| Metallica | |
|
+29*OneX* Yassen NerdfighteR Sunny` the insane Mustaine SuRrEaL... nevermind ! SveDrums Inn Almighty Nix NikolVanDrakus metallica_f ~in death's embrace~ Morella [Fetish] Green|Jelly|MonsteR Crazy_Generation AxL' gosh TsJX30 Curse Of Me Д-р АЛУ The End Of An Era Just.another.stupid.girl Concrete Angel - MCavalera mucrimuria [Криси] Drained 33 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Morella [Fetish] Hello Again
Брой мнения : 2621 Age : 30 Location : Dead angels town Registration date : 07.06.2008
| Заглавие: Re: Metallica Съб Окт 18, 2008 4:05 pm | |
| Абе...те май следващата година ще идват..Някой да знае??? | |
|
| |
Curse Of Me A person with power
Брой мнения : 2910 Age : 33 Location : Движима Недвижимост (предните дворове на Невидимия Университет) Job/hobbies : to catch fish w/ hands :D Registration date : 11.11.2007
| |
| |
Concrete Angel Just another star
Брой мнения : 5001 Age : 29 Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: Re: Metallica Съб Окт 18, 2008 9:38 pm | |
| | |
|
| |
~in death's embrace~ Enjoying the silence
Брой мнения : 52 Age : 29 Registration date : 25.10.2008
| |
| |
metallica_f Loser
Брой мнения : 3 Age : 31 Registration date : 18.11.2008
| Заглавие: metallica Сря Ное 19, 2008 2:39 pm | |
| тази година изпуснах концерта им и ся след още 10 години ако въобще ги има или има някаква вероятност да дойдат задължително ще отида ама едвали :dod: | |
|
| |
NikolVanDrakus Enjoying the silence
Брой мнения : 55 Age : 30 Registration date : 02.02.2009
| Заглавие: Re: Metallica Пон Фев 02, 2009 9:03 pm | |
| една от първите групи, по които се запалих обожавам ги и Кърк <3 | |
|
| |
Nix Loser
Брой мнения : 21 Age : 30 Job/hobbies : Музикъъ.. Registration date : 13.06.2009
| Заглавие: Re: Metallica Съб Юни 13, 2009 9:28 pm | |
| | |
|
| |
Inn Almighty Enjoying the silence
Брой мнения : 58 Age : 29 Location : two steps behind you Job/hobbies : спане Registration date : 06.11.2009
| Заглавие: Re: Metallica Съб Яну 02, 2010 9:52 am | |
| Аааааааааа, обичам, обичам!!!! Джеймс! Ларс! Клиф!! :{ Кърк!! Робърт!!
Не питайте каква истерия беше, когато пропуснах концерта. Да не си ми пред очите. Плаках цяла вечер без прекъсване. Обичам ги страшно много. И стаскам палци за 22ри юни, дано наистина дойдат пак. | |
|
| |
SveDrums Loser
Брой мнения : 22 Age : 44 Registration date : 22.05.2010
| Заглавие: :) Съб Май 22, 2010 1:33 pm | |
| Също много моя любима банда. Имам съм честа да ги гледам 2 пъти на живо!!! | |
|
| |
nevermind ! Enjoying the silence
Брой мнения : 71 Age : 28 Registration date : 21.05.2010
| Заглавие: Re: Metallica Съб Май 22, 2010 2:00 pm | |
| Фенка съм им от мхого малка..още са ми лубимата група и ще ми останат винаги обужавам ги те са просто легенди не мога да живея без тях <3 | |
|
| |
SuRrEaL... Predictable
Брой мнения : 196 Age : 30 Registration date : 15.06.2010
| Заглавие: Re: Metallica Чет Юни 17, 2010 9:19 am | |
| Металика са Велики просто... Имат много добри песнички | |
|
| |
the insane Mustaine Loser
Брой мнения : 22 Age : 32 Location : Megatallica world Registration date : 10.07.2010
| Заглавие: Re: Metallica Съб Юли 10, 2010 10:50 am | |
| Ееее, тези хора са ми на сърце. Все пак те бяха първата метъл банда, която видях и заради тях се зарибих по метъла. | |
|
| |
Sunny` Waking the demon
Брой мнения : 923 Age : 35 Registration date : 10.11.2007
| Заглавие: Re: Metallica Съб Юли 10, 2010 10:59 am | |
| Една от най-великите групи. бях на концерта им 2008 година, съжалявам, че ги пропуснах тази година наистина....страшно много любими техни песни си имам <3 | |
|
| |
| Заглавие: Re: Metallica Вто Авг 03, 2010 11:08 am | |
| | |
|
| |
NerdfighteR Rebel
Брой мнения : 432 Age : 34 Registration date : 17.04.2011
| Заглавие: Re: Metallica Пон Апр 18, 2011 9:11 am | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Metallica Пон Авг 15, 2011 2:38 pm | |
| тоя декември металика ще чукнат 30 години на сцена ... легенди! не знам просто какво още да кажа 30 години .. тва всичко си казва аз съм ги обичала 10+ | |
|
| |
Yassen Loser
Брой мнения : 39 Age : 40 Location : Sofia Registration date : 30.05.2011
| Заглавие: Re: Metallica Пон Авг 15, 2011 4:09 pm | |
| Да и 20 години откакто се продадоха на музикалният бизнес..... | |
|
| |
NerdfighteR Rebel
| |
| |
| Заглавие: Re: Metallica Вто Авг 16, 2011 12:45 pm | |
| - NerdfighteR написа:
- O, bitch please... не мина ли модата да се плюе Metallica, че станаха прекалено известни..хайде всички групи да свирят по мазетата и да записват демо записи, че да не вземат да продадат прекалено много албуми, пф..
+1 it's the cool old thing те и слейър правят мно пари ма никой не им реве на главите :> | |
|
| |
Yassen Loser
| Заглавие: Re: Metallica Вто Авг 16, 2011 2:53 pm | |
| Много се смях на детинският отговор на NerdfighteR. Момченце никой не ти говори за плюене, а за наблюдение. Metallica ги наблюдавам от 15на години и виждам, какво правят. Всичко при тях в този период беше само и единствено с комерсиална цел, за правене на пари - а за музиката не им дреме изобщо. През въпросните години на няколко пъти си нагаждаха звученето към това, което беше станало търсено в даденият момент само и само да изкопчат още продажби. Като започнеш от Load и последвалият го Re-Load. По това време, дори и в нашата държавица алтърнатив рока все още беше на почит, да не говорим пък в световен мащаб. И Metallica от хеви метъл (най-общо казано), решиха да направят някакъв вид "алтърнатив - метъл", само и само звученето им да бъде възможно най-близко до търсеното. Даже визията им се промени в тази насока. Последва "войната" и делата срещу Напстър, че музиката им беше качена за безплатен даунлоад, пак естествено парата беше водещата сила в ситуацията. Даже самите фенове на Metallica по това не приеха поведението им срещу Напстър особено добре. В някои държави излизаха по площади и си горяха оригиналните плочи и дискове! След това да продължим с един концерт заедно със симфоничният оркестър на Сан Франциско..... еми абсолютно беше търсен комерсиалният ефект отново. Така стигаме и до нео-метъл вълната, която заля музикалната сцена в края на миналото и началото на новото хилядолетие. И след като групи, като Korn, Limp Bizkit и т.н. станаха с нещо интересни и слушани (пак, дори и в БГ) и се появиха сумати групи търсещи нео - метъл звучене, Metallica разбира се не останаха по назад и издадоха St. Anger.... Еми, какво повече да си говорим, такова "нагаждане" е характерно само за групи търсещи пачка и нищо друго.
Колкото до това дали Slayer са направили или не пари,аз не знам - не разполагам с извлечение за годишните им приходи и разходи Важното при Slayer е, че 30 години си устояха на идеите в музиката и не започнаха да подлъгват аудиторията с някакъв комерс. Продължават да са твърди, агресивни и брутални - нали все пак си говорим за метъл? И то без при това албумите им да са еднообразни. Е тук вече става въпрос за това да си развиваш идеите в правилната посока (от музикална гледна точка). Иначе става някаква боза....
| |
|
| |
NerdfighteR Rebel
| |
| |
*OneX* Ruler of the world!
Брой мнения : 12513 Age : 33 Location : Asgard Job/hobbies : Demigod Registration date : 06.11.2007
| Заглавие: Re: Metallica Вто Авг 16, 2011 7:02 pm | |
| Айде мир да има. Ясен, райт, рабирам, че имаш мнение, ама не е нужно така с лошо. Ти може да не харесваш групата поради ред причина, обаче има фенове за които тя значи много и не е хубаво да ги нападаш така. Имам предвид постави се на мястото на другия, ти как би реагирал? Емо и ит недей да се палиш толкова, човека просто има по-специфично мнение, сигурно не е единствения (що tdg хейтъри съм видяла ..). Звуча малко като хипи с това мир и любов, ама просто недейте така с лошо, ако водите дискусия недейте да се дразните един друг.
| |
|
| |
Echelon Rebel
Брой мнения : 441 Age : 32 Registration date : 04.03.2011
| Заглавие: Re: Metallica Пет Авг 19, 2011 4:54 am | |
| | |
|
| |
Yassen Loser
| Заглавие: Re: Metallica Пон Авг 29, 2011 5:37 pm | |
| - *Will* написа:
- Айде мир да има. Ясен, райт, рабирам, че имаш мнение, ама не е нужно така с лошо. Ти може да не харесваш групата поради ред причина, обаче има фенове за които тя значи много и не е хубаво да ги нападаш така. Имам предвид постави се на мястото на другия, ти как би реагирал?
Емо и ит недей да се палиш толкова, човека просто има по-специфично мнение, сигурно не е единствения (що tdg хейтъри съм видяла ..). Звуча малко като хипи с това мир и любов, ама просто недейте така с лошо, ако водите дискусия недейте да се дразните един друг.
Аз не го написах с лошо. Споделих си гледната точка. Още повече, че не говоря наизуст. Въпросната трансформация на Металика малко или много я проследих от първа ръка. Даже самите им фенове би трябвало да се чувстват най-обидени от поведението на бандата, но явно някои или си затварят очите, или не са проследили въпросните събитията, или не си дават сметка какво се случи всъщност. Да се поставя на тяхно място? Еми нямаше да ми е гот любимата ми банда да прави всичко само за пари. Аз и сега съм възмутен от поведението на Металика през тези години, камо ли пък ако им бях фен Иначе от мои любими изпълнители съм виждал слаби албуми и не си кривя душата, че са такива. В такива случаи, аз пръв ще ти кажа - да, този албум не струва, - да този албум е правен само за пари и т.н., независимо че групата ми е любима. В крайна сметка не сме коне с капаци, човек трябва поне малко да се опитва да бъде обективен. | |
|
| |
NerdfighteR Rebel
| Заглавие: Re: Metallica Пон Авг 29, 2011 8:16 pm | |
| [color=orange][b]Ъм, окей, обективен няма да бъда, защото нямам сто любими групи, които да са ми най на сърце. Още предишното мнение като написа бях изписал две страници, в които да те опровергая, но реших да не го правя, но сега няма как да си замълча.
Окей, слаби албуми. Слаб албум категорично мога да кажа, че е St.Anger (единствено!). И това се дължи на безброй причини, като напускане на членове на бандата, което не е маловажно, звукът е ужасен и т.н, но ок, съгласявам се, St Anger е слаб, албум, въпреки това аз намирам песни, които ми харесват.
Load и Reload - излишни песни? - да! Слаби албуми - не бих казал. Първо, какво трябва да значи, че "наблюдаваш" Metallica? И аз наблюдавам Linkin Park (примерно) и за мен си издават все така неприятна за мен музика, ама далеч не харесвам групата или музиката им, че да тръгна да изказвам някакво категорично мнение за тях или за това дали албумите им са силни или слаби. В Load и Reload независимо дали са правени за пари (което по твое мнение безусловно ги прави слаби) има едни от най-добрите песни на Metallica, може да се отдалечават от първите четири албума, но какво значение има? Лично аз бих махнал примерно 5 песни за един голям албум, за да може да изкарат по-малко пари, че да не водим този разговор...
Друго какво спомена - S&M - не знам друга метъл група да работи с такъв професионализъм като Metallica - затова са толкова големи и затова толкова хора не ги харесват, защото излизат извън метъла и знаят как да си упрявляват бизнеса, защото ако някой отрече, че музиката е и бизнес, а далеч не е само музика вече мога само да му се изсмея.
Metallica без пари едва ли са останали, че да правят нови и нови албуми, особено след 1999, имайки се предвид, че може би още през 1995 са можели да купят някоя по-малка държава с парите си.
За Death Magnetic нищо не каза? Сигурно отново е правен за пари, следвайки концепцията от предните 4-5 албума, а и се връщат към т.нар. си корени, както феновете искат - доста хора няма да са доволни, защото това е изцяло маркетингова стратегия - bullsh.t!
Не знам аз дали съм кон с капаци, ама първо мисля, че имам доста по-добро "наблюдение" върху Metallica, макар и да не ги слушам от толковааа много време като теб (само 10 години, все пак са си малко от 30те, от създаването). Metallica са имали много грешни ходове, но за мен да си фен на една група, какъвто мисля, че съм аз е да я подкрепяш и в трудни моменти и във всякакви, както групата прави за теб. Никога не съм се чувствал обиден от Metallica и каквото и да издадат си има причина и съм готов да открия добрите страни, а не само да плюя по тях.
И на последно място, но не по важност, мисля, че е едно от най-гадните неща да влезеш в темата на група, която очевидно не харесваш или я харесваш до някаква степен и вместо да завържеш приказка с феновете на групата, които пишат решаваш да кажеш какви продажни копелета са и как не стават за нищо последните 20 години - още повече, имайки се предвид колко хора пишат в този форум.
| |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Metallica | |
| |
|
| |
| Metallica | |
|