| Linkin Park | |
|
+32Aries Wild Child Morella [Fetish] Curse Of Me TheUnforgiven diditooo8_10 Dead MemorieZ Concrete Angel The Crimson. Miss Shinoda ludata94 Sunny` BuZaNkKa^^ mcr_addict Helena'sBlackParade Redline a_beautiful_lie bobi_love_lp gani_gt TsJX30 Tearstained without you [Криси] emko_lp AsDaRkAsThErAiN Ico petko10 MILI4Ka fluffy terrorist Sugar INSTANT RAPER Matrim Drained 36 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Redline Loser
Брой мнения : 8 Age : 34 Location : Варна Registration date : 24.01.2008
| Заглавие: Re: Linkin Park Чет Яну 24, 2008 11:25 am | |
| - Synaesthesia написа:
- кой не ги обожава
:rolleye0012: | |
|
| |
Helena'sBlackParade Loser
Брой мнения : 12 Age : 32 Registration date : 24.01.2008
| |
| |
emko_lp Loser
Брой мнения : 13 Location : Sandanski Job/hobbies : Music Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: 0.o Пет Фев 08, 2008 10:10 pm | |
| | |
|
| |
mcr_addict Enjoying the silence
Брой мнения : 50 Age : 31 Registration date : 29.02.2008
| Заглавие: Re: Linkin Park Съб Мар 08, 2008 11:34 am | |
| Аз пък не ги харесвам добре деее, две песни точно :rolleye0012: . Съгласна съм за новия албум,нещо не е наред с него | |
|
| |
BuZaNkKa^^ Loser
Брой мнения : 39 Age : 31 Location : По света и у вас xD Registration date : 09.03.2008
| Заглавие: Re: Linkin Park Нед Мар 09, 2008 11:03 am | |
| аз лично мн си ги харесвам !! новия албум обаче все едно не етехен ... съвсем различно звучене и се отчаях иначе са готини де ... пък за Майк да не говорим | |
|
| |
Sunny` Waking the demon
Брой мнения : 923 Age : 35 Registration date : 10.11.2007
| Заглавие: Re: Linkin Park Пет Юни 06, 2008 4:21 am | |
| Аз да израза мнението си за новият клип на LP - Leave out....нещо си още тамм...Клипа наистина става и въпреки че това не познатият стил на групата определено ефектът се е получил.Лично аз съм доволна и за първи път от много време нямам никакви забележки към тях | |
|
| |
ludata94 Predictable
Брой мнения : 192 Age : 30 Job/hobbies : Killer Registration date : 04.06.2008
| Заглавие: Re: Linkin Park Съб Юни 21, 2008 10:58 am | |
| Меко казано ги обожавам | |
|
| |
Miss Shinoda Enjoying the silence
Брой мнения : 67 Age : 32 Location : вкъщи Registration date : 18.07.2008
| |
| |
The Crimson. Pretty Handsome Awkward
Брой мнения : 2162 Location : city of evil Job/hobbies : chasing shadows. Registration date : 03.08.2008
| Заглавие: Re: Linkin Park Пон Авг 04, 2008 10:30 pm | |
|
Последната промяна е направена от The Crimson. на Чет Юни 17, 2010 5:15 pm; мнението е било променяно общо 1 път | |
|
| |
Concrete Angel Just another star
Брой мнения : 5001 Age : 29 Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: Re: Linkin Park Пет Сеп 05, 2008 5:22 pm | |
| | |
|
| |
Dead MemorieZ Loser
Брой мнения : 3 Age : 31 Registration date : 03.01.2009
| Заглавие: Re: Linkin Park Съб Яну 03, 2009 11:18 pm | |
| Всъщност те са групата която ме отвори към хубавата музика .. излишно е да казвам , че са супер... то се знае! Любимата ми групичка си остават завинаги за мен! | |
|
| |
diditooo8_10 Zombie
Брой мнения : 1804 Age : 29 Location : Sunnydail Job/hobbies : I'm killer of vampires Registration date : 01.09.2008
| Заглавие: Re: Linkin Park Съб Яну 03, 2009 11:20 pm | |
| | |
|
| |
TheUnforgiven Loser
Брой мнения : 8 Age : 29 Registration date : 03.02.2009
| Заглавие: Re: Linkin Park Сря Фев 04, 2009 5:39 pm | |
| Алергична съм към /ка/Линкин Парк/инг/ ... Немога да ги понасям =/ | |
|
| |
| Заглавие: Re: Linkin Park Пон Фев 16, 2009 2:41 pm | |
| [b]Не знам за кой точно албум говорите с това "новия им албум не става,мислех,че ще е нещо различно.." ... Ако говорите за МТМ - напротив !!! Албума си е много стойностен и е един от изключително малкото дискове,които си купувам.
А за това,че преди са били велики,сега - старомодни .. Дрън-дрън ...
Докато си имат фенове,които да ги подкрепят безусловно,другото няма значение !!! Мразете ги колкото си искате,те си остават велики и тва е,харесва ви или не ! :happyrunning: | |
|
| |
Curse Of Me A person with power
Брой мнения : 2910 Age : 33 Location : Движима Недвижимост (предните дворове на Невидимия Университет) Job/hobbies : to catch fish w/ hands :D Registration date : 11.11.2007
| |
| |
| Заглавие: Re: Linkin Park Вто Фев 17, 2009 11:46 am | |
| Я поясни кое по-точно му е лошото на това да се разхождаш по улиците с тениска на ЛП ... ?! | |
|
| |
Брой мнения : 2910 Age : 33 Location : Движима Недвижимост (предните дворове на Невидимия Университет) Job/hobbies : to catch fish w/ hands :D Registration date : 11.11.2007
| Заглавие: Re: Linkin Park Вто Фев 17, 2009 12:33 pm | |
| Сега дано няма лоши чувства, но да разгледаме следната ситуация... Имаш най- готината за теб тениска на света на любимата ти група- LP вървиш с нея по улиците и виждаш компания от черни хора, с които страшно много искаш да се запознаеш. Всичките са с дълги коси, кожени якета и/или суитчера на по- ...ххммм ъндърграунд групи (ако мога така да го кажа, макар че всики останали групи са по- ънгърграунд от комерса, който гонят ЛП). Е, мислиш ли, че тези нови хора ще те вземат на серизно като им кажеш, че слушаш още Lordi, Slipknot etc... | |
|
| |
| Заглавие: Re: Linkin Park Вто Фев 17, 2009 1:00 pm | |
| Добре,сега ... Първо,ако видя такива хора,каквито ги описа,няма да искам да се запознавам с тях.!
Второ,не виждам какво лошо има в това да слушам и Лорди,и Слипнот,и ЛП ...
Трето,дреме ми на четирибуквието какво ще си помислят онези,които ги описа - аз съм си с тениска на ЛП,щото ги харесвам,а онези ако щат да ме пребиват,ако щат да ме убиват ... Няма да ме накарат да спра да ги харесвам ЛП и да нося техни тениски (или суичъри)... С какво право ще ми налагат мнението си - кви тениски да нопся и кви не ... Един вид - ква музика да слушам и ква не ... =) | |
|
| |
Concrete Angel Just another star
Брой мнения : 5001 Age : 29 Registration date : 13.01.2008
| Заглавие: Re: Linkin Park Вто Фев 17, 2009 2:42 pm | |
| .... Не знам...ако ЛП са велики, то какво остава за групи като Iron Maiden, Deep Purple, Metallica, ManOwar...? | |
|
| |
Morella [Fetish] Hello Again
Брой мнения : 2621 Age : 30 Location : Dead angels town Registration date : 07.06.2008
| Заглавие: Re: Linkin Park Вто Фев 17, 2009 2:48 pm | |
| Да си призная-те бяха 2рата или 3тата група,с която се ориентирах към метъла.Но съм слушала макс 10 тяхни парчета и сега си се чудя на акъла как може да съм мислила,че са наааааааааааай-великите.Няма лошо да си им фен,стига да не си неква мазна поза.Все по-често се случва да си обикалям из Пловдив и да видя некви вчерашни чалгарки,чули 2 песни на ЛП да се мотата я с мешка,я с тениска. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Linkin Park Вто Фев 17, 2009 3:26 pm | |
| оуу не искам да стане така, че Miss Shinoda да се обиди , но лично на тебе не ти ли е вярно супер гадно, че една от любимите ти групи е толкова комерсиална, всички я знаят (в което число се включват чалгари, цигани, рапъри, фешъни бляяя представи си го най- мазният с косица, цаки и яке с пухчета да ти говори как много се кефи на In The End, а след нея в телефона си има Орк. Кристали...?!?!). Всеки наистина може да харесва, които групи иска, всички си имат фенове, но мисля, че ЛП вече си изпяха нещата и феновете им сега са само псевдо-фенове, които искат да слушат няяяяякогашната банда, която наистина направи революция, но сега се е превърнала в поп група | |
|
| |
Aries Wild Child Rebel
Брой мнения : 349 Age : 35 Location : Underneath the Cyanide Sun Registration date : 18.02.2009
| Заглавие: Re: Linkin Park Нед Мар 01, 2009 2:40 pm | |
| Miss Shinoda подкрепям те с двете ръце и двата крака! Ми да,Линкинс не са най- тежката група,която мога да слушам,ама пък като ме кефят кво ми дреме на мене,че някой щял да ме наругае?Доколкото си спомням куцо и сакато ги слушаше преди М2М.
А колкото до метълите - I don't give a fuck if you hate me,аз ще си слушам каквото реша,ще се обличам както реша и ще пропагандирам каквото реша.Като не му изнася на някой устатник мога да му дам идея къде да си натика мнението.Няма да се откажа от група,която харесвам,щото тоя и оня щяли били да ме гледат някак си :plezene: | |
|
| |
The Crimson. Pretty Handsome Awkward
Брой мнения : 2162 Location : city of evil Job/hobbies : chasing shadows. Registration date : 03.08.2008
| Заглавие: Re: Linkin Park Пон Мар 02, 2009 11:02 am | |
| И аз преди ходих с тениска и мешка на ЛП .. Ама преди бяха други и си струваше да ги слушаш .. | |
|
| |
Aries Wild Child Rebel
Брой мнения : 349 Age : 35 Location : Underneath the Cyanide Sun Registration date : 18.02.2009
| Заглавие: Re: Linkin Park Пон Мар 02, 2009 12:03 pm | |
| Да,преди Чаз ходеше на гребен и Майк носеше джинси,в които можеха да се съберат и двамата,е и?Половината песни от МТМ са си същите - жици и дране от страна на Честър. Момчетата се ожениха,имат си семейства и деца.Променят се хората.Уважавайте правото им да са различни. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Linkin Park Пон Мар 02, 2009 8:08 pm | |
| Все ми е тая дали са станали различни, просто доказаха това, че се движат по течението и не държат на това, с което са почнали... както правят повечето групи след време- стават по-леки, комерсиални, такива, които ще се харесат на повече хора, а не запазват първоначалният си дух. Вярно с времето хората се изморяват, но аз лично не бих търпяла старата ми любима група да се превърне в псевдо-метъл група. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Linkin Park | |
| |
|
| |
| Linkin Park | |
|