| Групата/Изъплнителя,който/която ви промени?Как? | |
|
+7PaulStanley Ligeia Macabre Concrete Angel [Криси] wreckage *OneX* Gunslinger^^ 11 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Gunslinger^^ A person with power
Брой мнения : 5038 Age : 29 Location : Пловдив Registration date : 25.04.2008
| Заглавие: Групата/Изъплнителя,който/която ви промени?Как? Съб Ное 15, 2008 11:47 am | |
| Ами от заглавието си става ясно При мен това са: Evanescence-от тях започна всичко..а и просто тази група най-много ми въздейства..,MCR-толкова са яки всичките..просто нямам думи,Simple Plan-Текстовете им все ме описват най-добре ,A7X-те по скоро в музикално отношение.. Айде давайте и вие | |
|
| |
*OneX* Ruler of the world!
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
| |
| |
wreckage Enjoying the silence
Брой мнения : 80 Age : 32 Location : Kurozu-cho Job/hobbies : artist, arsonist Registration date : 25.07.2008
| Заглавие: Re: Групата/Изъплнителя,който/която ви промени?Как? Съб Ное 15, 2008 12:02 pm | |
| хммм, да видим... преди да чуя Nickelback слушах невероятни тъпизми и общо взето имах отвратителен "вкус". след това постепенно се почна от тях и малко по малко минах към по-тежко. сега голямата ми любов са iLL Niñо, като преди тях "почетното място" принадлежеше на Adema (но те не можаха да се задържат много, защото манията ми умря покрай липсата на хубави нови песни от тях - новите вокалисти драстично променят някои групи...) | |
|
| |
[Криси] Ruler of the world!
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
| |
| |
Concrete Angel Just another star
Брой мнения : 5001 Age : 29 Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: Re: Групата/Изъплнителя,който/която ви промени?Как? Съб Ное 15, 2008 5:48 pm | |
| | |
|
| |
Ligeia Macabre Smooth Criminal
Брой мнения : 3157 Age : 31 Location : On the passion's killing floor Job/hobbies : Heartkiller Registration date : 20.03.2008
| Заглавие: Re: Групата/Изъплнителя,който/която ви промени?Как? Нед Ное 16, 2008 4:16 pm | |
| | |
|
| |
PaulStanley Loser
Брой мнения : 18 Age : 32 Registration date : 19.08.2008
| Заглавие: Re: Групата/Изъплнителя,който/която ви промени?Как? Нед Яну 18, 2009 9:16 pm | |
| Миии KISS .... от като чух Unholy и почнах да слушам рок ... axax | |
|
| |
Крем(: Rebel
Брой мнения : 413 Age : 28 Location : Dragontown Registration date : 13.04.2009
| Заглавие: Re: Групата/Изъплнителя,който/която ви промени?Как? Чет Апр 23, 2009 6:02 pm | |
| уу ами ХИМ с тях се запалих по твърдата музика , така да се каже | |
|
| |
Curse Of Me A person with power
Брой мнения : 2910 Age : 33 Location : Движима Недвижимост (предните дворове на Невидимия Университет) Job/hobbies : to catch fish w/ hands :D Registration date : 11.11.2007
| Заглавие: Re: Групата/Изъплнителя,който/която ви промени?Как? Чет Май 28, 2009 7:21 pm | |
| Общо взето от малка си слушах рок и то Queen, Guns 'N Roses, Bon Jovi, Nazareth. Но след като чух MCR някак си това ме обърна изцяло към рока, преди това много обичах ретро, а и си мисля, че не слушах чак толкова много музика, колкото сега . Но MCR, песните, текстовете, клиповете.... те ме направиха това, което съм сега (колкото и банално да звучи). Абе GERARD, FRANKIE. RAY, MIKEY, BOB RUUUUUL | |
|
| |
strave Predictable
Брой мнения : 158 Age : 34 Registration date : 15.09.2008
| Заглавие: Re: Групата/Изъплнителя,който/която ви промени?Как? Чет Май 28, 2009 8:53 pm | |
| Ах пропуснал съм да пиша а темата е от времето в което пишех активно. Nickelback-от както я чух през 2003 и ми беше направила страшно впечатление,но тогава просто не слушах толкова рок.2006-когато я чух отново все едно ми наляха бензин на който пишеше името на групата и зарибяването беше 100%.Много от песните ме краат да се замислям както над важни житейски истории така и над секса и купона неизменна маст от нашия живот. | |
|
| |
хачо. Rebel
Брой мнения : 430 Age : 31 Location : - Job/hobbies : дразнител. Registration date : 25.05.2009
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Групата/Изъплнителя,който/която ви промени?Как? | |
| |
|
| |
| Групата/Изъплнителя,който/която ви промени?Как? | |
|