| Metallica | |
|
+29*OneX* Yassen NerdfighteR Sunny` the insane Mustaine SuRrEaL... nevermind ! SveDrums Inn Almighty Nix NikolVanDrakus metallica_f ~in death's embrace~ Morella [Fetish] Green|Jelly|MonsteR Crazy_Generation AxL' gosh TsJX30 Curse Of Me Д-р АЛУ The End Of An Era Just.another.stupid.girl Concrete Angel - MCavalera mucrimuria [Криси] Drained 33 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
NerdfighteR Rebel
Брой мнения : 432 Age : 34 Registration date : 17.04.2011
| |
| |
To4ka Rebel
Брой мнения : 388 Age : 28 Location : Lake Bodom Job/hobbies : музика Registration date : 05.07.2011
| Заглавие: Re: Metallica Съб Сеп 24, 2011 8:47 am | |
| Аааа, добра си е песента. На мен ми харесва - особено в края, ама ще си чакам да излезе цялата | |
|
| |
Concrete Angel Just another star
Брой мнения : 5001 Age : 29 Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: Re: Metallica Съб Сеп 24, 2011 10:18 am | |
| ако цялото нещо беше само края с джеймс щеше повече да ми харесва защо тря да ми мънка тоя през цялата песен ... не знам вече как се чувствам спрямо идващия албум | |
|
| |
NerdfighteR Rebel
| Заглавие: Re: Metallica Съб Окт 22, 2011 7:40 am | |
| LuLu sux hard time. Има си своите плюсове албумът, но му трябва отлежаване, а и не съм сигурен, че ще свикна с "пеенето" на Лу Рийд. Не тръгвам да обвинявам Металика, но просто албумът е правен по-скоро за феновете на Лу Рийд и Velvet Underground, отколкото за тези на Металика (: Иначе Junior Dad не е лоша, яка е песничката и текстът е хубав, но 19 минути едно и също? ... | |
|
| |
Concrete Angel Just another star
Брой мнения : 5001 Age : 29 Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: Re: Metallica Съб Окт 22, 2011 12:03 pm | |
| за щастие не е официално албум на металика, а просто боклучива продукция с някакъв си пич, назован няколко пъти, и точно трима човека са запомнили как се казва колкото и 'легендарна' да му е групата на въпросния, т'ва е просто непоносимо. толкова монотонност не бях чувала никога през живота си дано наистина металика работят в момента по истинския си нов албум, а не по повръщни и помии като това | |
|
| |
Mad Slav Zombie
Брой мнения : 1511 Age : 35 Location : София, България Job/hobbies : Психопат на свободна практика Registration date : 02.04.2011
| Заглавие: Re: Metallica Нед Окт 23, 2011 12:05 am | |
| Ми честно да си кажа не ми хареса особенно много. Това си е албум на Лу, в негов си стил, композиран от него, с известно участие на Металика. Както каза Емо за феновете на Лу Рийд и Velvet Underground Все пак The View си имаше силни страни, както и Junior Dad но определено и аз си чакам истинския албум на Металика | |
|
| |
To4ka Rebel
Брой мнения : 388 Age : 28 Location : Lake Bodom Job/hobbies : музика Registration date : 05.07.2011
| Заглавие: Re: Metallica Пет Ное 11, 2011 11:36 am | |
| В последно верем нищо не върви добре с Металика http://www.katehizis.com/news/shNews.php?id=20301& | |
|
| |
NerdfighteR Rebel
| Заглавие: Re: Metallica Пет Ное 11, 2011 9:05 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Metallica | |
| |
|