Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Пон Мар 28, 2011 7:32 pm
ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА ХОРА
Имам ебаси якия спойлер за 6 сезон!!!
Spoiler:
Doctor Who News: Series 6 episode 4 is written by Neil Gaiman and is called "The Doctor's Wife". http://www.imdb.com/title/tt1721226/fullcredits#cast
Бетутиту A person with power
Брой мнения : 3895 Age : 29 Location : Севлиево Job/hobbies : Прелестност Registration date : 01.03.2009
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Пон Мар 28, 2011 7:52 pm
Мат е забавен и як, но аз все още епизодите с Тенант са ми по-добре прикрепеби към сърцето Ще свикня сигурно... Аз обичам Роуз и Дона. Понд малко не ми е по вкус. Да де, то е защото тя е част от петия сезон, но това сякаш е друго нещо. И и и и и и и и и!!!!!! ебаси якото!!!! Най-нкарая ще се разбере какво става с жена му!!!
Обаче, напоследък си мисля едно нещо. Ако помните в 3ти сезон когато с Марта ходиха при Шекспир, накрая на епизода кралица Елизабет (ако не се лъжа за името) се беше развикала на стражите си да хванат Доктора, защото там бил ѝ направил нещо. А това нещо не се разбра какво е и Доктора каза, че тази случка с кралицата не се е случила още (смисъл той не я е преживял още). Добре де..... Не са давали тази случка все още и ако случайно я включат в бъдеще, се чудя, като Доктора се регенирира, как по дяволите, кралицата ще го разпознае!?!
[Криси] Ruler of the world!
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Пон Мар 28, 2011 11:56 pm
той каза май в един от спешълите като говореше с един ууд, че се е срещнал с кралицата и каза 'so much for the virgin queen'
дъ върджън куийн е елизабет 1. макар че не е била много върджън. та се предполага, че нещо я е....таковал?
*OneX* Ruler of the world!
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Вто Мар 29, 2011 8:34 am
Екскюз ми
Spoiler:
ДЪ ФЪКИН УАЙФ! И не е Ривър, защото я няма в каста!
Брой мнения : 9199 Age : 35 Location : майната си Job/hobbies : да те дразня! Registration date : 09.11.2007
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Вто Мар 29, 2011 8:49 am
аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа хъ? е ... сигурна ли си, че просто не са я сложили :?
то един епизод се казваше дъ доктърс доутър, пък то какво се оказа. иначе да, интересно
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Вто Мар 29, 2011 9:19 am
Може да става въпрос за Мерлин Монро, знае ли човек нали в Крисмъс сешъла се ожениха
Еми ще видим де, ама според мен ако ще става въпрос за Ривър името на епизода ще е по-мистично.
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Вто Мар 29, 2011 11:11 am
пък и с нея едва ли ще разберем толкова скоро каква е работата...
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Вто Мар 29, 2011 11:16 am
Е казаха, че в 6 сезон ще се разкрие много около Ривър. така че идния сезон ще е чук Само още 25 дни!
Melrose Enjoying the silence
Брой мнения : 83 Age : 33 Location : Somewhere over the rainbow... Registration date : 28.03.2011
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Сря Мар 30, 2011 10:19 pm
Разрових се във Спойлер тв и ето какво открих: New Full Length Trailer! ( за начало)
Брой мнения : 3895 Age : 29 Location : Севлиево Job/hobbies : Прелестност Registration date : 01.03.2009
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Сря Мар 30, 2011 10:42 pm
Оооооооо, само като чуя тийм сонга на сериал сърцето ми се разтапя...... И нямам търпение да започне тоя сезон...... ИСКАМ ГО!
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Сря Мар 30, 2011 10:51 pm
О да тва днеска го гледах (защо не го качих, не ме питайте )
- Fear me! I've killed hundreds of Time Lords! - Fear me! I've killed all of them!
noissergga. Loser
Брой мнения : 23 Age : 30 Location : where ponies eat rainbows and poop butterflies Registration date : 26.03.2011
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Пет Апр 01, 2011 2:02 pm
Муахахахаа *приготвя се за дълго писане*
Доктор Ху = любим сериал ЕВЪР. Не помня как се запалих по него вече o.o Обаче важното е, че сама си го изнамерих! xD И реших да го гледам с огромната опасност после да нямам с кого да коментирам/фенгърлствам и да умра от тая липса xD Първи сезон го изгледах за отрицателно време, не помня колко пъти ставах посреднощ "само за една серия" и после не можех да си легна до сутринта xD Докторът е... уел, велик персонаж, който ми се намърда най-нахално в сърцето и не иска да се маха ^^ Най-любим Доктор си остава Тенант, дъъ, макар че супер много симпатизирам на Екълстън и Смит, всичко през което минахме заедно с Тенант си остава незабарвимо. Най-обична придружителка е Роуз, недейте спорете, че.. *изважда брадва* Толкова е мила и сладка и в същото време смела и яка ^^ Раздялата в края на втори сезон беше един от моментите в живота ми, когато съм ревала с часове след като изгледах епизода и после съм хлипала още няколко дена XD Може би за това толкова мразя Марта, която се появи в трети сезон с най-голямото си нахалство xD Всъщност не харесвам и Дона, колкото и всички да и' се кланят, уел, все пак накрая ми стана поне малко симпатична. Любим сезон ми е определено втори (от горните неща ви става ясно защо). Пети сезон още не мога да осмисля подобаващо, не знам, вероятно защото го следях всяка седмица, а не го изгледах наведнъж и ъъм да. Обаче си имаше запомнящи се епизоди, от които ти спира дъха. Мат е прекрасен <3 Отначало го хейтвах доста xD, но с времето свикнах. Ейми... уел, Ейми е великата мацка oO Няма как да не я харесаш ^^ а заедно с Рори са любов <333
Любими епизоди *копира си мнението от един друг форум*
Сезон 1 The empty child и съответно The Doctor dances. Беше доста страшно, но пък в The poison sky, когато Докторът беше с противогаза: - What do u think, Doctor? - Are u my mummy? (rofl) Bad Wolf също беше невероятен, заедно с The parting of the ways, заедно с регенерацията.
Сезон 2 The girl in the fireplace, където много се надразних на Доктора, но ще го преживее. The impossible planet и The Satan Pit ми са любими серии изобщо <3
Сезон 3 Smith & Jones. Марта и Доктора бяха страшен екип ^^ Human nature, изобщо няма какво да обяснявам - всичко беше толкова вълшебно в тая серия. Blink. Тоест Don't blink ;d И ангелите <333 The Sound of drums, Last of the time lords. Любими изобщо. И най-добрият край на сезон изобщо.
Сезон 4 The fires of Pompeii <3 Много красива атмосфера. The Doctor's daughter. От една страна заради дъщерята, от друга заради края ;s, от трета заради Джо Демпси <3 Turn Left. Turn Right. Дона е н-е-з-а-м-е-н-и-м-а. Сценария беше оплетен, Роуз <33 , всичко се получи прекрасно. The Stolen Earth/ Journey's End. И момента, когато Роуз тича към Доктора. И..и... ;( Да.
Сезон 5 The beast below + песента, която не можех да спра да си тананикам = магично. The vampires of Venice ми хареса много Vincent and the Doctor ми е любимият епизод от сезона по ред причини, които няма да изброявам и финала <333
Любим спешъл: The Waters of Mars - велико. Но края беше доста тежък. Може би затова ми хареса... Иии End of time. no comment.
Няма как да не спомена, че коледният спешъл тази година ми хареса ужасно много, както и този за The red nose ден ^^
Имам още супер много да напиша, но мисля да млъкна преди да ме изпъдите xD Пък и без това Doctor Who не е нещо, което може да се опише с прости човешки думи (:
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Пет Апр 01, 2011 2:25 pm
абе хора, никой ли няма да коментира ВТФ-то, че ДЖАК Е ДЪ ФЕЙС ЪФ БО!?!?
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Пет Апр 01, 2011 3:34 pm
Как бе така бях изопнала очи като се разбра Направих такова в Тъмблър даже
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Пет Апр 01, 2011 4:22 pm
искам да видя!
ама и аз бях ей така о.О *чене на пода* КОООЛКО ЯКОООООО
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Пет Апр 01, 2011 4:29 pm
Не мога да го открия. Явно не съм му сложила етикет и .. да го намера ще е много трудно
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Пет Апр 01, 2011 8:49 pm
Btw хора открих приятно бг сайтче за Доктор Ху - инфо и всякви такива - има си и форумче, нащата страст. http://who.bgbestfed.com/blog/ Към чек ит аут
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Съб Апр 02, 2011 4:42 pm
Форумчето го намерих още като почнах сериала, ала не съм го гледала, защото не исках спойлери. И ебаси якия трейлър!!! О, само да дойде 23ти!!! И там ще е професор Сонг Без да искам изгледах на няколко пъти сериите с библиотеката от 4ти сезон, където тя се появява и започнах много да ѝ се кефя И също така тогава прибавих тези две серии към списъка ми с любими <3
То и аз направох паднах като разбрах за Лицето на Бо и капитана.... На няколко пъти връщах тази сцена за да я обмисля! И на мен ми стана много яко като го рабрах
И вмомента дават Доктора по AXN и AXN SciFi и ми текат лиги...
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Съб Апр 02, 2011 5:22 pm
Предупреждавам следващото е спойлер, то за тва си пише спойлер ^^
Spoiler:
Докторът се завръща заедно с младоженците Ейми и Рори, за да се изправи пред чудовища, мистерии и приключения из цялото време и пространство, в един вълнуващ нов сезон на Доктор Кой. Заедно те ще попаднат в Америка през шейсетте години, сражавайки се с инвазия, която светът е забравил, след това ще плават в открито море през 1696 на борда на пиратски кораб, за разрешат загадката на Сирената. В балонена вселена на ръба на реалността Доктора ще се срещне със стар познайник с ново лице, и в един манастир на отдалечен остров в близкото бъдеще промишлена авария ще приеме ужасяваща човешка форма. Чакайки ги на края на всичко това е битката на Deamon’s Run и най-тъмният час за Доктора. Може ли истината за Ривър Сонг да спаси душата на един Господар на времето?
Само две неща са ясни. Тишината ще падне и добър човек ще умре …
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Съб Апр 16, 2011 1:41 pm
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Нед Апр 17, 2011 7:22 pm
Все повече и повече бях започнала да харесвам The Fine Bros и сега още повече Супер яко!
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Съб Апр 23, 2011 11:02 pm
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Нед Апр 24, 2011 8:04 am
Беше mind blowing. И не знам как ще издържа до другата седмица. А уж щяха да го пускат в два последователни дни! ББС ю ар ивъл! Обаче .. ОМГ! В Тъбмлър беше настъпил хаус Просто не мога да коментирам като хората, още не мога да си събера мозъка из стаята, а ей го минаха около 15 часа.
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Нед Апр 24, 2011 10:56 am
тия пичове са ми даже по крийпи от ангелите дори...
Заглавие: Re: Doctor Who / Доктор Кой Нед Апр 24, 2011 6:33 pm
Всъщност все още не са ми. Но мисля, че след следващата серия ще имат същото въздействие и въру мен. И ето защо: