| Крайпътен хан "при Анабел" | |
|
+5Morella Nathaniel Роланд Блек Зай Разказвач 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
Зай Loser
Брой мнения : 36 Registration date : 15.06.2008
| Заглавие: Re: Крайпътен хан "при Анабел" Сря Юни 18, 2008 7:20 pm | |
| Зай отново влезе с трясък в хана и всички погледи за секунда бяха в нея. - Някой да иска бонбонки? - предложи тя ухилена до уши. Очевидно захарта не и' десйтваше много добре. Не получи отговор за това се запъти към единствената празна маса в момента, като прескочи един пияндурник въргалщ се по пода и .. май го целуваше - Ей пич объркал си се. Мацките са ей там. - тя го заряза и продължи към масата. Настани се, като остави багажа си отстрани. Трябваше да изчака Роланд, за да му каже, че ще и' се наложи да тръгва. Беше събрала известна информация къде се намира гората на елфите и трябваше да отиде там за да открие нещата от които имаше нужда. Докато си мислеше изведнъж тропна глава на масата и не помръдна. Е дишаше, но или беше припаднала или заспала. Определено тази захар не и' действаше добре.
| |
|
| |
Роланд Блек Loser
Брой мнения : 22 Registration date : 16.06.2008
| Заглавие: Re: Крайпътен хан "при Анабел" Сря Юни 18, 2008 7:33 pm | |
| когато роланд се върна в хана, вече беше нощ. стори му се, че на излизане видя двама вампира, които го изгледаха злобно. видя зай с просната на масата глава. ех, това ще бъде по трудно от колкото си мислеше. той седна до нея и я целуна по покритата с коса глава, тя се размърда
-да ти имам двайсетте минути! - каза тя -съжалявам, нещата се усложниха. -имам много добри новини - тя се усмихна като дете в магазин за сладки - почти знам къде е гората на елфите и ще ходя там. най-накрая ще намеря други елфи! - ей, това е страхотно - сега беше идеалния момент - и може ли да дойда с теб? -шегуваш ли се? бях измислила хиляди аргументи да те накарам да дойдеш, не очаквах да е толкова лесно. -е...нали ще сме заедно, това е най-важното.- роланд се усмихна и го заболя сърцето. двмата се целунаха отново -та кога тръгваме, елфке моя? | |
|
| |
Зай Loser
Брой мнения : 36 Registration date : 15.06.2008
| Заглавие: Re: Крайпътен хан "при Анабел" Сря Юни 18, 2008 7:43 pm | |
| Зай все още я държеше захарта и се хилеше без да знае защо. Опита се да се съсредоточи във думите на Роланд. - Хъхъх - изхили се тя - ония там, къв беше - опита се да се замисли - абе все тая, ми каза, че било по-безопасно да се пътува прз ноща. Не че имам реално обяснение за цялата ситуация. А и да имам май не си го спомням - тя направи мнгоо смешна физиономия, което накара Роланд да се засмее. - Таа - тя тръсна глава - ако ще пътуваме през ноща, ти - тя заби пръст в гърдите му - нямаш време за почивка, драги ми г-н връщам-се-след-двайсет-минути - отново направи муцка и го целуна. - Ставай! - тя се надигна и залитна леко - Проклети бонбони, тая ми е сложила нещо в тях, знам аз, за това ... да е...... - започна да си мърмори и Роланд не я чу какво точно казваше. Елфката метна лъка на гърба си ираницата на рамо и се запъти към изхода. - Междудругото не е много далеч - рече тя и излезе през вратата | |
|
| |
Роланд Блек Loser
Брой мнения : 22 Registration date : 16.06.2008
| Заглавие: Re: Крайпътен хан "при Анабел" Сря Юни 18, 2008 8:04 pm | |
| роланд се загледа по излизащата, надрусана със захар зай и се усмихваше сам на себе си. -ей, чакай ме! - извика изведнъж и тръгна бързо след нея | |
|
| |
Aurwen Loser
Брой мнения : 8 Registration date : 15.06.2008
| Заглавие: Re: Крайпътен хан "при Анабел" Чет Юни 19, 2008 4:17 am | |
| След като за малко щеше да намери смъртта си (но беше предупредена на време),след няколко часа обикаляне тя видя бара и влезна вътре.Усещаше се миризмата от алкохол и цигари.На елфката и прилоша(не беше свинкнала на подобни миризми),но бързо се съвзе.Огледа се наоколо..беше пълно с различни раси..за повечето от тях,тя бе чувала от приказките на баба си и едва днес за първи път ги виждаше..усети едно гъделичкане отвътре,което я накара да се усмихна..започна да оглежда масите наоколо и накрая погледът и се спря на една ,която беше точно в дъното... | |
|
| |
Azazeal Loser
Брой мнения : 5 Registration date : 18.06.2008
| Заглавие: Re: Крайпътен хан "при Анабел" Чет Юни 19, 2008 6:11 am | |
| На нея седеше Азазел с 2 жени от двете си страни,които не спираха да му се натискат,но явно компанията им не му беше особено приятна.Той се усмихна на Aurwen с неустоимата си усмивка.Елфката се почувства леко объркана от внезапния интерес към нея и това я подразни и смути.Тя се приближи към масата на демона и... | |
|
| |
Aurwen Loser
| Заглавие: Re: Крайпътен хан "при Анабел" Чет Юни 19, 2008 9:15 am | |
| Aurwen разбра,че трябва да освободи непознатият от двете жени затова и каза: -имаме да вършим работа,а ти седиш и се забавляваш.Първо бизнеса после удоволствията... Двете жени го изгледаха подозрително и без да кажат дума си тръгнава.След малко елфката отново каза: -Извинявай,но ми се стори,че имаш нужда от помощ... | |
|
| |
Azazeal Loser
| Заглавие: Re: Крайпътен хан "при Анабел" Чет Юни 19, 2008 3:01 pm | |
| -Хм... Защо не седнеш при мен да си поговорим за работата която имаме да вършим? Демонът отново се усмихна и елфката не успя да устой на предложението му. -Между другото аз съм Азазел.Приятно ми е. -Arwen. -Няма ли да пиеш нещо?Поръчай си,аз черпя. | |
|
| |
Aurwen Loser
| Заглавие: Re: Крайпътен хан "при Анабел" Чет Юни 19, 2008 3:37 pm | |
| -Ние нямаме работа,казах го ,за да измъкна..и благодаря ,но не пия,а и стана доста късно.. | |
|
| |
Azazeal Loser
| Заглавие: Re: Крайпътен хан "при Анабел" Пет Юни 20, 2008 11:10 am | |
| Азазел се учуди от внезапното отдръпване на елфката.Беше я харесал и реши,че не трябва да я изпуска. -Хей,почакай.Исках само да ти се отблагодаря за това,че ме измъкна.Каза че не пиеш... Само кажи какво искаш и ще ти го дам. Aurwen се замисли за момент и в крайна сметка реши... | |
|
| |
Aurwen Loser
| Заглавие: Re: Крайпътен хан "при Анабел" Пет Юни 20, 2008 12:41 pm | |
| Елфката само продума: -оставям те сам да ме изненадаш... усмихна се загадъчно и отиде при Анабел,за да я пита за стая... | |
|
| |
Azazeal Loser
| Заглавие: Re: Крайпътен хан "при Анабел" Пет Юни 20, 2008 2:47 pm | |
| Азазел прие това за намек и се усмихна злорадо.Реши да я последва до стаята която и' дадоха. -Мисля ,че се сетих за нещо,с което ще мога да ти върна услугата. -И какво е то? - попита елфката с усмивка Демонът не каза нищо.Нахвърли се на Aurwen и започна да я целува .Тя се отскубна от него и каза: -Не очаквах да ми се отблагодариш точно по такъв начин. -Шшшт..-Азазел сложи пръст на устните и'-Нали каза че искаш да те изненадам. Очите му пробляснаха и я избута на леглото.С едно ловко движение блузата на елфката беше свалена и след това изхвърлена на пода.Тя понечи да каже нещо,но той запуши устата и с още една страстна целувка. | |
|
| |
Елисън Loser
Брой мнения : 9 Registration date : 17.06.2008
| Заглавие: Re: Крайпътен хан "при Анабел" Пет Юни 20, 2008 5:56 pm | |
| Елисън влезе в хана.Огледа се и направи крачка напред.Помислиси 'Боже тук мирише ужасно..и всички са пияни..ужас',но продължи напред.Седна на бара при Анабел,която я попита: -Нещо за пиене да желаеш? -Да,една вода ако може... -Ха..мисля,че си първата която поръчва такова нещо-каза с надсмешка Анабел,но все пак и донесе вода. Елисън стоеше и мислеше какво да предприеме спрямо мисията си,поставена и от Тари,докато не чу стъпки зад гърба си.Обърна се и видя... | |
|
| |
Saya Loser
Брой мнения : 27 Registration date : 15.06.2008
| Заглавие: Re: Крайпътен хан "при Анабел" Пет Юни 20, 2008 7:07 pm | |
| Сая която току що бе пристигнала в хана след дългия път.Тя се нуждаеше от наистина нещо силно за пиене което да и помогне и да се отпусне.Седна на бара до Елисън и се обърна към Анабел: -Ако обичаш ще може ли едно мартини с много лед и една стая за през ноща? | |
|
| |
Разказвач Ruler of the world!
Брой мнения : 109 Registration date : 14.06.2008
| Заглавие: Re: Крайпътен хан "при Анабел" Пет Юни 20, 2008 7:14 pm | |
| Анабел подаде мартинитео на Сая. - Отивам да проверя за свободни стаи. - каза тя2 Върна се след известно време, като носеше един ключ. Тресна го пред вампирката и рече: - 13 стая е твоя. След което отиде по-нататък, за да обслужи и другите клиенти. | |
|
| |
Елисън Loser
| Заглавие: Re: Крайпътен хан "при Анабел" Пет Юни 20, 2008 7:32 pm | |
| Елисън реши да заговори Сая: -Здравей.Виждам,че си вампирка.Какво те води насам..освен,че си търсиш стая за през ноща.. | |
|
| |
Saya Loser
| Заглавие: Re: Крайпътен хан "при Анабел" Пет Юни 20, 2008 8:10 pm | |
| Сая взе ключа и отпийна от мартинито.След това се обърна към Елисън: -Здрасти.Ами общо казано водачката ни ме прогони или по скоро трябваше да съм елиминирана,но.Не можах до освободя Кобал ,но като се замисля сигурно в момента се забавляват двамата.Май нямаше смисъл от мисията ми да го залавям защото си промених мнението пък и той доброволно тръгна,но е твърде объркано всичко наоколо и незнам какво да правя,а и проис...Сая замлъкна като осети,че твърде много се отпусна пред младата русалка. -А ти защо си тук?попита я вампирката. | |
|
| |
Елисън Loser
| Заглавие: Re: Крайпътен хан "при Анабел" Пет Юни 20, 2008 8:23 pm | |
| -Ами..изпратена съм от водачката ми да събера повече информация около това с краля на хората и брат му.Ако не съм нахална да те попитам..какво се случва горе голу. Елисън се обърна към нея и очакваше отговора и... | |
|
| |
Saya Loser
| Заглавие: Re: Крайпътен хан "при Анабел" Пет Юни 20, 2008 8:31 pm | |
| Сая и отговори с задоволна усмивка. -Ами в опщи линий братя на краля Кобал е при Ела водачката ни както ти казах .Тя е решила да го исползва за да разберът каде е краля.да ти кажа право с задоволство бих помогнала на противниците ни.отново се усмихна и пийна от мартинито. -Честно да ти кажа русалке усещам,че ще има бунт ,но незнам как ще свърши.Едни могат да вастанат срещу хората други срещу Ела. -А ти тук ли ще нощуваш или ще си ходиш?пита я сая. | |
|
| |
Елисън Loser
| Заглавие: Re: Крайпътен хан "при Анабел" Пет Юни 20, 2008 8:49 pm | |
| Елисън се усмихна: -Благодаря за изчерпателния отговор.Мисля да пренущувам тук,за да знам горе долу как стоят нещата.Трябва да съм в течение,за да докладвам на Тари-водачката ни,ако стане нещо.А и хората може да искат да се свържат с нас,ако се дигне бунт. | |
|
| |
Saya Loser
| Заглавие: Re: Крайпътен хан "при Анабел" Пет Юни 20, 2008 9:17 pm | |
| -Дам това със сигурност ще последва и трябва да се изготви стратегия и незнам.Надявам се,че ще мога да ви бъда от помощ.
| |
|
| |
Елисън Loser
| Заглавие: Re: Крайпътен хан "при Анабел" Пет Юни 20, 2008 9:46 pm | |
| Елисън се зарадва при думите и : -Със сигурност ще си ни от полза. Елисън при Анабел за да си вземе ключ за стаята: -Извинете имате ли свободни стаи за пренущуване? -Да имаме.Заповядай. -Благодаря много. Елисън се върна при Сая и каза: -Е,Сая утре ще се видим,че мисля да си лягам. -Благодаря Елисън.И на теб.До утре. И Елисън се запъти към стаята си. | |
|
| |
Saya Loser
| Заглавие: Re: Крайпътен хан "при Анабел" Пет Юни 20, 2008 9:52 pm | |
| Сая остана сама на бара,но не се задържа дълго на него ,а се оттегли в стаята си .Имаше нужда да почине и да събере мислите си. | |
|
| |
Разказвач Ruler of the world!
Брой мнения : 109 Registration date : 14.06.2008
| Заглавие: Re: Крайпътен хан "при Анабел" Вто Юли 01, 2008 2:30 pm | |
| Поредното утро. Беше рано сутринта и повечето хора спяха. Всичко беше толкова спокойно .. но не за дълго. Изведнъж се чу силен трясък и всички спящи се събудиха. Последва рев. Никой не знаеше какво става, за това всички излезнаха от стаите си. Пред очите им се откри гледката на разсушена част от ханчето. А сред кашата от тухли, греди и дървета седеше огромен див звяр. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Крайпътен хан "при Анабел" | |
| |
|
| |
| Крайпътен хан "при Анабел" | |
|