |
|
| |
fluffy terrorist Pretty Handsome Awkward
Брой мнения : 2387 Age : 35 Location : на пътя между лудостта и отчаянието...и някъде в Кьолн Job/hobbies : чанти и бъзици Registration date : 09.11.2007
| |
| |
So Predictable Living in the shadows
Брой мнения : 108 Age : 31 Location : Broken Hearts Parade Job/hobbies : Wondering... Registration date : 12.11.2007
| Заглавие: Re: кога и как се зарбихте по стила, който слушате? Пон Дек 24, 2007 8:44 pm | |
| аз си слушам много пънк и в нормални количества рок,рап,метал. А вие за зарибяването ли питате?! :lough: стана от само себе си(ако го написах правилно). Днес се радвам ,че не съм шибана чалгарка с червена чантичка пльосната до гъза,който е на път да пръсне полепналите по него дънки,заради прекомерното наличие на сланини,които притежателката на този задник дори не прикрива,тъй кат е заета да изразходва по един флакон лак за коса на седмица(не че помага)и да си купва нови гримове,които я карат да прилича на онази нейна задна част със сланините. ей много яко са получи тва.леле,че съм умнааа | |
|
| |
CookieMaster Living in the shadows
Брой мнения : 100 Age : 30 Location : on top of the world Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: Re: кога и как се зарбихте по стила, който слушате? Нед Яну 13, 2008 1:29 pm | |
| то и аз слушам доста стилове така че не мога да отговоря точно кога и как се зарибих.. | |
|
| |
emko_lp Loser
Брой мнения : 13 Location : Sandanski Job/hobbies : Music Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: Re: кога и как се зарбихте по стила, който слушате? Нед Яну 13, 2008 7:49 pm | |
| Еми начи...ммм можеби преди около 4-5 години чух за пръв път Linkin Park-In The End ... иии много ми хареса ..та търсих и други песни да чуя и така... Neo-Metal,Hard Rock,Alternative Rock и т.н все LP но слушам и други групи.Важното е че с LP съм почнал ) :character0093: | |
|
| |
*OneX* Ruler of the world!
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
| |
| |
without you Predictable
Брой мнения : 249 Age : 32 Location : под масата Job/hobbies : anime/manga, to be idiot Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: Re: кога и как се зарбихте по стила, който слушате? Нед Яну 13, 2008 8:00 pm | |
| ъъмии една фриендка ме запали по рока преди 1 година и от тогавъ почнах да слушам вс подобно | |
|
| |
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
| |
| |
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Re: кога и как се зарбихте по стила, който слушате? Нед Яну 13, 2008 8:52 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
sunshine's_gone Enjoying the silence
Брой мнения : 68 Age : 31 Registration date : 24.01.2008
| Заглавие: Re: кога и как се зарбихте по стила, който слушате? Пет Яну 25, 2008 6:50 am | |
| кога-3 клас как-и за мен все още е мистерия...един ден се събудих и така.... | |
|
| |
Bai Conko Living in the shadows
Брой мнения : 132 Age : 31 Registration date : 19.12.2007
| Заглавие: Re: кога и как се зарбихте по стила, който слушате? Нед Мар 23, 2008 5:48 pm | |
| Ми беше далечното лято на 2007 юни месец след като гледах за втори път House of Wax и обарнах внимание на песента накрая нали когато дават надписите...My Chemical romance-Helena..и като се зарибих....та чак досега пък и занапред | |
|
| |
Concrete Angel Just another star
Брой мнения : 5001 Age : 29 Registration date : 13.01.2008
| |
| |
Jade Enjoying the silence
Брой мнения : 75 Age : 31 Registration date : 14.02.2008
| Заглавие: Re: кога и как се зарбихте по стила, който слушате? Вто Мар 25, 2008 5:30 am | |
| видях Сид Вишъс в един сайт..и викам "Ммм мн е хубав тоя" и такам потърсих информация за него. видях Секс Пистълс. слушах там песните им и ми останаха в сърцето.После Рамоунс,Клаш. ААА и Нирвана. Бях 3-ти клас тогава. | |
|
| |
FIFS Living in the shadows
Брой мнения : 122 Age : 30 Registration date : 05.04.2008
| Заглавие: Re: кога и как се зарбихте по стила, който слушате? Пон Апр 07, 2008 5:15 pm | |
| ми аз сичко дето слушам съм го слушала от брат ми...иначе доста от групите съм си намерлиа съма из нетаа | |
|
| |
Ligeia Macabre Smooth Criminal
Брой мнения : 3157 Age : 31 Location : On the passion's killing floor Job/hobbies : Heartkiller Registration date : 20.03.2008
| Заглавие: Re: кога и как се зарбихте по стила, който слушате? Пон Апр 07, 2008 6:06 pm | |
| аз преди мразех метъл...ама 1 приятел тогава го слушаше, беше фен на HIM, а аз ги ненавиждах, но 1 ден реших да чуя някоя тяхна песен (Killing loneliness) и се влюбих в тях всяка песен на HIM има определено значение за самата мен...ама си слушам и др групи : Nightwish, Evanescence, Apocalyptica, W.A.S.P., Cradle Of Filth, Children Of Bodom, Disturbed и мн др ама няа ги пиша че се отплеснах и ш ми се карате ади млъквам | |
|
| |
Д-р АЛУ Living in the shadows
Брой мнения : 111 Age : 35 Registration date : 27.01.2008
| Заглавие: Re: кога и как се зарбихте по стила, който слушате? Пон Апр 07, 2008 6:22 pm | |
| При мен активното слушане на музика започна в 6-ти клас,когато Тахо (а.к.а. Иво,с който някои се запознаха петъка) ме зариби по Manowar. Освен тях,прослушах класиците в стила - Iron Maiden,Judas priest,metallica и други. Към 10-ти клас луднах по System of a down заради уникалният им стил и текстовете на песните им (не знам дали съм споменавал,но съм луд по книги за световни конспирации и масови манипулации и т.н.) Някаде от преди година,започнах да слушам Melodic death metal,death metal и подобни.Всичко се започна от свалянето на дискографиите на Dark Tranquillity и In Flames и прерастна в луда мания по In Flames и мелодет стила като цяло. Започнах да слушам и прогресив метъл. А електронна музика и индъстриъл ме зариби един мой приятел (Аро) , та напоследък доста започнах да слушам и такава музика. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: кога и как се зарбихте по стила, който слушате? | |
| |
|
| |
| кога и как се зарбихте по стила, който слушате? | |
|