ROCK my world!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ROCK my world!

Гюнтер

ИндексPortalТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)

Go down 
4 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
Разказвач
Ruler of the world!
Ruler of the world!

Брой мнения : 109
Registration date : 14.06.2008

Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Empty
ПисанеЗаглавие: Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)   Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Icon_minitimeПет Яну 30, 2009 10:18 pm

В общи линии Игор не мязаше на нищо. Въпреки, че хората твърдяха че се превръщал в прекрасен демон, е това бяха хора, които си нямаха друга работа освен да слухтят и да пускат клюки, така че никой не знаеше дали това е истина, но никой не закачаше Игор. Но пък по характер беше мил и добър. Помощника му - Скампър беше заек ... е поне в общи линии и .. беше безсмъртен. В този бизнес това беше от ползва. Доста злобен за заек, не даваше на никой да го докосне с пръст. Ханчето, с името "Средновековен хан" (да и Игор понякога страдаше от липса на въображение), от своя страна беше достатъчно голямо, за да побере всички клюкари, пияници, объркани пътници и такива които просто се нуждаят от стая. Абе беше си обширна сграда, а подземията и' стигаха до .. всъщност май само Игор знаеше къде отиват ВСИЧКИ подземия. Може би най-мирното място в Страната на Тъмата (на вечер имаше само един убит с които понякога се и разминаваха и около 9-10 сбивания)

Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Igor____A_Happy_Worker_by_Mizhak

Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Scamper_Picture_Number_1_by_TwilitWolfAmaterasu

Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Image_medium
Върнете се в началото Go down
Ligeia Macabre
Smooth Criminal
Smooth Criminal
Ligeia Macabre

Female
Брой мнения : 3157
Job/hobbies : Heartkiller
Registration date : 20.03.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)   Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Icon_minitimeВто Фев 03, 2009 9:50 am

Лариса отвори вратата на ханчето и влезе вътре. Всички я изгледаха подозрително. Тя направи същото, докато сядаше на бара. Поръъча си бира и остави чантата си с какви ли не шишета и отвари и заклинания. Точно когато отпи няколко глътки и странна фигура седна до нея. С перфирното си зрение, Лариса видя, че беше някакъф мъж. Не го разпозна и продължи да пие.... След малко той я попита:
- Извинявам се имаш ли огънче?
- Амм някъде тук трябва да е - каза Лариса, ровичкайки из чантата си - Ето, заповядай - усмихна му се тя
- Благодаря - отговори мъжа - Знаеш ли виждаш ми се позната... Да съм те срещал някъде?
- Не знам, може би да, а може би не... Малко вероятно, от скоро съм тук...
http://www.myspace.com/dontshakemylucifer
Morella [Fetish]
Hello Again
Hello Again
Morella [Fetish]

Female
Брой мнения : 2621
Registration date : 07.06.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)   Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Icon_minitimeСря Фев 04, 2009 6:31 pm

Морела влезе в хана.Кимна на една позната демонка,мина край 3 пияни джуджета,озъби се на един особено закачлив кентавър и се метна на една мръсна маса,в дъното на хана,но от където имаше идеална видимост към всички.Игор докуцука до нея и изфъфли:
-Обичайното ли,госпожице?
-Да...както и затъмнената стая...Нека да бъде готова до час-изръмжа Морела.
-Разбира се-ухили се злобно.След минута той пристигна с чаша червено вино,смесена с кръв.
Морела отпи от чашата си и огледа всички в хана.2-3 непознати лица...Нищо интересно.
Разказвач
Ruler of the world!
Ruler of the world!

ПисанеЗаглавие: Re: Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)   Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Icon_minitimeСря Фев 04, 2009 7:21 pm

Игор кимна на две "зайчета" (така наричаха поробените хора, които служеха за ...всичко). Белезите по вратовете им още си личаха от последния клиент, но те бяха готови на всичко, даже и на силна кръвозагуба, за да не изкарат още една нощ в чистене след троловете и орките. Двата заека се отправиха към стаята и хвърлиха последен поглед към Игор и момичето до него, преди да затворят вратата.
- Всичко е готово, госпожице- изкиска се Игор, потърквайки доволно с ръце
- Добре, пази вратата отвънка! Не искам да ни прекъсват- засмя се лукаво Морела.
- Да, разбира се...- Игор се преиближи до н ея и тя усети отвратителната му миризма на стари дрехи и разядена плът- А... въпроса със заплащането... как - прошепна той
Morella [Fetish]
Hello Again
Hello Again
Morella [Fetish]

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)   Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Icon_minitimeСря Фев 04, 2009 7:36 pm

-На!Дръж!-изръмжа Морела,бутайки в ръцете му кесия,изцапана с кръв.-Това стига,за всичко досега и за още!
Игор погледна в кесията и се усмихна доволно:
-Приятна вечеря,красавице!
Морела трясна вратата и веднага се нахвърли на едното младо момиче.То изстена от болка и чак когато кръвта спря да блика толкова силно,вампирката я остави.Тъкмо готова да нападне и другото зайче,когато някой потропа на вратата:
-Какво по дяволите???-разкрещя се озлобена Морела
Ligeia Macabre
Smooth Criminal
Smooth Criminal
Ligeia Macabre

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)   Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Icon_minitimeСря Фев 04, 2009 7:55 pm

Лариса си беше запазила стая, и започна да я търси... След като я намери, си стовари чантата с боклуците на земята и седна на леглото...
- Да ти имам и многото шишета и прахчета... Човек би си помислил че съм наркоман... - ядосваше се Лариса
От дългия път се беше изтощила и щеше да заспи, но не искаше, затова тръгна да се разхожда из ханчето... Точно след като излезе от стаята си видя как едно момиче влизаше в една стая и изпусна някакъв плик. Лариса отиде там, взе го и почука на вратата... Докато отвътре се чуваха странни звуци и писъци...
Разказвач
Ruler of the world!
Ruler of the world!

ПисанеЗаглавие: Re: Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)   Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Icon_minitimeСря Фев 04, 2009 8:01 pm

По същото време Скампър изпълняваше доставки по стаите (едно от многото му задължения). Забеляза как някаква странна девойка вдигна някакъв плик. Тук пликове не се изпускаха туко така, той се промъкна близо до нея и се скри в саксията на няколко крачки от вратата.
Morella [Fetish]
Hello Again
Hello Again
Morella [Fetish]

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)   Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Icon_minitimeСря Фев 04, 2009 8:10 pm

Морела се показа на вратата.Целите й устни бяха в кръв,ръцете й също.
-Какво?-изръмжа тя към момичето,седящо срещу нея.Вампирката мразеше да й прекъсват вечерята.
-Ам......-Лариса изтръпна,виждайки бесните очи на Морела-Това падна от теб-каза,подавайки й плика.
Вампирката го грабна и погледна какво има в него.Лариса забеляза,че имаше снимки на 2 малки момиченца,много приличащи на вампирката.
-Аз съм Лариса-подаде ръка магьосницата.
-Морела-сухо отговори другото момиче.-Извини ме,но в момента се храня...Изглеждаш ми интересна личност...-Зъбите на Морела се оголиха.
Лариса отстъпи назад.
-Няма да те ям,спокойно!Айде довечера в хана да поговорим-усмихна се Морела.
-Ам,съгласна!До после-измънка Лариса и си тръгна,а Морела се върна към храната си
Разказвач
Ruler of the world!
Ruler of the world!

ПисанеЗаглавие: Re: Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)   Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Icon_minitimeСря Фев 04, 2009 8:52 pm

Игор срита Скампър в задника:
- Ти какво зяпаш, нямаш ли си работа за вършене! Мам*а ти и мързеливият заек!- Скимпър го погледна злобно, разтърка наболяващо мястото и просъска през зъби:
- Ако не си забелязал в собствената ти кръчма се случват странни неща...- измърмори под носа си *тъпак, ако не бях аз щеше да се спъва в сянката си*
- Какво каза? Неблагодарен дебил! Да те вземат елфите, дано! Разкарай се оттук и се залавай за работа, че ще те пратя за чистиш кенефа!

Скампър хвърли едно око към двете момичета и се скри зад един сандък, когато Лариса мина покрай него. В тъмното очите му просветнаха лукаво. Скампър никога не се отказваше...
Ligeia Macabre
Smooth Criminal
Smooth Criminal
Ligeia Macabre

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)   Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Icon_minitimeСря Фев 04, 2009 9:04 pm

Лариса се вървеше към стаята си... Щом влезе се просна на леглото и заспа. Минаха няколко часа и тя се събуди...
- Аргхм (демек прозявка хаха ).Олиии ама колко съм спала, сигурно закъснявам... Дано мацката не ми се ядоса...
Тя стана бързо от леглото, облече се и тръгна надолу по стълбите... Когато пристигна Морела все още я нямаше. Тя седна на една маса и зачака...
Hydel
Rebel
Rebel
Hydel

Male
Брой мнения : 305
Job/hobbies : Аниме и Рок
Registration date : 13.01.2009

ПисанеЗаглавие: Re: Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)   Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Icon_minitimeСря Фев 04, 2009 10:06 pm

Трески се разлетяха на всички посоки, когато един огромен вълк и един зъл на вид елф влетяха през вратата, вкопчени един в друг. Челюстите на Каниус се сключиха около врата на противника му и с едно рязко дръпване той сложи край на живота му. Върколакът захвърли безжизненото тяло обратно навън и отново прие човешката си форма. Насочи се към тезгяха и се провикна:
- ИГОООР!
Morella [Fetish]
Hello Again
Hello Again
Morella [Fetish]

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)   Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Icon_minitimeЧет Фев 05, 2009 5:50 pm

Морела влезе в хана,като избегна няколко дървени трески
-Ако бяха ми се забили в сърцето,щеше да е много весело-изръмжа тя
Вампирката видя някакъв нов индивид,върколак по вероятност.Морела го изгледа от глава до пети и се запъти към масата,на която я чакаше Лариса.
-Здравей-каза Морела-Извинявай,че закъснях...бях гладна
-Няма нищо-усмихна й се Лариса
Ligeia Macabre
Smooth Criminal
Smooth Criminal
Ligeia Macabre

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)   Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Icon_minitimeЧет Фев 05, 2009 7:59 pm

Морела седна при Лариса и двете започнаха да си говорят на всякакви теми... Не им правеше особено впечатление трупът на елфът, който беше лежеше на няколко метра от тях... Всичко беше както обикновено, вече имасхе пияни и заляни, тук-там някой убит... Както обикновено...
Мина се около един час и двете момичета излязоха от хана с цел да се разходят насам-натам...
Разказвач
Ruler of the world!
Ruler of the world!

ПисанеЗаглавие: Re: Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)   Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Icon_minitimeПет Фев 06, 2009 1:18 pm

- ИГОООР!- разнесе се гласа на побеснелия върколак. Съдъжателя на ханчето торпена, изби го студена пот, защото все пак може да върти най- опасният бар в цялата Страна на Тъмата, но той си оставаше нищожество, кръгла нула пред по- силните раси (да не говорим за върколаците!). Така беше,но компенсираше с луковост, злоба и мноооого предателство. За което може би сега Каниус му беше бесен.
Игор се изправи и стоически реши да понесе какво и да е (Скампър му се присмиваше отстрани). Застана превит пред върколака и с възможно най- мазния си глас каза:
- ООо, Каниус, стари приятлелю! Какво те води насам?- мазна усмивка му се лепна на лицето му и той избърса няколко капки пот...
Hydel
Rebel
Rebel
Hydel

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)   Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Icon_minitimeПет Фев 06, 2009 8:14 pm

-Хах! - ухили се върколакът, когато видя кой е ханджията. - Или всички Игори сте еднакви, или ти си дребното нищожество, което ме предаде. Но не се страхувай... все още. Днес съм в добро настроение и ако искаш да остане такова, а ти цял, - Каниус седна на един стол пред тезгяха, - по-добре ми разкажи за този град. Кой да търся, ако имам нужда от тръпката на лова?
Morella [Fetish]
Hello Again
Hello Again
Morella [Fetish]

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)   Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Icon_minitimeПет Фев 06, 2009 8:32 pm

Лариса и Морела се разхождаха по мрачните улици съвсем сами и то без да си кажат и дума.Лариса разцепи тишината:
-Какво имаше в плика,който падна от теб снощи?
-Снимки на 2те ми сестри-Елизабет и Катрин.-отговори кратко Морела.
-А те къде са?-заинтересува се магьосницата.
-Виторио,вампирът който ме превърна в това,което съм,ги уби по най-бавния начин пред очите ми-това беше болезнена тема за вампирката и Лариса съжали,че е отворила стари рани.
-Хайде да се прибираме към хана-каза тихо Лариса.
-Добре.
Двете момичета се върнаха в задушния хан и минавайки към пияни тролове и замотани джуджета тръгнаха към стаите си.Морела огледа върколака,разговарящ с Игор
-Странник-каза на себе си вампирката и тръгна след новата си приятелка към стълбите.
Ligeia Macabre
Smooth Criminal
Smooth Criminal
Ligeia Macabre

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)   Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Icon_minitimeНед Фев 08, 2009 4:38 pm

Лариса се обърна към Морела и каза:
- Виж, наистина съжалявам, че те попитах за плика... Не беше уместно от моя страна, защотот много добре знам какво е да ти отнемат близките хора...
- Да, така е. Но, надявам се, твоята история не е толкова трагична, колкото моята... - промълви Морела.
- Колко бих желала да беше така... Но бях млада, влюбена и прекалено доверчива...
- Какво е станало? - попита Морела с известна доза любопитство.
- Имаше един човек... Не, вампир... Името му беше Маркъс... Влюбих се до полуда в него. Естествено беше на тъмната страна, а аз на светлата и родителите ми бяха твърдо против него. Но, естествено съм твърдоглава и не ги послушах... Бягах нощем от тях, за да го видя, копнеех за него през цялото време. Той ми казваше колко ме обича и как ще покажем на света, че може да има любов между доброто и злото... Докато една нощ той влезе в къщата ни, завърза ме за един стол и уби майка ми и баща ми пред очите ми... Беше ужасно. Оттогава не съм го виждала, но се заклех да го намеря и да го унищожа... Започнах да практикувам черни магии, които бяха забранени... Не говорих с никого, като излизах от къщата ме гледаха подозрително и злобно... Всички бягаха от мен. Докато една вечер пред вратата ми се събра цялото село с вили и факли в ръце, искаха да ме изгорят жива, подпалиха къщата, но аз успях да избягам и ето ме тук...
- Сигурно ти е било наистина тежко...
- Да, ти си изпитала подобно чувство... И моля, те, не казвай на никой затова... Ти си единствения човек, на който съм разправяла тази история...
- Няма проблем. Ще си мълча... - каза Морела.
Двете момичета си казах лека нощ и се прибраха по стаите си...
Разказвач
Ruler of the world!
Ruler of the world!

ПисанеЗаглавие: Re: Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)   Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Icon_minitimeНед Фев 08, 2009 4:59 pm

- Хихи- изхили се Игор и усети как камък му падна от страхливото сърце. Преглътна спокойно и се направи отново на спокоен и важен, какътво със сигурност не беше...- Градът не е привидната дупка, за която го взимат повечето. Има доста неща, които не всички знаят. Добре, че попита мен...- тук Игор замръзна от ледения поглед, който върколакът му хвърли- Ъъъ, да... Ако искаш да ловуваш и то не феички, човекът, който търсиш е Моракс. Той е най-кръвожадният тип и с удоволствие убива всички същества от страната на Светлината, които попаднат на тези земи. Нали все пак е господарят на Тъмата и притежава огромна сила...- той за миг се разколеба и съжали, че му е казал, за това опита да замаже. - Но ще ти е трудно да се присъединиш към него- ловува само с хора, на който вярва, или сам, ако плячката му е прекалено важна... хъхъ ако разбираш- изсмя се Игор и го сръга в ребрата. Реакцията на върколака беше очаквана, той грубо бутна лакътя на Игор и заплашително се приближи към лицето му, като го хвана за яката...
Hydel
Rebel
Rebel
Hydel

Male

ПисанеЗаглавие: Re: Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)   Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Icon_minitimeНед Фев 08, 2009 8:10 pm

-Недей да фамилиарничиш с мен!-студенината в гласа му смрази Игор и в костите, но Каниус го пусна и отново седна спокойно на мястото си. - Да говорим за Моракс. Плужек като теб сигурно знае как да установи контакт с него.
Morella [Fetish]
Hello Again
Hello Again
Morella [Fetish]

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)   Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Icon_minitimeСря Фев 11, 2009 6:45 pm

Морела седеше на леглото си и гледаше снимките на сестрите си.Не можеше да заспи.Стана и закрачи из стаята.Имаше някакво странно усещане...породено от нещо,което щеше да й създаде проблеми.Вампирката стана и излезе от стаята си.За пореден път стъпи в задушния хан и се размаза на един стол до бара.В отсрещния край странникът от одеве говореше с Игор.Никой не обърна внимание на Морела и тя отиде до двамата мъже.
-Извинете,че ви прекъсвам,но искам чаша вино и то веднага-изръмжа Морела.
-Ррразбира се,мадам-стресна се Игор.Той знаеше,че вампирката хич не си поплюва.
Ligeia Macabre
Smooth Criminal
Smooth Criminal
Ligeia Macabre

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)   Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Icon_minitimeЧет Фев 12, 2009 8:11 pm

Лариса се прибра в стаята си и отвори прозореца, за да се проветри... Луната беше пълна. Тя се загледа в нея... Можеше да остане така цяла вечност, но беше прекъсната от странен полъх на вятъра. Полъх, който я накара да потръпне, защото носеше мириса на смърт, и тя не знаеше... Магьосницата затвори прозореца и легна в леглото, като се надяваше да спре да се тревожи, но това странно чувство не я напускаше. Тишината бе разцепена от чукането по вратата. Лариса се стресна и стана от леглото бавно. Попита кой е, но в замяна на отговор се чу още едно почукване...
Разказвач
Ruler of the world!
Ruler of the world!

ПисанеЗаглавие: Re: Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)   Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Icon_minitimeПет Фев 13, 2009 7:15 pm

Игор разбра, че трябва да промени тактиката с общуване с върколака и заговори сериозно:
-Моракс, е гад (като тебе самия- помисли си наум той). Не харесва никой, както и никой не го харесва. Злобен, отмъстителен, много високомерен, преследва само собствените си цели и не го интересува никой друг. Единствените му подчинени са няколко вампира, които са същите като и него и по нищо не му отстъпват, не знам обаче още как са се задържали живи... Ако искаш да се присламчиш трябва по-скоро да направуш впечетление, че и ти си същият ... като тях (мисля. че няма да се пънеш много- Игор реши да запазва за себе си тези реплики).
Каниус го слушаше без да го прекъсва. Но все пак разговора беше прекъснат от едно момиче, което седна при тях и си поръча по доста груб начин вино....

Игор покорно, подобно на червей й наля и спря да говори, като хвърли съзаклятнически поглед към Каниус.
Morella [Fetish]
Hello Again
Hello Again
Morella [Fetish]

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)   Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Icon_minitimeПет Фев 20, 2009 3:27 pm

Морела седеше на бара и отпиваше бавно от виното си.Не й беше интересно какво си говорят недружелюбния върколак и Игор,имаше по-важни неща,за които да си мисли.Тя затвори очи и въпреки че беше само за 2-3 секунди,пред нея изплува зловещата картина-малките Елизабет и Катрин с прерязани гърла,целите в кръв и рани и лицето на майка,ужасена,крещяща,едва дишаща от ужаса.Морела потръпна от спомените и главата й клюмна напред.Но това не остана скрито.Игор и събеседникът му го забелязаха.
Ligeia Macabre
Smooth Criminal
Smooth Criminal
Ligeia Macabre

Female

ПисанеЗаглавие: Re: Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)   Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Icon_minitimeЧет Мар 19, 2009 4:36 pm

Лариса отвори вратата, но там нямаше никой... На пода беше оставен странен плик... Тя го изгледа съмнително, взе го и се прибра в стаята си. Беше й доста любопитно какво има в него. Щом го отвори, вътре намери лист, на който пишеше: "Ела в полунощ на гробището при изсъхналото дърво... САМА! Ще те чакам...". Лариса се чудеше кой може да й е написал писмото. Беше дест без петнайсет. Тя реши да почете преди да тръгне. Взе книгата си и легна в леглото. Времето минаваше толкова бавно, а клепачите й се затваряха и погледът й се премрежваше. Вещицата изпусна книгата на земята и потъна в дълбок сън...
Разказвач
Ruler of the world!
Ruler of the world!

ПисанеЗаглавие: Re: Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)   Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Icon_minitimeСря Май 26, 2010 7:35 am

Игор се обърна към младата вампирка
- Д-добре ли сте госпожице - попита той плахо, защото знаеше, че може и дълбоко да съжалява, че е попитал.

Часът беше 12 без 15. Лариса се стресна от някакво странно почукване. Тя скочи и бързо отвори вратата, но там нямаше никой. Помисли си, че сънува, но в същия момент почукването се повтори. С ужас вещицата останови, че чукането идваше не от вратата, а от прозореца ...
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)   Ханчето на Игор (Страната на Тъмата) Icon_minitime

Ханчето на Игор (Страната на Тъмата)
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Дредхил (Страната на Тъмата)
» Пещерите Даерон (Страната на Тъмата)
» Сейроуд (Страната на Светлината)
» Таверната на Гастон (Страната на Светлината)
» Гората Ниена (Страната на Светлината)

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
ROCK my world! :: Алантра-
Идете на: