ROCK my world! Гюнтер |
|
| Linkin Park | |
|
+32Aries Wild Child Morella [Fetish] Curse Of Me TheUnforgiven diditooo8_10 Dead MemorieZ Concrete Angel The Crimson. Miss Shinoda ludata94 Sunny` BuZaNkKa^^ mcr_addict Helena'sBlackParade Redline a_beautiful_lie bobi_love_lp gani_gt TsJX30 Tearstained without you [Криси] emko_lp AsDaRkAsThErAiN Ico petko10 MILI4Ka fluffy terrorist Sugar INSTANT RAPER Matrim Drained 36 posters | |
Автор | Съобщение |
---|
Aries Wild Child Rebel
Брой мнения : 349 Age : 35 Location : Underneath the Cyanide Sun Registration date : 18.02.2009
| Заглавие: Re: Linkin Park Съб Мар 07, 2009 7:02 am | |
| Кво значи движат се по течението?Групите се променят,звученето също според изпълнителите.Хората от една група правят музиката,която чувстват и са вдъхновени да правят.Показват това,което чувстват в момента.Не са доживот заковани на една вълна,те не са машини! Линкин Парк продължават да правят музика.Тяхната си музика.Музиката им е хубава и аз я харесвам,без значение дали според някои умници са преминали от един музикален стил в друг.
Това беше нещото,с което ме грабнаха като група - добри са,уникални са и са неподражаеми.Линкинс продължават напред,и аз съм с тях.За другите не знам,но не ми и пука.Смятам глупав факта,че някои искат момчетата цял живот да тъпчат на едно място - всяка банда се развива и се променя.Повечето от феновете се превърнаха в мрънкалници сякаш не го разбират. | |
| | | Curse Of Me A person with power
Брой мнения : 2910 Age : 33 Location : Движима Недвижимост (предните дворове на Невидимия Университет) Job/hobbies : to catch fish w/ hands :D Registration date : 11.11.2007
| | | | Aries Wild Child Rebel
Брой мнения : 349 Age : 35 Location : Underneath the Cyanide Sun Registration date : 18.02.2009
| Заглавие: Re: Linkin Park Съб Мар 07, 2009 10:11 am | |
| Извинявай ако съм те обидила.Разбира се,че винаги има повече от едно мнение,аз защитавам своето.
А сега ти искаш да ми го върнеш и ти си наред с обидите?Не съм хипнотизирана,съвсем наясно съм (за разлика от повечето фенове,вече бивши) че момчетата се променят,а с тях и музиката им.Ама феновете не знаят какво искат.Когато Честър се дереше и се фъчкаше по сцената бяха изпаднали чешити,които не разбираха от музика,когато започнаха да пеят срещу буш (няма пък да го пиша с главна буква) и вкараха по- различен саунд станаха емота и комерс.Факт е,че има един вид хора,които ще мрънкат и дрънкат независимо какво се случва с групата или изпълнителите.Прави им кеф да се оплакват,да вдигат шум и да критикуват.Ако не намерят за какво почват с лафове от рода на "емота,гейове,комерси,идиоти". | |
| | | Curse Of Me A person with power
Брой мнения : 2910 Age : 33 Location : Движима Недвижимост (предните дворове на Невидимия Университет) Job/hobbies : to catch fish w/ hands :D Registration date : 11.11.2007
| Заглавие: Re: Linkin Park Съб Мар 07, 2009 2:48 pm | |
| Всъщност това, че са комерсиални и да искаш не можеш да го отречеш! За другото това вече са си фенски неща, в които аз не искам да се забърквам. Не съм тръгнала да ги определям, какъв стил са или дали са тъпанари. На мене лично вече ми е безинтересно да споря, видях гледната ти точка, но след време ще ми е интересно да разбера още ли я поддържаш. | |
| | | Aries Wild Child Rebel
| Заглавие: Re: Linkin Park Пон Мар 09, 2009 3:25 pm | |
| Думите ми не са насочени срещу теб,а срещу цялата маса,която слушаше Линкин Парк докато не пуснаха М2М.
За мен не са комерс,за мен си е групата,която бяха в началото.Нокога не мога да ги сбъркам като ги чуя някъде,и да - ще държа позицията си до край.Тази банда ме накара да проумея някои неща,които имаха доста силно влияние в живота ми,музиката им ме промени и мисля,че всеки,отказал се от тях заради причини като "те станаха комерсиални,музиката им се скапа,обличат се ужасно" са просто непостоянни хора,които биха се лепнали за нещо,което дори не харесват само и само да ги мислят за яки.
Уважавам правото на това да харесваш или да не харесваш дадена група,не и крещиш,че ще я слушаш до смърт,а после да се скатаваш предателски и да злословиш.Това са Линкин Парк сега,колкото и да ги псуват те ще продължат да си правят това,което знаят.Тези,които останаха с тях ще са с тях до самия край. | |
| | | im_nobodys_fool Loser
Брой мнения : 27 Age : 28 Location : Bulgaria Job/hobbies : Volleyball Registration date : 25.06.2009
| Заглавие: Re: Linkin Park Чет Юни 25, 2009 5:24 pm | |
| Просто Линкин Парк ...уникални са.. уникални песни имат и съм им голяма фенка, много им се кефя! | |
| | | SuRrEaL... Predictable
Брой мнения : 196 Age : 30 Registration date : 15.06.2010
| Заглавие: Re: Linkin Park Чет Юни 17, 2010 9:39 am | |
| Ами чесно казано...преди бяха найстина една много добра група...като нали ги знаех само тези който слушат такъв стилл музика... но после като почна всеки да ме спира по улицата и да ми ес обяснява колко голям фен им бил (а човекат до скоро,ко не и още слуша чалга) ... То направо ти става тъпо...Аз имам тяхна фанелка...и одавна спрях да я нося...и то не по причината че ми е малка или вече не харесвам групата...напротив...точно затова че сички ги знаят по някакъв такъв начин... и като ти хвърлят някой мазен поглед... и така де... Абе общо взето групата е много добра...Лично рпеди 6-7 клас много им се радвах... Ся тука от 1-2 седмици ме заребиха пак ... но слушам там определено 10 песнички ... който най ме радват... | |
| | | the insane Mustaine Loser
Брой мнения : 22 Age : 32 Location : Megatallica world Registration date : 10.07.2010
| Заглавие: Re: Linkin Park Нед Юли 11, 2010 10:10 am | |
| Преди бяха яки, но с последния алнум се развалиха. | |
| | | To4ka Rebel
Брой мнения : 388 Age : 28 Location : Lake Bodom Job/hobbies : музика Registration date : 05.07.2011
| Заглавие: Re: Linkin Park Вто Юли 05, 2011 7:39 pm | |
| Преди им бях голяма фенка и им се кефих ужасно много, но последният им албум така ме разочарова, че направо... | |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: Linkin Park | |
| |
| | | | Linkin Park | |
|
Similar topics | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|